עזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?
-
יש לי זכרון חיצוני של 2 טרה של חברת WD Elements
כשאני מחברת אותו למחשב הוא עולה נורא לאט, וגם אחכ אי אפשר למחוק או להעתיק ממנו קבצים, לא משתף פעולה
יש לציין שנראה לי שהרס לי מחשב אחד אם זה הגיוני, המחשב הראה מסך כחול ועכשיו לא עולה בכלל...
מה אפשר לעשות?? יש לי שם חומר מאוד חשוב בגיבוי הזה,
בבקשה עזרה SOS -
@מנדי-מירי כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
האם אתה מבין בביוס של המחשב ?
תנסה להגדיר שהWIN יעלה דרך הכונן של המחשב ולא דרך כונן אחר שלח תמונה מהמסך הכחוללא מבינה בביוס...
המסך הכחול - איני יכולה להעלות תמונה כי המחשב ההוא כבר לא עולה, לא נדלק כלל, ואני חושדת שזה היה קשור לכך שחיברתי אליו את הזכרון החיצוני, אבל לא %100 בטוחה.
יש לי מחשב אחר לחבר אליו את הזכרון- אבל מפחדת שגם הוא יהרס, שייך דבר כזה? -
@מנדי-מירי כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
תנסה להכניס אותו למטען ואז להדליק וללחוץ מיד על מקש F12 או F 2
נראה אם הבנתי- ללחוץ F12 במחשב שלא עולה ולא נדלק? הוא לא אצלי כרגע
אבל אם יש צורך לבדוק את הכונן החיצוני יש לי מחשב אחר שאני יכולה לחבר אליו, למרות שלא רוצה שיהרס גם הוא...
עיקר המהומה כרגע- על הזכרון החיצוני -
תנסה לשחזר את הכונן דרך התוכנות שיש בפורום
זה בטוח? או שקבצים עלולים להמחק בתהליך?
-
אני חושב ש @משחזר-מידע יוכל לעזור בתשלום
אם החומר שם חשוב כמה שפחות לשחק -
@דאבל-קליק
סיכוי קלוש שהוא הגורם לבעיה במחשב
תחברי אותו למחשב אחר ותבצעי בדיקה
https://support.microsoft.com/he-il/topic/בדיקת-הדיסק-הקשיח-לאיתור-שגיאות-ב-windows-7-ddeb9e4b-6777-b2bd-4507-9259dba1a495 -
@דאבל-קליק כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
כשאני מחברת אותו למחשב הוא עולה נורא לאט, וגם אחכ אי אפשר למחוק או להעתיק ממנו קבצים, לא משתף פעולה
אופייני לדיסק שהולך למות
המשך התעללות בו ברמת מחשב יכול להמית אותו לגמרי@דאבל-קליק כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
יש לציין שנראה לי שהרס לי מחשב אחד אם זה הגיוני, המחשב הראה מסך כחול ועכשיו לא עולה בכלל...
קשה להאמין שקשור
אא"כ בנוסף להכל יש שמה וירוס שמיועד להרוס את המחשב@דאבל-קליק כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
בגיבוי הזה,
אם מדובר בדיסק גיבוי הסיפור הכי קל שקיים
זורקים את הדיסק לפח
קונים חדש ומגבים מהמקור שוב -
@משחזר-מידע כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
אם מדובר בדיסק גיבוי הסיפור הכי קל שקיים
זורקים את הדיסק לפח
קונים חדש ומגבים מהמקור שובתודה על הפירוט,
דיסק גיבוי -הכוונה אצלי זה שזה הגיבוי היחיד שיש לי לחומר , מה לומר, בהחלט למדתי את הלקח להבא
מה ניתן לעשות? יש אפשרות להציל את החומר? -
@דאבל-קליק כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
זה שזה הגיבוי היחיד
לא
זה העותק היחיד
לא הגיבוי -
@משחזר-מידע כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
זה שזה הגיבוי היחיד
לא
זה העותק היחיד
לא הגיבויאכן, העותק היחיד - המונח הנכון
אז זהו אין מה לעשות בנידון חומר של שנים יאבד לעד? -
מה ניתן לעשות? יש אפשרות להציל את החומר?
אם התיאור אכן נכון:
והאבחנה גם:
אופייני לדיסק שהולך למות
המשך התעללות בו ברמת מחשב יכול להמית אותו לגמריאז אין מה לעשות ברמה הביתית
-
@דאבל-קליק מציע לכם להשאיר כתובת מייל כדי @משחזר-מידע יוכל ליצור איתכם קשר לנסות להציל את החומר
-
@צור כתב בעזרה | הצילו! דיסק קשיח חיצוני 2 טרה אין אפשרות לקרוא הקבצים- מה ניתן לעשות?:
מציע לכם להשאיר כתובת מייל כדי
מהכירותי עם @משחזר-מידע הוא לא אוהב מיילים
עדיף מס' טלפון (אפשר למחוק אחרי 21 שניות)