מה עושים לבעייה באוזניות בסי 2?
-
מה עם הבעייה השנייה? מישהו יודע?
-
-
יש אפשרות לקנות מתאם לאוזניות C2
-
@משה-צביזון אמר במה עושים לבעייה באוזניות בסי 2?:
יש אפשרות לקנות מתאם לאוזניות C2
וזה פותר את הבעייה?
-
זה אמור לפתור
-
@מוכר-פלאפונים בסי 2 השקע של האוזניות לא מחזיק הרבה זמן מעמד. בדרך כלל אחרי תקופה הוא מתקלקל- אני כותב מניסיון! וגם אם מתקנים אצל טכנאי (הוא אמור להחליף את כל השקע של האוזניות) יש מגבלה למספר הפעמים שניתן להחליף כי הוא צריך לעשות הלחמה למכשיר עצמו. (התוספת שכתבתי זה 'מפי השמועה') אם זה פלאפון מחודש יתכן שזה הסיבה. אני משתמש לכן בבלוטוס..
דבר נוסף יש לי בבית שני סוגים של אוזניות ויש הבדל קטן במבנה שלהם ובגודל ובאמת אחד מהם עושה את הבעיות שכתבת. זה נראה כאילו הגודל לא מתאים ולכן הוא מקצר.. אולי זה הבעיה גם אצלך.. בהצלחה. -
@מוכר-פלאפונים לנוקיה C2 ישנו סוג מיוחד של אוזניות עם מיקרופון שעובדת עם המכשיר האמור, יש אותם מנוקיה עצמם ועוד שני סוגים מחברות שונות (אחד מהסוגים יש לו סוויטץ' שמזיזים אותו כשרוצים לחברו ל-C2..).
אבל זה לא נראה הבעיה שלך, כי במקרה של הכנסת אוזניות לא תואמות ל-C2 הוא לא אמור לנתק את השיחה אלא להשמיע לך קריוקי.. (יכול להיות שהאוזניות הספציפיות שלו כן מנתקות את השיחה אבל הסברה אומרת שזה מגעים יותר מאשר מצב מתוקן).
לענין הבעיה השניה יכול להיות שזה קרה ממים שנכנסו יכול להיות שזה בקר קליטה שהתקלקלה ומתחממת יכול להיות שזה זיכרון מפוצץ של המכשיר או הודעות מלאות וכד', יכול להיות כשל בקושחה.. צריכים לבדוק כל מכשיר לגופו ולהכריע...
מה שאתה יכול לעשות זה גיבוי מלא למכשיר ולאחריו איפוס מלא כולל הכל ולשחזר את הגיבוי כך ירד לך כמה מהאפשרויות הנ"ל באם הבעיה ממשיכה. -
-
יש אוזניות מיוחדות לסי 2 קניתי אותם בביתן המלך ב"ב ב35 שח. {אין בכוונתי לעשות פירסום}