בקשה | קו טלפון למציאת עשירי למניין
-
@צבי-דורש-ציון תודה רבה.
לגבי המניינים הקבועים - מדובר במאגר מניינים של אתר כיפה, לא שלי, שהטמעתי בתוך האפליקציה, אבל לא הכנסתי אותו לקו טלפון.@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | קו טלפון למציאת עשירי למניין:
(אם אפשר להוסיף גם באיזה אתר שפתוח בנטפרי, גם טוב. ואולי אף יותר טוב)
אתה מתכוון אתר אינטרנט של השלמת מניינים באצנטר, בנוסף לקו ולאפליקציה?
-
@בני-רוזנטל כונתי במילה "להוסיף" הייתה 'להוסיף מניין'.
בקיצור התכוונתי, אם אי אפשר להוסיף מניין בטלפון אם יש איזשהו אתר שאני יכול לעדכן בו מנינים (קבועים). -
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | קו טלפון למציאת עשירי למניין:
@בני-רוזנטל כונתי במילה "להוסיף" הייתה 'להוסיף מניין'.
בקיצור התכוונתי, אם אי אפשר להוסיף מניין בטלפון אם יש איזשהו אתר שאני יכול לעדכן בו מנינים (קבועים).בטח, בקישור הזה.
ואני ממליץ גם להוסיף במאגרים של Tfila Finder ואפליקציית "בית כנסת קרוב", שהם הרבה יותר מעודכנים מהמאגר של כיפה (למיטב ידיעתי אפשר לעדכן אותם רק דרך האפליקציה) -
@בני-רוזנטל תודה רבה!
רק חבל שחסום בנטפרי... -
@צבי-דורש-ציון כתב בבקשה | קו טלפון למציאת עשירי למניין:
@בני-רוזנטל תודה רבה!
רק חבל שחסום בנטפרי...מוזר שהם חוסמים את אתר כיפה. אפשר לפנות אליהם במייל info@netfree.link ולבקש שיפתחו את החסימה
-
@בני-רוזנטל
זה הקישור שמוצג בעניין, נראה שלא מתכוננים לפתוח.
עכ"פ תודה רבה. -
@בני-רוזנטל כתב בבקשה | קו טלפון למציאת עשירי למניין:
@הלי אכן זה אמור להתמודד עם שגיאות כתיב קלות.
לא ממש הבנתי את ההסבר שלך לגבי ההקלדה... גם במובנה של ימות המשיח, אם נניח כתבתי א במקום ב זה לא יהרוס את המשך המשפט...
אני אסביר אם למשל הקשתי בטעות שש פעמים על ספרא שאין משמעות לשש פעמים רק לשתי פעמים או שלוש אז הוא משמיע המקש שהוקש שגוי וכן אם הקשתי בטעות ברצף שתי סוגי ספרות בלי סולמית ביניהם כנ"ל וכן אם הקשתי סתם סולמית או ספרא בלי שילוב של שניהם עכשיו מה שקורה זה שלפעמים לא שמים לב כי עסוקים בהקלדה ולא בהקשבה של מה שמשמיע שאם הכל תקין משמיע את האותיות לכן אם התפספס סולמית בטעות מחוסר תשומת לב או קליטה או בעיה במקשים וכולי אז לא שמים לב להשמעה הנ"ל והיות שהוא לא קולט הקשה בעת השמעת ההודעה הנ"ל התוצאה שהוא לא קולט ספרות ואז הוא שוב משמיע אותו דבר וכולי מה גם שלפעמים הוא בגלל זה מפספס הרבה יותר אותיות
מקווה שהסברתי מספיק טוב ואם לא אשמח להסביר שוב -
@לעזור-לכולם כתב בבקשה | קו טלפון למציאת עשירי למניין:
@שמואל-ש
אשמח לקרדיטצודק באלפי אחוזים!
פשוט זה היה אצלי על השרת ולא זכרתי ממי זה מגיע...קרדיט ענק ל @לעזור-לכולם שעזר ועוזר לכולם!