בקשת מידע | חסימת האפשרות להתקין אפליקציות ללא חסימה של האינטרנט
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | חסימת האפשרות להתקין אפליקציות ללא חסימה של האינטרנט:
ולדעתי, אאל"ט, יש אפשרות בקיידרואיד להשאיר את האינטרנט ולחסום את האפשרות של התקנת אפליקציות...
טעות, יהיה גישה רק לאפליקציות המאושרת..
-
@שניאור-שמח אוקיי, אני לא חפרתי את האפליקציה לכן כתבתי
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | חסימת האפשרות להתקין אפליקציות ללא חסימה של האינטרנט:
אאל"ט
אבל בכל אופן, זה
אם יש לך רוט, אתה יכול להסיר את ה'מתקין חבילות'
עדיין תקף, לא?
-
עדיין תקף, לא?
בהחלט
-
@yosef368 כתב בבקשת מידע | חסימת האפשרות להתקין אפליקציות ללא חסימה של האינטרנט:
א. אין לי רוט
אז זה הזמן...
@yosef368 כתב בבקשת מידע | חסימת האפשרות להתקין אפליקציות ללא חסימה של האינטרנט:
ב. אני מעדיף לא להסיר את המתקין אפליקציות
בשביל מה אתה צריך את זה?
אם היית מוכן להתקין אפליקציה כמו student mode? -
@יוסף-אלחנן אני עושה את זה למישהו אחר ולא נראה לי שהוא ירצה שאעשה לו רוט וחוץ מזה שלהסיר את המתקין אפליקציות זה קצת בלתי הפיך בשונה מהSTUDENT MODE שמקסימום אם הוא ירצה להוסיף אפליקציה שאני "מסכים" לו ושהיא לא בעייתית אז אוכל להוסיף לו אותה בקלות
-
שלהסיר את המתקין אפליקציות זה קצת בלתי הפיך
אתה תמיד יכול להחזיר את זה...
אז אוכל להוסיף לו אותה בקלות
גם בלי המתקין חבילות - תוכל, כשאתה מכניס אותו לתוך
system > app
-
@יוסף-אלחנן ואז כל אפליקציה שאני מוסיף תהיה אפליקציית מערכת..
חשבתי שאולי יש אפליקציה של הגנת הורים שעושה את העבודה -
@יוסף-אלחנן איך אעשה רוט בבלי לאפס את המכשיר?
-
@yosef368
מכיון שלא כתבת על איזה שיאומי כונתך,
רק אומר שהסרת מתקין החבילה באנדרואיד גבוה, פירושה גזר דין מות לגרסה. -
@צדיק-תמים אי אפשר להסיר את האפליקציה אפשר לחסום את זה דרך האפליקציה עצמה לא צריך למנוע מלהיכנס להגדרות
אבל בניהול האפליקציה נכנסתי לדפדפן ובקטגוריה אפליקציות לא מצאתי את האפשרות למנוע התקנת אפליקציות חדשות. אתה בטוח שאפשר לעשות את זה ואם כן אז איך? -
@צדיק-תמים איך חוסמים את החנות?
App monitoring
לא זוכר איך זה באפליקציה, באתר זה פה: https://my.kaspersky.com/MyKids
תחת Applications בתפריט העליון