בירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב
-
משום מה נטפרי חסמו את ההורדה של האימולטור.
במחשבה שנייה, יתכן שהם לא רצו פניות סתם, ובכל מקרה משתמשי נטפרי אינם יכולים להשתמש בו... -
@י.-פל. הוא מעולם לא היה פתוח.
אני חושב שזה בגלל השם Games.
משתמשי נטפרי יכולים בקלות רבה להשתמש בו - מותקן לי עליו כבר תעודות אבטחה, העלתי למעלה את הכלים לביצוע רוט.פשוט צריך לפתוח את חסימת ההורדה.
@מישהו12 כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
@י.-פל. הוא מעולם לא היה פתוח.
אני מתכוון להורדת הEXE.
@מישהו12 כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
משתמשי נטפרי יכולים בקלות רבה להשתמש בו - מותקן לי עליו כבר תעודות אבטחה, העלתי למעלה את הכלים לביצוע רוט.
צריך התחברות ראשונית שחסומה בנטפרי, לא?
ניסיתי להשתמש בזה בעבר, לפני שנה+... אולי דברים השתנו! -
אני לא מצליח להתקין שיזוקו הפקודה adb shell sh /sdcard/Android/data/moe.shizuku.privileged.api/start.sh נתקלת בשגיאה של לא נמצא מקום או תיקיה כזאת
@ישיביש כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
אני לא מצליח להתקין שיזוקו הפקודה adb shell sh /sdcard/Android/data/moe.shizuku.privileged.api/start.sh נתקלת בשגיאה של לא נמצא מקום או תיקיה כזאת
גא"מ, אבל לאחר הרוט כבר לא צריך...
נתקלתי ב2 שגיאות:
-
@ישיביש כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
גא"מ, אבל לאחר הרוט כבר לא צריך...
נתקלתי ב2 שגיאות:
@י.-פל. כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
א"א להשתמש בשום אפפ של גוגל, משום שגוגל הגדירה שכשיש רוט שום אפליקציה שלה לא עובדת.
מישהו מכיר פתרון לזה?תבדוק את זה
תעדכן אם זה עזר לךעריכה עכשיו שמתי לב שהקישורים שם לא עובדים
יש משהו חדש?
או שתוכל לעלות קבצים?
תודה רבהעריכה 2 ככל הנראה שהמודל הזה אמור לעשות את העבודה
מצרף אותו PlayIntegrityFork-v13.zipאשמח לקבל עידכון שזה עזר
-
בקצרה:
להוריד את זה
http://github.com/chsbuffer/MagiskOnGooglePlayGames/releases/tag/1.2.0
לחלץ את הzip
בתיקיה לשים קובץ APK עדכני של מגיסק ולקרוא לו Magisk.apk
לפתוח בתיקיה CMD ולהריץhpesuperpower.exe magisk Magisk.apk --dev
בקצרה:
להוריד את זה
לחלץ את הzip
על איזה שלב מדובר?
אני מוריד את זה ומיד בהתקנה הוא תקוע ולמיטב הבנתי התקנת רוט אמור לאפשר התקנת תעודת אבטחה של נטפרי שזה פותר את הבעיה, אבל איך אני עושה שההתקנה עצמה תעבוד? -
בקצרה:
להוריד את זה
לחלץ את הzip
על איזה שלב מדובר?
אני מוריד את זה ומיד בהתקנה הוא תקוע ולמיטב הבנתי התקנת רוט אמור לאפשר התקנת תעודת אבטחה של נטפרי שזה פותר את הבעיה, אבל איך אני עושה שההתקנה עצמה תעבוד?@שמואל-ש. כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
בקצרה:
להוריד את זה
לחלץ את הzip
על איזה שלב מדובר?
אני מוריד את זה ומיד בהתקנה הוא תקוע ולמיטב הבנתי התקנת רוט אמור לאפשר התקנת תעודת אבטחה של נטפרי שזה פותר את הבעיה, אבל איך אני עושה שההתקנה עצמה תעבוד?אין לי תשובה ברורה בעניין כי את ההתקנה עשיתי מחוץ לנטפרי
אבל תנסה ותעדכן אותנו -
@שמואל-ש. כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
בקצרה:
להוריד את זה
לחלץ את הzip
על איזה שלב מדובר?
אני מוריד את זה ומיד בהתקנה הוא תקוע ולמיטב הבנתי התקנת רוט אמור לאפשר התקנת תעודת אבטחה של נטפרי שזה פותר את הבעיה, אבל איך אני עושה שההתקנה עצמה תעבוד?אין לי תשובה ברורה בעניין כי את ההתקנה עשיתי מחוץ לנטפרי
אבל תנסה ותעדכן אותנו@דוד-יצחק כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
אין לי תשובה ברורה בעניין כי את ההתקנה עשיתי מחוץ לנטפרי
אז נחכה ל @מישהו12
@דוד-יצחק כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
אבל תנסה ותעדכן אותנו
איך אני יכול לנסותאם אני כותב שזה לא הולך לי?
-
@דוד-יצחק כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
אז נחכה ל @מישהו12
אבל תנסה ותעדכן אותנו
-
אז נחכה ל @מישהו12
אבל תנסה ותעדכן אותנו
@שמואל-ש. כתב בבירור | תגובה: מדריך | Google Play Games | אמולטור אנדרואיד רשמי של גוגל למחשב:
מה ניסת?
את זה ניסת?
@דוד-יצחק כתב בבקשת מידע | אמולטור למחשב לביט:
לוודא שהאימולטור מכובה ולהריץ
hpesuperpower.exe magisk Magisk.apk --dev