הסבר | לפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי +Qin1s | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!
-
@עזריאל אמר בלפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי מקשים | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!:
יש למישהו מושג איזה גירסא זו
ופרטים על הגירסא הזו מה אפשר להתקיןיש לי בול כמו שלך- איך אתה מתקין אפליקציות?
-
@MERS יש כמה אפליקציות בודדות שהצלחתי להתקין כמו סיבוב מסך ותפילון והכנסתי את האפליקציה לזיכרון פנימי ומתקין דרך אחסון בהגדרות
@עזריאל אמר בלפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי מקשים | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!:
@MERS יש כמה אפליקציות בודדות שהצלחתי להתקין כמו סיבוב מסך ותפילון והכנסתי את האפליקציה לזיכרון פנימי ומתקין דרך אחסון בהגדרות
יש לך גישה לאחסון דרך הגדרות [ברגיל בלי שום פריצה- כי אצלי לא אז אולי זה רק נראה אוטו דבר (מוזר)]
תודה בכ"א -
יש לך גישה לאחסון דרך הגדרות [ברגיל בלי שום פריצה- כי אצלי לא אז אולי זה רק נראה אוטו דבר (מוזר)]
תודה בכ"א -
פוסט זה נמחק!
-
אפשרי לצרוב עצמאי?
או אפשר לדעת איך אני קונה את המכשיר?שהוא חסום לגמרי או לא?
בעסה כי אני צריך רק וויז ו moovit -
@המביט-לארץ
אין עליךאולי כדי שתוסיף את בעיית האוזניות והמיקום
תודה רבה -
0533120845
-
הערה חשובה
כל הזמן מדגישים כאן שאין גירסה פתוחה חופשי
אז לידיעתכם: יש גם יש, בחנות אוריאל מובייל ב"ב יש כמה סוגים של גירסאות פתוחות [דרך אגב הוא גם הכי זול בשוק מידיעה] -
@אהרן123 אמר בלפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי מקשים | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!:
נ.ב. אוריאל הוא גם אחראי ולא מוכר לבחורים! שזה חשוב מאוד...
חובה להגיע לחנות עם תעודת נישואין.
@נגן אמר בלפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי מקשים | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!:
@אהרן123 אמר בלפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי מקשים | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!:
נ.ב. אוריאל הוא גם אחראי ולא מוכר לבחורים! שזה חשוב מאוד...
חובה להגיע לחנות עם תעודת נישואין.
ואו זה הרג אותי ...
-
עדכון (2.5.22): שימו לב! חלק מתוכן הפוסט היה נכון לשעתו בלבד ואינו אקטואלי כבר! עמכם הסליחה.
קניתם שיאומי מקשים +Qin1s תתחדשו אבל לפני שאתם שואלים שאלה כאן בפורום כדאי מאוד שתקראו את הפוסט הזה.
-
אם קניתם את המכשיר מחו"ל ואתם רוצים מכשיר נורמלי בעברית ועוד.. ואתם לא חושבים לבנות גירסה בעצמכם ובעצם לעשות כל מה שכתוב כאן אז כדאי שתדעו שאתם חיבים לצרוב גירסה למכשיר שלכם בתשלום ! נכון לכתיבת שורות אלו אף אחד לא יתן לכם גירסה בחינם למכשיר הזה אא"כ הוא חבר שלכם.. למה? ככה. על המכשיר הזה ישבו יוצרי הגרסאות הרבה זמן וזה לא כמו כל אנדרואיד רגיל.
-
אלו הם יוצרי הגרסאות @0533133A @ishay @M-H-B @itapi וגדסי (לא ידוע לי שיש לו יוזר כאן) סלחו לי אם שכחתי מישהו אתם מוזמנים לעדכן..
-
ואלו הם מוכרי הגרסאות @0533133A @כוכב-ירושלמי @ishay @יוני @itapi
-
@Yair האלוף כבר הפסיק להתעסק עם המכשיר הזה!! אין עניין להטריד אותו אם הוא מוכר ובכמה. עיינו כאן
-
גם לי הקטן לפחות לעת עתה אין גירסה לציבור הרחב ככה שגם אין עניין להטריד אותי במייל \ בצ'אט וכדו'.
