בקשת מידע | כרטיס רשת+ סים ללא אנטנות
-
@A0533057932 כתב בבקשת מידע | כרטיס רשת+ סים ללא אנטנות:
@aiib יכול לנסות
אולם בדרך כלל אין מקום במארז לדברים נוספיםאני מדבר על מחשב שיש לו חיבור לכרטיס הרשת אבל אין לו אנטנות. אנטנות לא תופסות מקום או שאני טועה?
-
@A0533057932 ככה זה נראה?
-
@aiib כמו שהסבירו
יצרן טלפון מתכנן את האנטנה בגב המכשיר בדרך כלל, נגן משתמש באוזניות כאנטנת רדיו, אין דרך לשדר ולקלוט אותות רדיו בלי אנטנה. תקשורת סלולרית משתמשת באותות רדיו.
מחשב זה מכשיר שמורכב מחלקים יותר גנריים ויצרני כרטיסי רשת לא יודעים מה יהיו תנאי הסביבה בהם יותקן הכרטיס, מיסוך זה הדבר הכי נפוץ שאני יכול לחשוב עליו ובטח יש עוד בעיות, מעבר לכך אנטנה תופסת מקום הכרטיס רשת הוא קטן וייתכן שזה אתגר בפני עצמו לשים עליו אנטנה.
ו10 סמ כן, זה משמעותי מבחינת חשיפה, קצה המסך של המחשב זה החלק הכי חשוף
-
@aiib כתב בבקשת מידע | כרטיס רשת+ סים ללא אנטנות:
@A0533057932 כתב בבקשת מידע | כרטיס רשת+ סים ללא אנטנות:
ומסך המחשב אין בו ברזלים לידו
רוב המחשבים שפירקתי המסך היה כולו בגב מברזל.
גם אם הגב כולו מברזל,
א. אולי הוא עצמו האנטנה?
ב. החלק הקדמי שלו בד״כ פלסטיק חשוף.
ג. האנטנה ממומקת בד״כ ממש בקצה למעלה, ייתכן שמספיקה החשיפה בקצה העליון.
בקיצור ליצרנים יש את השיקולים מה למקם והיכן, איזה חומרים להשתמש כדי שהכל יתפקד ואגב לא תמיד מצליח להם, האם שמעת על אחיזת המוות באייפון? -
@מקצועי_ כתב בבקשת מידע | כרטיס רשת+ סים ללא אנטנות:
בקיצור ליצרנים יש את השיקולים מה למקם והיכן, איזה חומרים להשתמש כדי שהכל יתפקד ואגב לא תמיד מצליח להם,
אני מבין שזה לא הכי אידיאלי, אני לא שואל למה החברה לא ממקמת אלא כמה סיכויים יהיה לשלב אנטנה בצורה עצמאיץ ושהתוצאה תהיה סבירה.
האם שמעת על אחיזת המוות באייפון?
לא...
-
@aiib כתב בבקשת מידע | כרטיס רשת+ סים ללא אנטנות:
מה סיכויים יהיה לשלב אנטנה בצורה עצמאיץ ושהתוצאה תהיה סבירה.
סיכוי יש, פשוט תנסה, לדעתי אתה יכול לאלתר אנטנה, כלומר לחבר חוט אנטנה קצר יותר בלי שיגיע למסך אלא סתם למצוא לו איזה נתיב בתוך המחשב, לא יודע אם תמצא חוט כזה עם השקע המתאים וכו