שאלה | הפניה לוירטואל+ בזירת החדשות
-
@בכור כתב בשאלה | הפניה לוירטואל+ בזירת החדשות:
אולי ישנה אפשרות ליצור סקריפט שיעלה דיווחים ותוכניות בצורה אוטומטית למערכת פרטית של ימות?
טכנית כן
רק צריך סקריפט שלוקח חדשות מהטלגרם או משהו כזה ויסנן לפי נושא או כל הגדרה אחרת ויעלה כTTS
אם מישהו יתנדב לכתוב סקריפט כזה ולפרסם בחינם וכל אחד יחזיק לעצמו שרת שיריץ את הסקריפט אז למה שלא יעבוד?
לגבי תוכניות תצטרך לבנות שרת שמקליט את כל הערוצים ומזהה לבד איפה לחתוך או שסורק את כל האתרים של הערוצים ומוריד קבצים מוכנים של התוכניות שהם החליטו לחתוך
למשל אם תרצה מהדורה מרכזית של קול ברמה אם זה נמצא באתר תוכל לכתוב סקריפט שמוריד את זה או להקליט את תוכנית ולחתוך לפי X דקות מתחילת התוכנית או לחלופין לבנות עם AI משהו שיזהה מתי מתחיל ונגמר כל ראיון -
@nigun כתב בשאלה | הפניה לוירטואל+ בזירת החדשות:
סקריפט שלוקח חדשות מהטלגרם או משהו כזה ויסנן לפי נושא או כל הגדרה אחרת ויעלה כTTS
אם מישהו יתנדב לכתוב סקריפט כזה ולפרסם בחינםממש "זיכוי" הרבים ועוד לא בשביל כסף אלא בשביל כמה לייקים
-
יש כבר מערכת כזו....
משום מה זה נקרא רק דיווחים ביטחוניים,
אבל יש שם הרבה הודעות שנראה לי שזה מתעדכן מטלגרם....
המספר הוא 0794946655
-
@צדיק-תמים כתב בשאלה | הפניה לוירטואל+ בזירת החדשות:
סקריפט שלוקח חדשות מהטלגרם או משהו כזה ויסנן לפי נושא או כל הגדרה אחרת ויעלה כTTS
אם מישהו יתנדב לכתוב סקריפט כזה ולפרסם בחינםממש "זיכוי" הרבים ועוד לא בשביל כסף אלא בשביל כמה לייקים
או כוכבים בגיטהאב....
בכל מקרה גם אם היה כזה סקריפט לא נראה לי שהיו הרבה שהיו טורחים להפעיל קו משל עצמם רק בשביל שיהיה להם חדשות VIP -
בכל מקרה גם אם היה כזה סקריפט לא נראה לי שהיו הרבה שהיו טורחים להפעיל קו משל עצמם רק בשביל שיהיה להם חדשות VIP
אם זה יהיה משהו קל להפעלה כמו המייל הטלפוני של @אביי ושינם כידוע הרבה אנשים שפתחו קו בשביל המערכת הזו, למה לא להתקין על זה קו נייעס VIP בשתי שניות?
-
כי צריך חשבון בטלגרם וכו'
והתועלת של קו חדשות VIP לא דומה לתועלת של מייל בטלפון
כמה אנשים בונים לעצמם אתר חדשות VIP?א. לא צריך שלכל אחד יהיה חשבון מספיק שאחד יהיה לו והוא יעלה את הנתונים בצורה אוטומטית לגיליון שיטס וכולם ישאבו ממנו את הנתונים
ב. לפי איך שזה נראה עוד מעט כל הקוים ייסגרו / ידרשו כסף ואז פתאום כן יהיה צורך לאנשים בקו VIP...
בא נראה מה יהיו המשמעויות של חוק הקומה הכשרה שעבר אתמול בוועדה