-
הרדיו שהביאו בפורום שטענו שהוא עובד בלי רשת, הוא גרוע להחריד לא תצליחו להעביר תחנות ואם תצליחו לשמוע איזה שיר מאיזה תחנה ערבית תגידו תודה.. פשוט תעברו לאפליקציה שעובדת על אינטרנט אין מה לעשות!
-
לאלה ששואלים אם יש אפשרות להכניס את כל האפליקציות לתיקיה אחת אז אין אפשרות לעשות את זה. בשביל זה תצטרכו לערוך את אפליקציית מסך הבית וזה רק בונה הגירסה שלכם יכול לעשות או אתם במידה ובניתם לעצמכם את הגירסה..
-
לאלה שרוצים לדעת איך מסירים אפליקציות מהשיאומי אז אתם פשוט יכולים להיכנס להגדרות > אחסון > אחסון פנימי > אפליקציות > ואז פשוט תכנסו לאפליקציה שאתם רוצים להסיר תלחצו על המקש השמאלי ותראו אפשרות של הסר התקנה.
-
לאלה שעושים איפוס וכל פעם שואלים על זה שהמקלדת עושה רק מספרים זה פשוט בגלל שהמקלדת עוד לא פועלת מה שאתם צריכים לעשות זה להיכנס לכלים (בדרך כלל זה שם אולי אצלכם זה ביישומים זה משתנה בגרסאות) אתם תראו qinpad תלחצו עליו אתם תעברו אוטומטית לבחירת מקלדת תלחצו וי על מה שמופיע שם ותכבו ותדליקו וזה יעבוד.
אם יש לכם משהו להוסיף או להעיר אתם מוזמנים לומר..
ולסיום בגלל שלעת עתה מכמה סיבות עוד לא נפתח מדור של מדריכים לשיאומי אני יביא כאן מקבץ של המדריכים שעלו פה בפורום לטובת הציבור ולמנוע שאלות חוזרות ונשנות.
זה מה שאני זוכר אתם מוזמנים להעיר ולהוסיף.
חלק מהמדריכים לא יעבדו לכם כי הם רק אם יש לכם ניפוי באגים ואתם יכולים לתת פקודות בadb ועוד ולכן אם קניתם גירסה מאחד ממוכרי הגרסאות שלא אפשרו בגירסה ניפוי באגים אין לכם את זהאז אין טעם לשאול למה אצלי זה לא עובד.
אחרי שקראתם את כל זה אתם יכולים לשאול מה שאתם רוצים על השיאומי..בהנאה עם המכשיר החדש!
@המביט-לארץ אמר בלפני שאתם שואלים שאלה על שיאומי מקשים | כל מה שאולי לא ידעתם על המכשיר הזה.. מומלץ לקרוא!:
בכל הגירסאות שיצאו עד עכשיו יש באג בוצאפ שכאשר מישהו שולח הודעה הצאט קופץ להתחלה זה באג ידוע ולבנתיים יש רק גירסה אחת בלבד שפתרו בה את הבעיה הזאת זה הגירסה של גדסי אין עוד גירסה שפתרו בה את הבעיה הזאת ככה שאין עניין לשאול מליון פעם אם יש למישהו וצאפ ללא באגים כי אין!
איך יוצרים קשר עם "גדסי" ? והאם הוא גם מוכר מכשירים..?
-
-
0533120845
כמה עולה להפוך לעברית ולתומך כשר (רמי לוי)?
-
כמה עולה להפוך לעברית ולתומך כשר (רמי לוי)?
@dand
דבר איתי aloo0533120845@gmail.com -
@dand
דבר איתי aloo0533120845@gmail.com@כוכב-ירושלמי איפה אפשר לקנות גירסה בירושלים? וכמה זה עולה ? והאם זו גירסא טובה?