בירור | מצלמת קנון G7
-
@אליהו-ה-0
אני שמעתי מחבר שהוא חרש את כל הארץ ולא מצא, עד שהוא הצליח למצוא מישהו בצפון שנשאר לו אחרון, חבר שלי ביקש ממנו שישמור לו את זה וקנה את המצלמה באיזה 3,000 ש"ח...הסיפור הזה היה לפני כמעט שנה (!!!), והמחיר רק עולה ועולה...
יש מצב שהחנויות קיבלו חדשים, לא מה שאני שמעתי...
-
@יוסף-אלחנן @אליהו-ה-0 לגבי השפה מה שידוע לי שיש שתי גרסאות אחת עם רק אנגלית ויפנית (או שפה אחרת אם אותיות מוזרות) והשני עם כלל השפות כולל עברית
לגבי המלאי התקשרתי לחברה לפני בערך שבוע והם אמרו לי שזה אזל מהמלאי ואין צפי מתי זה יחזור -
@web_master כתב בבירור | מצלמת קנון G7:
לגבי השפה מה שידוע לי שיש שתי גרסאות אחת עם רק אנגלית ויפנית (או שפה אחרת אם אותיות מוזרות) והשני עם כלל השפות כולל עברית
למצלמה הזו יש את כל השפות האלו:
גרמנית,POLISH,אמריקה הלטינית ספרדית,ITALIAN,Spanish,יווני,ברזילאי פורטוגזית,Dutch,פורטוגזית,english,Korean,Turkish,French,Ukrainiaan,Japanese,סינית פשוטה, שוודי, רוסי...
זה אומר שיש לו גם עברית?@web_master כתב בבירור | מצלמת קנון G7:
לגבי המלאי התקשרתי לחברה לפני בערך שבוע והם אמרו לי שזה אזל מהמלאי ואין צפי מתי זה יחזור
הם הפסיקו את פס היצור של המצלמות...
בתכל'ס, מבין אותם, יש לך היום את הסמארטפונים ולא מדבר על האיכות תצלום של האייפונים, המצלמות יוצאות כבר משימוש... -
@יוסף-אלחנן ההבדל הוא לא בין 1 ל2 אלא בכל הגרסאות, המצלמות שמשווקות ע"י קנון ארה"ב יש רק אנגלית בכל שאר העולם יש את כלל השפות
לגבי המלאי הם אמרו שזה אמור לחזור אבל אין צפי מתי יש שמועות שהשנה הולך לצאת מרק 4 אני לא יודע אם זה מאומת -
ההבדל הוא לא בין 1 ל2 אלא כבל הדרסאות המצלמות שמשווקות ע"י קנון ארה"ב יש רק אנגלית בכל שאר העולם יש את כלל השפות
ערכתי לעייל, תראה
לגביהמלאי הם אמרו שזה אמור לחזור אבל אין תפי מתי יש שמועות שהשנה הולך לצאת מרק 4 אני לא יודע אם זה מאומת
וואלה, מעניין...
-
@יוסף-אלחנן כתב בבירור | מצלמת קנון G7:
זה אומר שיש לו גם עברית?
ככל הנראה כן המוכר בעלי פשוט לא ידע איך לכתוב "עברית"
-
ככל הנראה כן המוכר בעלי פשוט לא ידע איך לכתוב "עברית"
יש מצב...@אליהו-ה-0 כתב בבירור | מצלמת קנון G7:
@יוסף-אלחנן שאלתי והוא אמר שמה שכתוב זה מה שיש