בקשת מידע | שיאומי עם סים כשר
-
@mishei כתב בבקשת מידע | שיאומי עם סים כשר:
@אזולאי אין לי חסימה בכלל על המכשיר
אז מה הבעיה בעצם?
דפדפן גוגל כרום למשל עובד ?
כל אפליקציה אחרת שניסית להתקין מותקנת?
עד כמה שהבנתי, גוגל פליי פשוט לא מתקין את האפליקציות שמבקשים ממנו, זאת התנהגות שמתאימה למכשיר עם חסימה....
עריכה:
אם אכן אין חסימה , זה יהיה מאוד פשוט להתקין אפליקציות באמצעות קבצי apkאז מה הבעיה בעצם?
בכניסה לגוגל פליי כותב לי שאין חיבור לאינטרנט למרות שבאותו זמן עובד לי האינטרנט חלק, מוזר מאוד למה זה קורה ניסיתי כמה פעמים וזה לא משתנה
כן
עוד לא ניסיתי כי אין לי איך
עד כמה שהבנתי, גוגל פליי פשוט לא מתקין את האפליקציות שמבקשים ממנו, זאת התנהגות שמתאימה למכשיר עם חסימה....
אבל זה בלי...........
-
אז מה הבעיה בעצם?
בכניסה לגוגל פליי כותב לי שאין חיבור לאינטרנט למרות שבאותו זמן עובד לי האינטרנט חלק, מוזר מאוד למה זה קורה ניסיתי כמה פעמים וזה לא משתנה
כן
אבל זה בלי...........
-
@יוסף-אלחנן מבחינת הסינון כאילו?
-
אז מה הבעיה בעצם?
כן
אבל זה בלי...........
-
@mishei דבר ראשון לנסות להוריד איזשהו קובץ APK בחיפוש פשוט בפורום או בגוגל להכניס אותו למכשיר (אפשר בכ. זכרון) ולראות האם יש מתקין חבילה זאת אומרת האם הטלפון נותן להתקין את הקובץ
-
@mishei
הכל בסדר פשוט אתם מתחברים דרך המחשב הביתי (אני משער), ויש עליו סינון כלשהו שמונע גלישה בגוגל פליי -
@אזולאי זה הגיוני שהוא מונע גלישה בגוגל פליי אבל חוץ מזה- נותן לגלוש בה-כ-ל?? לא נראה לי שזה מה שהגדירו בחסימה.
אולי אם אני אתקין את זה שוב זה יעבוד? -
@mishei זה מכשיר מקשים בלי מגע נכון?
כי יש סבירות שהשרותי גוגל שלו לא עד הסוף
אבל כל אפליקציה שצריך אפשר למצוא אם מחפשים את השם שלה בגוגל בתוספת APK ואז באתר לחפש גירסא שתתאים לאנדרואיד של המכשיר