דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. סלולרי
  3. בקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן

בקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן

מתוזמן נעוץ נעול הועבר סלולרי
30 פוסטים 9 כותבים 883 צפיות 8 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • ש שלל

@תלת-פאזי אני פשוט מציג את הנתונים לפני אמא שלי ושהיא תחליט 🙂

עריכה: דיברתי עם בן דוד שלי שמתעסק הרבה בתחום הפלאפון, והוא אמר לי שמהניסיון שלו בפלאפונים מסוג זה הקושחה באה על חשבון התוכנה. כלומר, יתכן מאוד שהשקיעו הרבה מאוד שהמכשיר יהיה מוגן וכו', אבל הזניחו את הפונקציות, הממשק, ואת האיכות המאפיינים הכלליים. לכן כדאי לקחת גם את זה בחשבון.

אכן, חשוב להדגיש ולציין שהוא לא אמר לי את זה על הדגם הספציפי הזה, אלא מהניסיון הכללי שלו בתחום הפלאפונים (ויש לו ניסיון של כשנתיים+).

בעקבות זאת כנראה אמליץ לאמי על Q7 או על פלאפון נוסף שלדבריו הולך לצאת לשוק בקרוב - FLIP2 של אסקולס (אבל זה אמור להיות יקר מאוד - 500-650 ש"ח - השוק מתייקר לאט, אבל בטוח... 😞 )

ש מנותק
    ש מנותק
    שלוםפ
    מדריכים
    כתב נערך לאחרונה על ידי

@שלל פלאפון איי טופ נפל לי שלש קומות ולא קרה כלום מחיר 400-420 ש"ח סוללה הכי חזקה בשוק 1750

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • יום חדש מתחילי מנותק
      יום חדש מתחילי מנותק
      יום חדש מתחיל
      כתב נערך לאחרונה על ידי יום חדש מתחיל

@שלל @תלת-פאזי Q7 החזיק לי מעמד יופי, גם אחרי שעלה עליו משקל עצום של ארון שלם!!!! [של 5 דלתות]

ה מתושלח הבבלימ 2 תגובות תגובה אחרונה
      0
      • יום חדש מתחילי יום חדש מתחיל

@שלל @תלת-פאזי Q7 החזיק לי מעמד יופי, גם אחרי שעלה עליו משקל עצום של ארון שלם!!!! [של 5 דלתות]

ה מנותק
        ה מנותק
        המפותח
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:

Q7 החזיק לי מעמד יופי

החזיק או מחזיק?

יום חדש מתחילי תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • ה המפותח

@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:

Q7 החזיק לי מעמד יופי

החזיק או מחזיק?

יום חדש מתחילי מנותק
          יום חדש מתחילי מנותק
          יום חדש מתחיל
          כתב נערך לאחרונה על ידי

@המפותח מחזיק

תגובה 1 תגובה אחרונה
          1
          • יום חדש מתחילי יום חדש מתחיל

מתושלח הבבלימ מנותק
            מתושלח הבבלימ מנותק
            מתושלח הבבלי
            מדריכים
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@שלוםפ כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:

@שלל פלאפון איי טופ נפל לי שלש קומות ולא קרה כלום מחיר 400-420 ש"ח סוללה הכי חזקה בשוק 1750

אפילו ג׳רי לא עושה כאלה בדיקות מחמירות לפלאפונים 😜

תהיה צודק

יום חדש מתחילי תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • מתושלח הבבלימ מתושלח הבבלי

@שלוםפ כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:

אפילו ג׳רי לא עושה כאלה בדיקות מחמירות לפלאפונים 😜

יום חדש מתחילי מנותק
              יום חדש מתחילי מנותק
              יום חדש מתחיל
              כתב נערך לאחרונה על ידי

רק אדגיש שהפלאפון הי' אז עם המגן. וכן הארון הי' מלא בבגדים!

תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • ש שלל

@תלת-פאזי אני פשוט מציג את הנתונים לפני אמא שלי ושהיא תחליט 🙂

עריכה: דיברתי עם בן דוד שלי שמתעסק הרבה בתחום הפלאפון, והוא אמר לי שמהניסיון שלו בפלאפונים מסוג זה הקושחה באה על חשבון התוכנה. כלומר, יתכן מאוד שהשקיעו הרבה מאוד שהמכשיר יהיה מוגן וכו', אבל הזניחו את הפונקציות, הממשק, ואת האיכות המאפיינים הכלליים. לכן כדאי לקחת גם את זה בחשבון.

אכן, חשוב להדגיש ולציין שהוא לא אמר לי את זה על הדגם הספציפי הזה, אלא מהניסיון הכללי שלו בתחום הפלאפונים (ויש לו ניסיון של כשנתיים+).

בעקבות זאת כנראה אמליץ לאמי על Q7 או על פלאפון נוסף שלדבריו הולך לצאת לשוק בקרוב - FLIP2 של אסקולס (אבל זה אמור להיות יקר מאוד - 500-650 ש"ח - השוק מתייקר לאט, אבל בטוח... 😞 )

תלת פאזית מנותק
                תלת פאזית מנותק
                תלת פאזי
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@שלל כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:

מישהו אחר טען לי שהיום פירסטפון- עשו תוכנה אחת לכל המכשירים שלהם [כנראה בהתאמה קטנטנה לכל אחד] וכולם עם אותו ממשק +/-

ש תגובה 1 תגובה אחרונה
                1
                • תלת פאזית תלת פאזי

@שלל כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:

מישהו אחר טען לי שהיום פירסטפון- עשו תוכנה אחת לכל המכשירים שלהם [כנראה בהתאמה קטנטנה לכל אחד] וכולם עם אותו ממשק +/-

ש מנותק
                  ש מנותק
                  שלוםפ
                  מדריכים
                  כתב נערך לאחרונה על ידי

@תלת-פאזי איי טופ וQ7 הם לא פירסט פון ואגב מה שכתבת הוא ודאי נכון כי הקוד 3353227#1#*# (לאחוזי סוללה וכדו') עובד בכל הפירסטפונים החדשים (נבדק בסדרת הפור ג'י ובסדרת הפרו)

תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • מתושלח הבבלימ מתושלח הבבלי

שלום לחברים,

אני מחפש המלצה על טלפון כשר העונה ל- 2 דרישות בלבד:

1. מיקרופון איכותי לשמיעה צלולה בצד השני. 2. עמידות לאורך זמן.

שימו לב: מלבד 2 הדרישות הנ"ל, שום מאפיין אחר לא משנה. לא גודל, עובי, פונקציות, צלילים, בלוטוס, בטריה, רמקול... כלום. רק הנ"ל.

המדובר על פלאפון לאימי, שעם כל הילדים בלעה"ר חייבת פלאפון חזק ועמיד, כאשר מנגד חשוב לה מאוד שאף ישמעו אותה טוב.

על מה אתם ממליצים??

תודה רבה!!

4x4

פלורידהפ מנותק
                    פלורידהפ מנותק
                    פלורידה
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:

4x4

ככל שאני מכיר. המקרופון גרוע מאוד מאוד.

ש תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • פלורידהפ פלורידה

@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:

4x4

ש מנותק
                      ש מנותק
                      שלוםפ
                      מדריכים
                      כתב נערך לאחרונה על ידי שלוםפ

@פלורידה @פלורידה כתב בבקשת מידע | המלצה על פלאפון כשר עם 2 דרישות בלבד: 1. מיקרופון איכותי. 2. עמידות לאורך זמן:

לי יש והמיקרופון פצצה עם סינון רעשים ושומעים מאד טוב בצד השני

או על פלאפון נוסף שלדבריו הולך לצאת לשוק בקרוב - FLIP2 של אסקולס (אבל זה אמור להיות יקר מאוד - 500-650 ש"ח - השוק מתייקר לאט, אבל בטוח... )

אומרים שזה אנדרואיד וברמה הכי גבוהה שהיתה אי פעם בכשרים וברור מאד למה זה יקר ודרך אגב באמזון הוא כבר קיים בתומך ועולה 29.9$

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון
                      0
                      • חוקי הפורום
                      • פופולרי
                      • לא נפתר
                      • משתמשים