כשאני מתחבר לאינטרנט החיבור מתבצע אבל בתכלס אין אינטרנט מה עושים???
-
בהרצת פותר הבעיות הוא אמר לי שכנראה זה חסימה של חומת האש, אבל גם לאחר כיבוי החומת האש זה לא עזר.
-
-
@משה-מזרחי זה בדיוק מה שקורה לי, אבל אני על wifi
-
@anti-malware
תתנתק ותתחבר עד שזה יעבור -
@anti-malware אם זה של נטפרי תנסה לשנות את הגדרות הIP
-
@מוטי-ברנד איך???
-
@משה-מזרחי אמר בכשאני מתחבר לאינטרנט החיבור מתבצע אבל בתכלס אין אינטרנט מה עושים???:
@anti-malware
תתנתק ותתחבר עד שזה יעבורניסיתי כבר ולא עבד
-
@anti-malware אתה מתחבר לרווטר עם WIFI ?
אם כן ניסתה להתחבר ישירות אליו עם כבל רשת ? -
@anti-malware אמר בכשאני מתחבר לאינטרנט החיבור מתבצע אבל בתכלס אין אינטרנט מה עושים???:
@מוטי-ברנד איך???
תפתח את מאפייני אינטרנט ותלחץ על הרשת שאתה רוצה להתחבר ותשנה אני כבר יגיד לך איפה
-
@מוטי-ברנד איך נכנסים???
-
@anti-malware תלחץ על הסימון של הרשת מאפייני רשת ותלחץ על שנה אפשרויות מתאם ותלחץ על הרשת שאתה רוצה להתחבר מקש ימני בעכבר ותלחץ על מאפייני רשת
-
@anti-malware ניסיתה לעשות איפוס רשת?
-
-
@מוטי-ברנד אמר בכשאני מתחבר לאינטרנט החיבור מתבצע אבל בתכלס אין אינטרנט מה עושים???:
@anti-malware תלחץ על הסימון של הרשת מאפייני רשת ותלחץ על שנה אפשרויות מתאם ותלחץ על הרשת שאתה רוצה להתחבר מקש ימני בעכבר ותלחץ על מאפייני רשת
איך אני מגיע לזה? לא הצלחתי למצוא.
-
@anti-malware אמר בכשאני מתחבר לאינטרנט החיבור מתבצע אבל בתכלס אין אינטרנט מה עושים???:
@מוטי-ברנד אמר בכשאני מתחבר לאינטרנט החיבור מתבצע אבל בתכלס אין אינטרנט מה עושים???:
איך אני מגיע לזה? לא הצלחתי למצוא.
תלחץ בחיפוש מאפייני רשת
-
@מוטי-ברנד איך כותבים את זה באנגלית ( המחשב המדובר באנגלית )
-
@anti-malware זה מתרגום גוגל Network Properties
-
@מוטי-ברנד איך כותבים את זה באנגלית ( המחשב המדובר באנגלית )
או שתלחץ על הסימון של הרשת בסרגל המשימות ושמה כתוב מאפייני רשת