בירור | האם המחשב מתאים לווינדוס 11?
-
@תלת-פאזי זה שגיאה ישנה בתרגום לכאורה
יש וי ירוק ליד
זה אומר שניתן להתקין ללא צורך בשום עקיפה
ניתן לראות במפורש שהמעבד ברשימת הנתמכים
https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-supported-amd-processors#:~:text=AMD-,3020e,-AMD -
@DAVID-MMOD כתב בבירור | האם המחשב מתאים לווינדוס 11?:
@י-פל תתקין חופשי, יש עקיפות פשוטות בפורום, ויהיה לך את כל העדכונים
תתייג את @תלת-פאזי
אגב, בהתקנה נקייה העקיפה הכי פשוטה היא עם רופוס. -
יש עקיפות פשוטות בפורום, ויהיה לך את כל העדכונים
מה זה אומר עקיפות? למה צריך לעקוף?
השאלה שלי הייתה הסתירה בין הכותרת שכתוב שאפשר לבין הפירוט שם כתוב שזה לא נתמך- את זה שהמעבד לא תומך ניתן לעקוף? -
ותסמן שלא יחפש התאמה למעבד
זה שהמעבד לא תואם, זה רק עניין של תוכנה? או שזה עובד פחות טוב/ לאט?
-
@תלת-פאזי כתב בבירור | האם המחשב מתאים לווינדוס 11?:
ותסמן שלא יחפש התאמה למעבד
זה שהמעבד לא תואם, זה רק עניין של תוכנה? או שזה עובד פחות טוב/ לאט?
לא זה ולא זה.
עניין של רצון לפחות באגים, ןלכן רוצים רק מחשבים חדשים.
בעקרון, זה היה אמור להיות עדכונים לווינ' 10, רק שבתור מיתוג מחדש הם שינו את השם... הדבר הוא אותו דבר. -
@י-פל כתב בבירור | האם המחשב מתאים לווינדוס 11?:
עניין של רצון לפחות באגים, ולכן רוצים רק מחשבים חדשים.
אז אתה משכנע אותי שלא כדאי לי להתקין!
מה הרווח כן להתקין?א. לא. אני משכנע אותך לקנות מחשב חדש יותר... לא שיש יותר באגים בווינ' 11 עם מחשב ישן, אלא שיש יותר באגים במחשבים ישנים.
ב. יופי, ומעט פיצ'רים. -
@תלת-פאזי זה שגיאה ישנה בתרגום לכאורה
יש וי ירוק ליד
זה אומר שניתן להתקין ללא צורך בשום עקיפה
ניתן לראות במפורש שהמעבד ברשימת הנתמכים
https://learn.microsoft.com/en-us/windows-hardware/design/minimum/supported/windows-11-supported-amd-processors#:~:text=AMD-,3020e,-AMD -
-
-
-
א. לא. אני משכנע אותך לקנות מחשב חדש יותר... לא שיש יותר באגים בווינ' 11 עם מחשב ישן, אלא שיש יותר באגים במחשבים ישנים.
עובד לו טוב... למה לשגע אותו..???
-
בעקרון, זה היה אמור להיות עדכונים לווינ' 10, רק שבתור מיתוג מחדש הם שינו את השם... הדבר הוא אותו דבר.
א. לא. אני משכנע אותך לקנות מחשב חדש יותר... לא שיש יותר באגים בווינ' 11 עם מחשב ישן, אלא שיש יותר באגים במחשבים ישנים.
ב. יופי, ומעט פיצ'רים.א. זה לא נתון לבחירתי, זה מחשב של עבודה [מרחוק- שלא צריך להיות חזק לתוכנות], רק אולי בגלל שעוד כשנה וחצי יגמרו העדכונים והמחשב צריך לעמוד בדרישות אבטחה מחמירות- יתכן ונחוייב לעבור ל- 11 (על אף שאני לא מעדיף את זה)
ב. כידוע לווינ יש מסורת ארוכה של גירסה אחת מוצלחת וגירסה פחות מוצלחת, א"כ לפי זה הוינ 11 לא כ"כ מומלץ, ומידי פעם אני עובר על השרשורים כאן בעניין ויש מאוד מרוצים ויש שלא......אז כרגע אני ישאר עם 10 עד שנראה מה ילד יום
-
ב. כידוע לווינ יש מסורת ארוכה של גירסה אחת מוצלחת וגירסה פחות מוצלחת, א"כ לפי זה הוינ 11 לא כ"כ מומלץ,
לא מכיר פרמטר אחד שבו ווינדוס 11 פחות מוצלח מ10 כמובן שיש מעלות לטובת ה11 כגון נראות (לדעתי האישית המערכת נראית הרבה יותר מגניבה וקלילה והרבה יותר מונגשת ואינטואיטיבית) ממשק נוח (חווית משתמש ברמה אחרת) פיצ'רים מסויימים ותמיכה בעדכונים ועדכוני אבטחה... כמובן שבעדכונים תמיד יש פשלות... אבל... אם ככה אז אולי עדיף ווינדוס XP...
-
@2580 כתב בבירור | האם המחשב מתאים לווינדוס 11?:
אולי עדיף ווינדוס XP
יש לך להשיג לי?
רק דבר אחד אני קצת חולק עליך
השתמשת בווינדוס 10 לאחרונה?
הם שינו את העיצוב שיהיה דומה לשל ה11
ככה ש10 ו11 הם כמעט אותו דבר מלבד כמה שינויים קלים באבטחה ומן הסתם בווינדוס 10 לא השאירו את המחשב שלך בלי אבטחה כלל -
@יעקב-מ-פינס כתב בבירור | האם המחשב מתאים לווינדוס 11?:
הם שינו את העיצוב שיהיה דומה לשל ה11צודק נטשתי אותו די מזמן... (אבל הם הבטיחו שלא יהיה עדכונים...)
יש לך להשיג לי?
יש לי כמה דיסקים של ווינדוס שאין לי מושג מה הם מכילים זרוקים באיזה חור אולי תבוא לפני פסח...
-
-
הם שינו את העיצוב שיהיה דומה לשל ה11אז מה הם מנסים להרוויח בווינדוס 11 - מה יגרום לאנשים לעבור מ-10? כי לדעתי בתור משתמש של 11 המראה והממשק שלו זה המעלה העיקרית (אולי גם קצת המהירות של הביצועים)...
-
@א-מ-ד כתב בבירור | האם המחשב מתאים לווינדוס 11?:
אז מה הם מנסים להרוויח בווינדוס 11 - מה יגרום לאנשים לעבור מ-10? כי לדעתי בתור משתמש של 11 המראה והממשק שלו זה המעלה העיקרית (אולי גם קצת המהירות של הביצועים)...
הפסקת התמיכה
וסתם ככה ווינדוס 11 לוקח הרבה יותר ראם ומעבד
ככה שבאמת עדיף להישאר על 10