שאלה | הפניה לוירטואל+ בזירת החדשות
-
@גבר השתמשתי בעבר בוירטואל+ הזה כמה פעמים עבור קוי נייעס ולא יהיה נראה שזה הולך לדרוש כסף מתישהו
אבל עכשיו הוא בכלל לא נותן לי להתקשר למספר הזה
תתקשר לזירת ותבדוק אם בכניסה לשלוחה 7 הוא דורש ממך לעבור לוירטואל+ ואם כן הוא ייתן לך מספרהמספר הראשי של זירת החדשות הוא 077-92-92-092
למי שזה חסום לו אפשר להתקשר מטלפון שבו זה פתוח (מישהו שיש לו מספר אישי או מטלפון ביתי ובשלוחה 8 יש אפשרות לשלוח מספר אישי למספר אחר) -
@Sara-Rivka שלוחה 1 ו* או #
-
@Sara-Rivka בזירת החדשות אומרים שניתן להאזין ע"י הקשה על 1 ו#. לא ניסתי בוירטואל
-
פוסט זה נמחק!
-
@אני-ואפסי-עוד עם כל הכבוד לגל הדיווחים ולארכיון הענק שלהם זירת החדשות מאורגן ומסודר פי כמה וכמה
לא לחינם הם הגיעו למקום הראשון מבחינת נתוני האזנות -
אולי ישנה אפשרות ליצור סקריפט שיעלה דיווחים ותוכניות בצורה אוטומטית למערכת פרטית של ימות?
ככה כל אחד יוכל לסדר לעצמו מה מתאים לו ומה מעניין אותו
מה וכמה צריכות להיות האפשרויות לדעתכם כדי שקו כזה יהיה שימושי?
אולי @מתלמד-צעיר יוכל לעזור -
@בכור כתב בשאלה | הפניה לוירטואל+ בזירת החדשות:
@nachman חבר שמשדר שם
איך הוא יכול לדעת מה כמות ההאזנות אצל המתחרים?
אני למשל מכיר מישהו שעובד בהסקופים ואם הוא יאמר שיש לו יותר האזנות בקו X אני אצחק כי פשוט אין לו שום דרך לדעת מה יש אצל המתחרים חוץ מהדלפות אנושיות או פריצות סייבר.....
ומכיוון שמנהלי הקווים אוהבים לשמור את הנתונים יחסית בסוד אני מטיל ספק כשמנהל קו אומר לי שיש לו יותר מהשני -
@בכור כתב בשאלה | הפניה לוירטואל+ בזירת החדשות:
אולי ישנה אפשרות ליצור סקריפט שיעלה דיווחים ותוכניות בצורה אוטומטית למערכת פרטית של ימות?
טכנית כן
רק צריך סקריפט שלוקח חדשות מהטלגרם או משהו כזה ויסנן לפי נושא או כל הגדרה אחרת ויעלה כTTS
אם מישהו יתנדב לכתוב סקריפט כזה ולפרסם בחינם וכל אחד יחזיק לעצמו שרת שיריץ את הסקריפט אז למה שלא יעבוד?
לגבי תוכניות תצטרך לבנות שרת שמקליט את כל הערוצים ומזהה לבד איפה לחתוך או שסורק את כל האתרים של הערוצים ומוריד קבצים מוכנים של התוכניות שהם החליטו לחתוך
למשל אם תרצה מהדורה מרכזית של קול ברמה אם זה נמצא באתר תוכל לכתוב סקריפט שמוריד את זה או להקליט את תוכנית ולחתוך לפי X דקות מתחילת התוכנית או לחלופין לבנות עם AI משהו שיזהה מתי מתחיל ונגמר כל ראיון -
@nigun כתב בשאלה | הפניה לוירטואל+ בזירת החדשות:
סקריפט שלוקח חדשות מהטלגרם או משהו כזה ויסנן לפי נושא או כל הגדרה אחרת ויעלה כTTS
אם מישהו יתנדב לכתוב סקריפט כזה ולפרסם בחינםממש "זיכוי" הרבים ועוד לא בשביל כסף אלא בשביל כמה לייקים