להורדה | לאקי פאצר בעברית מלאה!! "מתעדכן"
- 
בס"ד 
 שמח לבשר לכל מי שלא שמע עוד...
 שאני בעז"ה יעלה לפה כל כמה זמן את הגרסה העדכנית ביותר של לאקי פאצר – מתורגמת במלואה לעברית, ועובדת פיקס.
 האפליקציה תתעדכן מפעם לפעם מי שרוצה לדעת מתי, פשוט לעקוב אחרי הנושא.Lucky Patcher בעברית 11.9.6.zip אשמח להערות ולפידבקים  תהנו!! 
- 
עודכן, ב"ה גרסה 11.9.6. 
- 
בס"ד 
 שאני בעז"ה יעלה לפה כל כמה זמן את הגרסה העדכנית ביותר של לאקי פאצר – מתורגמת במלואה לעברית, ועובדת פיקס.
 האפליקציה תתעדכן מפעם לפעם מי שרוצה לדעת מתי, פשוט לעקוב אחרי הנושא.Lucky Patcher בעברית 11.9.6.zip אשמח להערות ולפידבקים  תהנו!! @עם-ישראל-חיי בדקת שהוא באמת פורץ? 
- 
@עם-ישראל-חיי בדקת שהוא באמת פורץ? 
- 
@עם-ישראל-חיי עובד מעולה 
- 
בס"ד 
 האפליקציה תתעדכן מפעם לפעם מי שרוצה לדעת מתי, פשוט לעקוב אחרי הנושא.Lucky Patcher בעברית 11.9.6.zip אשמח להערות ולפידבקים  תהנו!! @עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | סוף סוף!!! לאקי פאצר 11.1.8 גרסה אחרונה מתורגם!!!: צר לי לאכזב אבל יצא גרסה חדשה 1.1.9 
- 
@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | סוף סוף!!! לאקי פאצר 11.1.8 גרסה אחרונה מתורגם!!!: צר לי לאכזב אבל יצא גרסה חדשה 1.1.9 פוסט זה נמחק!
- 
פוסט זה נמחק! @עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | סוף סוף!!! לאקי פאצר 11.1.8 גרסה אחרונה מתורגם!!!: מתי? עכשיו ראיתי אני יעלה מחר 
- 
פוסט זה נמחק! @עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | סוף סוף!!! לאקי פאצר 11.1.8 גרסה אחרונה מתורגם!!!: @נחמן-פלח מתי? 
 ואם כבר יצא ואתה יכול להוריד אולי תעלה ואני אתרגםאל תתאמץ סתם. תשווה את 2 הXML וכך תחסוך את רוב העבודה. 
- 
מקפיץ. האפליקציה עודכנה גם התרגום וגם הבאגים 
- 
 ע עם ישראל חיי סימן נושא זה כשאלה ב ע עם ישראל חיי סימן נושא זה כשאלה ב
- 
 ע עם ישראל חיי סימן נושא זה כנפתר ב ע עם ישראל חיי סימן נושא זה כנפתר ב
- 
מקפיץ. האפליקציה עודכנה גם התרגום וגם הבאגים @עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | סוף סוף!! לאקי פאצר גרסה 11.3.0 עם תרגום מלא!!!: מקפיץ. האפליקציה עודכנה גם התרגום וגם הבאגים אליפות!!! 
 תודה רבה!
- 
 ח חברים סימן נושא זה כנושא רגיל ב ח חברים סימן נושא זה כנושא רגיל ב
- 
פוסט זה נמחק!
- 
האם יש כאן מישהו שיש לו אנדרואיד 14 ויכול לבדוק אם עובד לו ללא קריסות (חבר התקין ואמר לי שקורס לו) 
 תודה מראש לכל העוזרים
- 
מקפיץ. עודכן 11.4.1 
- 
התרגום עודכן 
- 
בס"ד 
 האפליקציה תתעדכן מפעם לפעם מי שרוצה לדעת מתי, פשוט לעקוב אחרי הנושא.Lucky Patcher בעברית 11.9.6.zip אשמח להערות ולפידבקים  תהנו!! @עם-ישראל-חיי 
 גוגל חוסמת את הקישור לדרייב משום מה
- 
@עם-ישראל-חיי 
 גוגל חוסמת את הקישור לדרייב משום מה@עזיז תודה רבה על הארה, בטיפול. 
- 
בס"ד 
 האפליקציה תתעדכן מפעם לפעם מי שרוצה לדעת מתי, פשוט לעקוב אחרי הנושא.Lucky Patcher בעברית 11.9.6.zip אשמח להערות ולפידבקים  תהנו!! @עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | "מתעדכן" סוף סוף!! לאקי פאצר גרסה 11.4.1 עם תרגום מלא!!!: קישור לדרייב [הקוד הוא 1234] (לא לשכוח להוריד #) https://drive.google.com/file/d/17nIIkQ-9sZAunfmuZRpbsEq0#########3ngkMBCa/view?usp=drivesdk תבדוק עכשיו 
- 
@עם-ישראל-חיי כתב בלהורדה | "מתעדכן" סוף סוף!! לאקי פאצר גרסה 11.4.1 עם תרגום מלא!!!: קישור לדרייב [הקוד הוא 1234] (לא לשכוח להוריד #) https://drive.google.com/file/d/17nIIkQ-9sZAunfmuZRpbsEq0#########3ngkMBCa/view?usp=drivesdk תבדוק עכשיו @עם-ישראל-חיי 
 עובד מעולה
 ותודה רבה