שיתוף | תגובה לנושא: הבהרה בנושא השאלות הבלתי נגמרות
-
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | תגובה לנושא: הבהרה בנושא השאלות הבלתי נגמרות:
לא לא לא, לא פתחתי פה נושא בשביל שיתחילו להתדיין על איזה פלאפון כשר הכי טוב
אז תכתוב בסוף הפוסט זאת דעתי ואני לא רוצה לשמוע דעה אחרת נקודה...
מה זה משנה למה פתחת את זה.. השאלה היחידה היא האם מה שכתבתי זה לפי הכללים של הפורום או לא -
@נעזר1000 כתב בשיתוף | תגובה לנושא: הבהרה בנושא השאלות הבלתי נגמרות:
לא ביקשת פה עזרה מסוימת, באת להחוות דעה על פלאפונים ולמה אתה חושב שלאחרים אסור להתדיין על זה?
אין לי שום בעיה שיתדיינו אבל:
א. רציתי לעזור ולעשות מעט סדר
ב. סטיתם מהנושא -
פוסט זה נמחק!
-
לא נורא שימחק יש כבר הרבה נושאים כאלה (כפי שאתה כתבת )
@מתושלח-הבבלי כתב בשיתוף | הבהרה בנושא השאלות הבלתי נגמרות!:בעקבות הרבה נושאים שהועלו על כך בעבר ובהווה (מקווה שלא בעתיד)
-
@2580 כתב בשיתוף | תגובה לנושא: הבהרה בנושא השאלות הבלתי נגמרות:
@מתושלח-הבבלי כוונתי הייתה גם לשיאומי מקשים שביחס לשואו הם כמה רמות מעל חוץ מהגרסת אנדרואיד... השואו מפוצץ באגים... והנוקיה החדשים זה לא מה שיש היום אלא מה שיצא עכשיו ועוד לא הגיע לשוק (הכשר לפחות) 215 חדש/225 חדש/235...
מי שמשווה פעם אחר פעם את השואו לשיאומי - חסר לו קצת בהבנה - מה קהל היעד של המכשיר הזה: ציבור אנשים שרוצים מכשיר אנדרואיד (אפי' שיש בו קצת באגים והוא אנדרואיד נמוך, ופלאפון סיני וכו') כשר בחסימה מעולה, עם מגוון אפשרויות, והכי חשוב - נראה שונה מאוד מכל השיאומי למיניהם...
(כולם יודעים שאין מה להשוות בין השיאומי חצי טאצ' לשואו מבחינת הרמה הטכנית של המכשיר) -
@דודי-ענהאל לא התכוונתי להשוות לשיאומי חצי טאץ' אלא לשיאומי מקשים (קין 1 F21S) שנראים כשרים לחלוטין אפילו היה יבואן רשמי המילטון שאושר רשמית ע"י וועדת הרבנים... שברמת התפעול היו להם הרבה פחות באגים (לגבי האיכות שלושתם מכשירים סיניים) החיסרון שלהם הוא אנדרואיד 4.1 לעומת השואו שמפוצץ באגים והוא אנדרואיד 8.1...
-
@2580 כתב בשיתוף | תגובה לנושא: הבהרה בנושא השאלות הבלתי נגמרות:
@דודי-ענהאל לא התכוונתי להשוות לשיאומי חצי טאץ' אלא לשיאומי מקשים (קין 1 F21S) שנראים כשרים לחלוטין אפילו היה יבואן רשמי המילטון שאושר רשמית ע"י וועדת הרבנים... שברמת התפעול היו להם הרבה פחות באגים (לגבי האיכות שלושתם מכשירים סיניים) החיסרון שלהם הוא אנדרואיד 4.1 לעומת השואו שמפוצץ באגים והוא אנדרואיד 8.1...
בקיצור הכל אותו הזבל
-
@מתושלח-הבבלי @2580 היו לי כל המכשירים הנ"ל (QIN1, F21S, וכעת - שואו) - ואחרי שימוש רב מאוד בכולם אני אומר: שנכון שאין באגים בדגמי שיאומי (כלומר יש, אבל לא ברמה של השואו) אל השואו - למי שמעודכן - משתפר מיום ליום, וכל תקופה מסדרים בו עוד באג, אבל בבסיס שלו - הוא טוב יותר משיאומי מקשים, קודם באנדרואיד, שחדיש בהרבה ויכול להריץ הרבה יותר אפליקציות, וכן בנראות - אף אחד לא יודע שזה גם אנדרואיד, לעומת שיאומי... וזה כל הקטע במכשיר הזה
ואם כבר אמרתם סיניים, אני מודה שהוא אפילו יותר סיני מהשיאומי מבחינת הסיניות שלו....