שיתוף | פנייה לחברי הכנסת או לממשלה לחייב את גוגל וכן את שאר החברות לאפשר אימות בשיחה קולית
-
@ay0504137948 אם יהיה מישהו רציני לא אדם מן השורה אלא מישהו בעל כח שידבר איתם לא נראה לי שזה עניין כה מסובך
-
@צדיק-תמים
כמו שנטפרי מאמתים בצורה הזאת את המשתמש -
פוסט זה נמחק!
-
@ay0504137948 אולי תדייק כשאתה מגיב ואל תצטט משמי דברים שלא אמרתי
-
@gogo כתב בשיתוף | פנייה לחברי הכנסת או לממשלה לחייב את גוגל וכן את שאר החברות לאפשר אימות בשיחה קולית:
אני מצפה לתגובות יותר ענייניות מאשר לכתוב דברים מוחלטים עם סימני קריאה בלי להסביר
הסבירו מצוין. א. שאין בזה שום אפליה (כי זה רק דרישה טכנית לצרכי אבטחה) ב. שאין סיכוי שהכנסת תעשה את זה (הכח של החברות קצת יותר חזק מכמה מתלוננים. וכן המדינה לא תתחיל להתערב לחברות מה לעשות)
-
את האמת נראה לי שזה פשוט נושא שלא מענין אותם אותם מענין לקנות יין אחרי 23:00 ביום חמישי חוצמיזה לא נראה לי שהם נתקלים בבעיה של ה SMS ולגבי מה שכתבת
@IGO כתב בשיתוף | פנייה לחברי הכנסת או לממשלה לחייב את גוגל וכן את שאר החברות לאפשר אימות בשיחה קולית:
הסבירו מצוין. א. שאין בזה שום אפליה (כי זה רק דרישה טכנית לצרכי אבטחה) ב. שאין סיכוי שהכנסת תעשה את זה (הכח של החברות קצת יותר חזק מכמה מתלוננים. וכן המדינה לא תתחיל להתערב לחברות מה לעשות)
אז עם יהיה חתימות אז המתלוננים יגברו על החברות
-
@A0533057932 כתב בשיתוף | פנייה לחברי הכנסת או לממשלה לחייב את גוגל וכן את שאר החברות לאפשר אימות בשיחה קולית:
@א-א-א לא תצליח להעביר חוק שמחייב חברה להוציא שיחה קולית
וזה עולה כסף הרבה יותר מהודעת SMSבהצלחה עם להכריח חברה בין לאומית לעשות משהו שהיא לא רוצה
ואין פה שום עניין של אפליה כלל וכלל
וכן זה משנה מאד למה אין לך SMS
אתה לא רוצה SMS - זה בעיה שלךהביאו פה דוגמא מהבנקים
כך ניתן לעבוד
הבנק הבין שאם הוא לא יתן מיוזמתו אופציה לאימות שתתאים לאוכלוסיה X
האוכלוסיה תלך
אז הוא בחר להשקיע כסף בשביל זה
וכן החברות האחרות שמספקות לך הודעה קוליתאבל חברה שאין לה את השרות הזה - זה אומר שבשיקולים שלה זה לא משתלם לה - למה שתפתח לך את זה?
נ.ב. במיוחד חברה שביטלה את זה - זה אומר שזה מאד לא משתלם לה - למה שתעשה זאת?
אם הזכרת את הבנקים והחברות האשראי אז סתם שתדע ש כן יש חוק שמחייב אותם לתמוך גם בשיחה קולית
לפי תיקון חוק שעבר בתשפ"א
||בהנחיות היועמ"ש (הנחיה 1.2500 'כללים לגיבוש הסדרים דיגיטליים' סעיפים 5.2-5.3)||