המלצה | נגן אנדרואיד עם מצלמה הכי טוב היום בשוק עם אפשרות לחסימה
-
@סטטיק כתב בהמלצה | נגן אנדרואיד עם מצלמה הכי טוב היום בשוק עם אפשרות לחסימה:
@פלורידה כתב בהמלצה | נגן אנדרואיד עם מצלמה הכי טוב היום בשוק עם אפשרות לחסימה:
מוצר, והיא מתייחסת למצלמה באיכות נמוכה.
כך שכפי הנראה זה לא עונה על בקשתו של פותח האשכול.|-מה הכוונה?-|
-
@המפותח כתב בהמלצה | נגן אנדרואיד עם מצלמה הכי טוב היום בשוק עם אפשרות לחסימה:
עכשיו מצאתי את הנגן הראשון באליקספרס במחיר די סביר קישור
האם יש בו שירותי גוגל וכמה ג'יגה ראם זה?
-
@סטטיק כתב בהמלצה | נגן אנדרואיד עם מצלמה הכי טוב היום בשוק עם אפשרות לחסימה:
תגובה: המלצה | נגן אנדרואיד המומלץ ביותר
זה קישור אחד https://www.alibaba.com/picture/search.htm?imageType=oss&escapeQp=true&imageAddress=/icbuimgsearch/imageBase64_1712450002411_872.jpeg&sourceFrom=imageupload&uploadType=picDrag&SearchScene=pageModule@@FY23SearchBar
ויש גם את זה שזה עם מצלמה https://www.alibaba.com/picture/search.htm?imageType=oss&escapeQp=true&imageAddress=/icbuimgsearch/imageBase64_1712450322625_921.jpeg&sourceFrom=imageupload&uploadType=picDrag&SearchScene=the-new-header@@FY23SearchBar
זה כמו הסופר סטאר רק ביותר זול אפילו מעליאקספרס אפשר לבקש מהמוכר לעשות חריטה מאחורה של כשרות או של תמונה שאתם רוצים גם אפשר לבקש מהמוכר לשלוח ללא WI FI ממש נגן מהטובים שקימים היום בשוק ממליץ בחום!
מגיע ממש מהר לישראל ועם המוכרת שם אפשר לתקשר גם עם יש אחרי זה בעיותאני הזמנתי את הנגן עם המצלמה מהקישור שצורף מעלי אקספרס
לקח לזה הרבה זמן עד שזה הגיע (חודש)
הנגן יחסית מהיר
המצלמה איכות גרועה מאד -
@טופטופיסט כתב בהמלצה | נגן אנדרואיד עם מצלמה הכי טוב היום בשוק עם אפשרות לחסימה:
נגן ראשון: כמו הסופר סטאר רק בקטן.
קישור לנגן
דגם: H-R720
גודל מסך: 2.8 אינץ'
מצלמה: אין
זיכרון: 8\16 ג'יגה [שימו לב! שניהם אותו מחיר]
גרסה: אנדרואיד 8.1
מחיר: 114.15₪ (יש לנהל משא ומתן על המשלוח)עדכון קצת הרבה באיחור אבל עדיף מלעולם לא...
הזמנתי לפני פסח את הנגן הזה H-R720 אבל לא מהמוכר הזה שאומנם רוצה על המוצר רק 115 אבל על המשלוח עוד 18 דולר שזה עוד קרוב ל 70 ש"ח
אלא הזמנתי מהמוכר הזה שלאחר דין ודברים הוריד לי את מחיר המוצר ל-38$ ואת מחיר המשלוח ל-9$ וגם הוסיף לי מגן סיליקון ומגן מסך, כך שכל הסיפור יצא לי באיזור ה 185 ש"ח
לקח למשלוח חודש להגיע וכמו שה @הסקרן אמר הנגן הגיע חסום@הסקרן כתב בהמלצה | נגן אנדרואיד עם מצלמה הכי טוב היום בשוק עם אפשרות לחסימה:
הנגן הגיע:
הכל חסום
אין לו התקנת אפליקציות, (יש איך להוסיף לו מתקין חבילה?)
יש רק מוזיקה ורשמקול,
במוזיקה לא עולה תמונות של אלבומים (סוג של חסימת תמונות),למעישה ביקשתי מהמוכר והוא שלח לי בלי בעיה גרסא יהודית למכשיר, שזה בעצם הגרסא הכשרה רק עם מתקין חבילה (יש לו גם גרסא פרוצה לגמרי למכשיר, אבל היא לא מומלצת מפני כמה סיבות)
בקיצור אני ממליץ על המוכר הזה אמנם המחירים שלו מראש יותר יקרים אבל הוא גמיש ומהר מאוד הוא מוריד אותם והוא אמין ונותן שירות גם אחרי שהמוצר מגיע.נ.ב. את הקובץ של הגרסא הכשרה המוכר לא משחרר בטענה שזה התאמה אישית עבור לקוח מסוים אז מי שחשוב לו שיגבה קודם את הגרסא...
@הסקרן כתב בהמלצה | נגן אנדרואיד עם מצלמה הכי טוב היום בשוק עם אפשרות לחסימה:
@הסקרן הילד שכח את הסיסמה יש מה לעשות?
איפוס בלחצנים של הפעלה לא עובדלצרוב גרסא מלאה במצב format all + download
-