בירור | איך אפשר לחסום מערכת מולטימדיה
-
@שניאור-שמח או @מיישה תגידו לי שניה,
כל הבעיה במולטימדיה זה שא"א לחבר למחשב?
בעצם, אם הגיע לי מישהו עכשיו עם מולטימדיה עם חיבור למחשב - אני בעצם מתקין לו כמו על כל טלפון וזה יעבוד? -
@יוזבד-0 כתב בבירור | איך אפשר לחסום מערכת מולטימדיה:
בעצם, אם הגיע לי מישהו עכשיו עם מולטימדיה עם חיבור למחשב - אני בעצם מתקין לו כמו על כל טלפון וזה יעבוד?
אתה בטוח שיש כזה דבר?
לא נראה לי שאפשר לחבר מולטימדיה למחשב -
אפליקציה שדרכה אפשר לחסום התפרסה מספר פעמים כאן בפורום (אולי בזה אאוטנט משתמשים):
https://mitmachim.top/topic/55740 -
@שניאור-שמח או @מיישה תגידו לי שניה,
כל הבעיה במולטימדיה זה שא"א לחבר למחשב?
בעצם, אם הגיע לי מישהו עכשיו עם מולטימדיה עם חיבור למחשב - אני בעצם מתקין לו כמו על כל טלפון וזה יעבוד?מה??
איך?
איזה מערכת?
אם כן, אתה פשוט מחבר ניפוי באגים ומפעיל קיידרואיד דרך התוכנה.
אם אמת דבריך אשמח מאד לקבל קישור ספציפי למערכת הזו. -
@מיישה בינתיים ראיתי שני מערכות, שכשהתקינו חיברו להם שני יציאות של USB (אמרו להם שאחד זה לנתונים).
אחד (שקנה באליאקספרס) ודאי התחבר לי למחשב ע"י חיבור בכבל USB זכר-זכר. אפי' הפעלתי ניפוי באגים ומחקתי אפליקציות בADB.
השני הגיע אתמול (התקין אצל איזה מישהו) - שגם חיברו שם שני USB, וכתוב על המסך למעלה משהו כמו ZETA NEO משהו. אני אנסה לחברו היום או מחר ולהתקין את קיידרואיד, ואעדכן בל"נ.נ.ב. @מיישה מה באמת עם מה ש @יוסי-מחשבים הביא כאן למעלה?
זה עובד?
מה עדיף, ההוא או קיידרואיד, ולמה?
זה באמת ההוא של אאוטנט? -
נ.ב. @מיישה מה באמת עם מה ש @יוסי-מחשבים הביא כאן למעלה?
זה עובד?
זה באמת ההוא של אאוטנט?זה עובד, אבל זה עם הרבה הגדרות, שפספוס קטן והחסימה לא תחזיק.
אאוטנט פיתחו עם המפתח של החסימה בחו"ל אפליקצייה משודרגת לחסימה. -
kids place לפעמים נופל וזה לא פסגת החלומות של חסימה. ברור שקיידרואיד עדיף. מצד שני קידרואיד בפיתוח ויתכן שפתאום לא יעבוד ואז תתקע בלי וויז לדוגמא. לכן לדעתי כרגע עדיף kids place אבל רק עם סים כשר נטפרי למרות שזה מאוד מוגבל וברגע שקיידרואיד סוף סוף יצא לאור לעבור אליו אם המערכת שלך מאפשרת
-
@מיישה למעשה המכשיר לא התחבר למחשב.
שמתי קידס פלייס, אבל לא הצלחתי לגרום לו להידלק אוטומטי בהפעלה מחדש (בשינה הוא כן נדלק). בהגדרות של קידס פלייס הוא מוגדר (וזה תכלס לא עוזר), וכן בהגדרות מפעל 8888 מסומן בחלק של שינה, אבל לא ראיתי שם את ההגדרה של הפעלת אפליקציות בהפעלת המערכת (בשונה ממערכת אחרת שכן הופיע).
@מיישה יש לך מושג איפה זה? ZETA NEO 13.
נ.ב. המכשיר הראשון שכן הצלחתי לחבר למחשב הוא זה, אבל זה לקורולה.
-
שמתי קידס פלייס, אבל לא הצלחתי לגרום לו להידלק אוטומטי בהפעלה מחדש (בשינה הוא כן נדלק). בהגדרות של קידס פלייס הוא מוגדר (וזה תכלס לא עוזר), וכן בהגדרות מפעל 8888 מסומן בחלק של שינה, אבל לא ראיתי שם את ההגדרה של הפעלת אפליקציות בהפעלת המערכת (בשונה ממערכת אחרת שכן הופיע).
הכי טוב שתשלח אותו לנציג אאוטנט.
נ.ב. המכשיר הראשון שכן הצלחתי לחבר למחשב הוא זה, אבל זה לקורולה.
תודה, אבל איזה דגם בדיוק?
-
@מיישה כתב בבירור | איך אפשר לחסום מערכת מולטימדיה:
הכי טוב שתשלח אותו לנציג אאוטנט.
שלחתי.
רעיון מעולה!@מיישה כתב בבירור | איך אפשר לחסום מערכת מולטימדיה:
אבל איזה דגם בדיוק?
לקורולות של 2008-2009.