Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
היי אני מחפש מערכת מולטימדיה לi25 שנת 2015
בחיים לא החלפתי לבד מערכת אך זה התכנון שלי.
יש לכם המלצה למערכת בשבילי?
תקציב 800 פחות או יותר
@eliran25 בבקשה תזמין דגם צבע: T10-1 Camera-64G DVR אחרי הנחות מקופוני מוכר זה אמור לעלות כ570 חנות מעולה, המוצר הכי טוב בשוק לענ"ד. כולל מצלמת רוורס ומצלמת דרך. תוודא התאמה, בכל אופן, אם אתה רוצה מסגרת בצבע כסף, אחרי ההזמנה שלח הודעה למווכר.
@מיישה תודה רבה האם יש חשיבות רצינית לאנדרואיד 12 או 13 ? כי בחנויות בארץ אני רואה שמוכרים את ה13 לרוב
@מיישה ועוד שאלה לגביram 32 האם זה מספיק? אני לא ממש מבין מה זה אומר
@eliran25 כתב בהמלצה | עזרה בבחירת מערכת מולטימדיה מאלי אקספרס:
זה אנדרואיד 12, וזה בכלל לא חשוב.
זה זיכרון פנימי, לא חשוב, מה שחשוב זה זיכרון RAM שמה שאני המלצתי לך זה 4, שזה מצויין.
@מיישה תודה רבה לך על העזרה
@eliran25 תגיד איך אני משיג את קופוני המוכר?
@מיישה תודה רבה
חשוב לציין, שמערכת מולטימדיה הינה סמארטפון לכל דבר, ומחייבת חסימה!!! ניתן לפנות לאאוטנט לצורך חסימה בטל' 0722-613-613
@מיישה מזאת אומרת מחייבת חסימה?
חסימת וסינון גישה לאפליקציות חוץ מאפליקציות כשרות כגון וויז וכדו'.
@מיישה הבנתי, תגיד איך אתה רואה שזה תואם מקור?
זה מה שאמרתי לך, תשווה את התמונה הזו, ותוודא שזה מתאים לרכב שלך.
@מיישה הבנתי תודה רבה
@מיישה תגיד התקנה של מצלמות עושים בנפרד או שזה לבד נכנס עם המערכת?
לא ממש הבנתי את השאלה, אבל כדאי להתקין הכל ביחד.
@מיישה התכוונתי, הרי רשום שזה כולל מצלמה ומצלמת רוורס.
זה משהו שאני צריך להתקין אותו גם? או שזה משהו מובנה בתוך המערכת מולטימדיה ואני צריך רק לדאוג להתקין את המערכת.
פשוט אני רוצה להזמין פעם ראשונה ולא יודע
@eliran25 זה שני חלקים נוספים שצריך להתקין, מצלמת רוורס מעל הלוחית רישוי, ומצלמת דרך על שמשת הנהג.