באג | באג בפורום?
- 
פתאום הוא מראה לי שיש בפורום רק 5 נושאים. ניסיתי להיכנס גם דרך גוגל ואותו דבר. 

- 
פתאום הוא מראה לי שיש בפורום רק 5 נושאים. ניסיתי להיכנס גם דרך גוגל ואותו דבר. 
  @tcrvodkxrvzurgho כתב בבאג | באג בפורום?: פתאום הוא מראה לי שיש בפורום רק 5 נושאים. ניסיתי להיכנס גם דרך גוגל ואותו דבר. 
  זה הנושאים שלא נקראו.. 
 ויכול להיות שלחצת על "סמן את הכל כנקרא"
- 
@tcrvodkxrvzurgho כתב בבאג | באג בפורום?: פתאום הוא מראה לי שיש בפורום רק 5 נושאים. ניסיתי להיכנס גם דרך גוגל ואותו דבר. 
  זה הנושאים שלא נקראו.. 
 ויכול להיות שלחצת על "סמן את הכל כנקרא"@שניאור-שמח לא לא, אני מנסה לגלול למטה והוא לא נותן 
- 
@שניאור-שמח לא לא, אני מנסה לגלול למטה והוא לא נותן @tcrvodkxrvzurgho אתה יכול לראות לפי אורך הפס הכחול בצד ימין של המסך 
- 
@שניאור-שמח לא לא, אני מנסה לגלול למטה והוא לא נותן @tcrvodkxrvzurgho כתב בבאג | באג בפורום?: @שניאור-שמח לא לא, אני מנסה לגלול למטה והוא לא נותן נכון, כי יש לך רק 5 נושאים, תלחץ על הסמל של מתמחים למעלה 
- 
@tcrvodkxrvzurgho כתב בבאג | באג בפורום?: @שניאור-שמח לא לא, אני מנסה לגלול למטה והוא לא נותן נכון, כי יש לך רק 5 נושאים, תלחץ על הסמל של מתמחים למעלה @שניאור-שמח לחצתי... 

- 
@שניאור-שמח לחצתי... 
  @tcrvodkxrvzurgho עכשיו אתה בעמוד הראשי, תכנס לאנשהו ותראה ששום דבר לא נעלם.. 
- 
@tcrvodkxrvzurgho עכשיו אתה בעמוד הראשי, תכנס לאנשהו ותראה ששום דבר לא נעלם.. @שניאור-שמח כשאני נכנס לפוסטים אחרונים זה מראה את הכל... 
 אבל עד עכשיו הייתי רואה הכל ב"דואר נכנס"
- 
@שניאור-שמח כשאני נכנס לפוסטים אחרונים זה מראה את הכל... 
 אבל עד עכשיו הייתי רואה הכל ב"דואר נכנס"@tcrvodkxrvzurgho כתב בבאג | באג בפורום?: @שניאור-שמח כשאני נכנס לפוסטים אחרונים זה מראה את הכל... אז שום דבר לא נעלם.. אבל עד עכשיו הייתי רואה הכל ב"דואר נכנס" - זה לא נקרא דואר נכנס אלה "לא נקרא'
- כמו שאמרתי למעלה, כנראה סימנת את הכל כנקרא..

- 
@tcrvodkxrvzurgho כתב בבאג | באג בפורום?: @שניאור-שמח כשאני נכנס לפוסטים אחרונים זה מראה את הכל... אז שום דבר לא נעלם.. אבל עד עכשיו הייתי רואה הכל ב"דואר נכנס" - זה לא נקרא דואר נכנס אלה "לא נקרא'
- כמו שאמרתי למעלה, כנראה סימנת את הכל כנקרא..
 @שניאור-שמח הבנתי, תודה רבה! (וסליחה על הבורות) 
- 
@שניאור-שמח הבנתי, תודה רבה! (וסליחה על הבורות) 
- 
@שניאור-שמח לחצתי... 

- 
@ישראל-142 כתב בבאג | באג בפורום?: @tcrvodkxrvzurgho 
 גם תראה אצלך שיש רק 7 ולא 99+
  תראה אצלך שיש 99+ ולא 32 
  לכל אחד זה שונה, אבל הוא כנראה סימן את הכל כנקרא 
- 
@ישראל-142 כתב בבאג | באג בפורום?: @tcrvodkxrvzurgho 
 גם תראה אצלך שיש רק 7 ולא 99+
  תראה אצלך שיש 99+ ולא 32 
  לכל אחד זה שונה, אבל הוא כנראה סימן את הכל כנקרא @שניאור-שמח איך אני מסמן את הכל כנקרא (וגם להיפך?) כנראה עשיתי את זה בטעות ואני לא רוצה לחזור על זה שוב 
- 
@שניאור-שמח איך אני מסמן את הכל כנקרא (וגם להיפך?) כנראה עשיתי את זה בטעות ואני לא רוצה לחזור על זה שוב 
- 
  זה הנושאים שלא נקראו.. 
 ויכול להיות שלחצת על "סמן את הכל כנקרא"@שניאור-שמח כתב בבאג | באג בפורום?: זה הנושאים שלא נקראו.. 
 ויכול להיות שלחצת על "סמן את הכל כנקרא"אני רק הוכחתי לו, את מה שאתה אמרת קודם 
- 
@משה-הישראלי ויש דרך לעשות הפוך? 
- 
@משה-הישראלי ויש דרך לעשות הפוך? @tcrvodkxrvzurgho 
 אתה יכול להיכנס אחד אחד וללחוץ

- 
@tcrvodkxrvzurgho 
 אתה יכול להיכנס אחד אחד וללחוץ
  @משה-הישראלי יעיל... פשוט עד עכשיו הייתי רגיל להיות ב"לא נקרא" 
- 
@משה-הישראלי ויש דרך לעשות הפוך? @tcrvodkxrvzurgho 
 ולא כמו באימייל שם אפשר גם אחד אחד וגם סימון הכל פה אין סימון !

ספויילר
 ספויילר