איך מוחקים תוכנת עמדת סייפר
-
@ישראל-א
אם אתה רוצה למחוק לגמרי כולל ביטול כל ההגבלות בצע את זה:
כנס להגדרות התוכנה כמנהל ובלשונית כלים תבטל את כל ההגבלות .. תשמור ואז תכבה ותדליק את המחשב
אחרי זה
כנס למנהל המשימות ואז לשירותים ותפסיק את השירות הזה:KioskToraniService
אחרי זה תיכנס לProgram Files ותמחק את התקיה של התוכנה.. KioskTorani
ותיכנס גם ל
ProgramData (תעשה הצג קבצים ותקיות מוסתרם
וגם שם תמחק את התקיה של התוכנה KioskTorani
שים לב זה מוחק את כל המשתמשים שרשמת.. אם אתה רוצה לגבות אותם, אז בתקיה הנ"ל בProgramData תגבה את המסד נתונים שיש שם שנקרא LocalSaferServerוזה כדי להחזיר את נוחות הגישה שבמסך הפתיחה:
תפעיל את זה כמנהל
החזרת-נוחות-גישה.bat -
אני יספר משהוא.
אני התקנתי את זה על המחשב שלי לראות איך זה עובד והזדעזתי לראות שאני לא יכול לכבות את המחשב ועוד כל מיני דברים כאלה, מנהל משימות היה מושבת ועוד...
מה שגורם לזה זה הכנסת כמה ערכים ברג'סטי שעושים את זה.
לא זוכר מאיפה, אבל השגתי את המיקומים שלהם ועברתי אחד אחד ומחקתי אותם והכל חזר לעבוד.
אם אני זוכר נכון, בתוכנה של הקיוסק של קול הלשון יש איזה קובץ שאם מריצים אותו זה גם חוסם את כל הנ"ל ומה שעשיתי זה לפתוח אותו ולראות איפה זה מכניס ערכים ומחקתי..
-
@שמואל צודק.. זה מה שעשיתי לו עכשיו וזה חזר לעבוד..
הורדתי את הקובץ מפה:https://tchumim.com/assets/uploads/files/1554063365060-blockacd.reg
ומחקתי את מה שהיה כתוב שם..
ולגבי לבדוק את התוכנה אני מתקין אותה הרבה אצלי לבדוק דברים ומה שצריך פשוט לעשות זה להוריד את כל ההגבלות בהתקנה פה:
ולהחזיר את נוחות הגישה בקובץ שבהודעה שלי מקודם.. ולהפעיל כמנהל..
זה בעצם ההיתרון של התוכנה שהיא חוסמת המון דברים כדי לא לתת חלילה גישה לא מורשת למשתמשים למחשב מצד שני מי שרק רוצה לבדוק זה עושה לו בעיות...
הייתי צריך אולי להדגיש את זה בפוסט שהעלתי בעניין (אני יתקן עכשיו)וסורי אם בגללי הסתבכתההה