להורדה | נוקיה 215 - גרסה כשרה להורדה חינם
-
@כמו-אתמול אתה יכול לערוך וךהוסיף
@נחמן-בניה אין לי כח לזה
-
@נחמן-בניה אין לי כח לזה
-
@כמו-אתמול זה לוקח כמה דקות אם תגיד לי מה אתה רוצה מהרשימה(להוריד כוכביות) אני יוכל לערוך לך (אם אני לא יספיק היום אני יעשה את זה מחר, ותגיד לי גם אם אתה רוצה גירסא 13/17)
@נחמן-בניה
תוריד את
מצלמה
רדיו
אינטרנט
חנות
פייסבוק
טוויטר
נחש
נינג'ה
רכבים
משחקיםבקיצורים אני רוצה
מעל הניתוק אנשי קשר
מעל הירוק הגדרות
באמצע תפריט
מעל האמצע לחיצה ארוכה פנס לחיצה קצרה לוח שנה
מתחת האמצע זמני היום
מצד ימין שעון מעורר
מצד שמאל הודעותגירסה 13
-
@נחמן-בניה
תוריד את
מצלמה
רדיו
אינטרנט
חנות
פייסבוק
טוויטר
נחש
נינג'ה
רכבים
משחקיםבקיצורים אני רוצה
מעל הניתוק אנשי קשר
מעל הירוק הגדרות
באמצע תפריט
מעל האמצע לחיצה ארוכה פנס לחיצה קצרה לוח שנה
מתחת האמצע זמני היום
מצד ימין שעון מעורר
מצד שמאל הודעותגירסה 13
@כמו-אתמול נוקיה 225 או 215? ודרך אגב אפשר לשנות רק את הקיצור מעל הניתו ק ואת הקיצור מעל המקש ענייה
-
@כמו-אתמול נוקיה 225 או 215? ודרך אגב אפשר לשנות רק את הקיצור מעל הניתו ק ואת הקיצור מעל המקש ענייה
@נחמן-בניה אוקיי וזה נוקיה 215
-
@נחמן-בניה אוקיי וזה נוקיה 215
@כמו-אתמול להשאיר לך עריכת קיצורים? אם אני משאיר זה אומר שיהיה אפשר לפתוח דרך הקיצורים רדיו ומצלמה
-
@כמו-אתמול להשאיר לך עריכת קיצורים? אם אני משאיר זה אומר שיהיה אפשר לפתוח דרך הקיצורים רדיו ומצלמה
@נחמן-בניה מה זה קיצורים בדיוק (מה שמסביב המקש האמצעי)?
-
@נחמן-בניה מה זה קיצורים בדיוק (מה שמסביב המקש האמצעי)?
@כמו-אתמול לא המקש ימני למעלה והשמאלי למעלה זה פשוט הדבר היחיד שאפשר לשנות ולערוך
-
@כמו-אתמול לא המקש ימני למעלה והשמאלי למעלה זה פשוט הדבר היחיד שאפשר לשנות ולערוך
@נחמן-בניה https://send.magicode.me/send-file/file/71361643b4bb193a64603f61dd553b651fe53ef7/view
שים לב שזה ימחק אחרי יומיים אז תוריד את זה וזה כרגע בלי קיצורים אם תרצה בהמשך עם קיצורים תגיד -
@נחמן-בניה https://send.magicode.me/send-file/file/71361643b4bb193a64603f61dd553b651fe53ef7/view
שים לב שזה ימחק אחרי יומיים אז תוריד את זה וזה כרגע בלי קיצורים אם תרצה בהמשך עם קיצורים תגיד@נחמן-בניה נטפרי כותב לי קובץ שהתפרסם לציבור (שלח לי אולי למייל)
-
@נחמן-בניה נטפרי כותב לי קובץ שהתפרסם לציבור (שלח לי אולי למייל)
@כמו-אתמול שלחתי למה שכתוב בפרופיל אם זה משהו אחר תשלח לי
-
@צצצצצ אז ככה בגרסה 17 הם שדרגו את החייגן וכשמתקשרים או מוציאים שיחה המספר בקטן והשם של האיש קשר בגדול במקום הפוך
אממה שהם ביטלו (בכוונה או בטעות לכאורה בטעות) את האפשרות לחייג בראשי אותיות זה אומר שהוא מביא תוצאות לא רלוונטיות למטה כשאתה מקיש מספר
אבל עוד דבר הם החזירו את הבלוטוס לגרסה 12 או שהם שידרגו אותו בצורה לא מספיק טובה ולכמה מכשירי בלוטוס שגרסה 12 לא עבדה עליהם ו13 כן 17 גם עושה בעיות אבל כל זה זה הבדלים ממש קטנים בין הגרסאות וזה לא באמת משנה כ"כ למשתמש הפשוט אלא אם כן הוא התרגל לחייג בראשי אותיות שאז מומלץ לקחת את גרסאות 12 ו13