המלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!
-
@דודי-ענהאל כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
(מ 70$)
75 דולר
-
@nb11 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
אשמח לדעת ממי שהזמין , איך הטלפון ? מרוצה ממנו ?
עיין כאן
מאיפה אפשר להשיג אותו ?
אלי'
האם במכס בגלל שזה 1200 שקל יבקשו ממני עוד כסף ?
כן אלא א"כ המוכר ירשום סכום אחר
האם הNFC עובד ?
כן
האם יש 2 סימים?
2 סימים או סים וכרטיס זיכרון
האם יש חנות בארץ שמוכרת אותו?
לא נראה לי
-
@yosef368 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@מתושלח-הבבלי לי הג'לי ממש נוח. התרגלתי לכובד הזה ממש מהר. ראיתי הרבה סיקורים של המיני טנק שאמרו שלמרות הכובד שלו הוא ממש נוח. אני רוצה אותו כי בגודל הוא בערך כמו הקינג קונג מיני 3 ויש לו בטריה מפלצת (5800!!) וקל להכשיר אותו עם הstudent mode
איך אתה מכשיר עם הסטודנט מוד?
-
@קראנץ-ונילה פשוט מאוד, יש את האפליקציה מצב סטודנט, שמאפשרת לנעול אפליקציות מסוימות במצב הזה, אתה מגדיר לאפליקציה סיסמא שמישהו חיצוני יודע אותה (או שניים שכל אחד יודע חצי) וככה מה שחסום לא ניתן לכניסה
-
@קראנץ-ונילה כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@yosef368 כתב בהמלצה | לחובבי הJELLY ומיני סמארטפון - היכונו לדגם החדש: ---JELLY MAX---!:
@מתושלח-הבבלי לי הג'לי ממש נוח. התרגלתי לכובד הזה ממש מהר. ראיתי הרבה סיקורים של המיני טנק שאמרו שלמרות הכובד שלו הוא ממש נוח. אני רוצה אותו כי בגודל הוא בערך כמו הקינג קונג מיני 3 ויש לו בטריה מפלצת (5800!!) וקל להכשיר אותו עם הstudent mode
איך אתה מכשיר עם הסטודנט מוד?
@שאול-208 לא מומלץ בכלל לחסום איתו, הוא נעקף בקלות עצומה ולא צריך להיות מומחה וד"ל