להורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות
-
@נוקיה כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
כרגע גירסת 24H2 מלא באגים, אין אפשרות להשתמש איתו.
מה מצאתה בה אני משתשמש בה כבר כמה חודשים
@דוד-משה-1 יש לך תוכנות אדובי?
התקנת התקנה נקייה או שדרגת דרך המערכת?
בשדרוג יש פחות באגים. -
בשדרוג יש פחות באגים.@נוקיה כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
יש לך תוכנות אדובי?
לא
@נוקיה כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
גם וגם
-
יש לך תוכנות אדובי?
לא
גם וגם
@דוד-משה-1 תוכנות אדובי זה אחד הבאגים הגדולים.
אדובי עובדים בשיתוף מיקרוסופט לתיקון, כרגע עדיין לא עובד -
@דוד-משה-1 תוכנות אדובי זה אחד הבאגים הגדולים.
אדובי עובדים בשיתוף מיקרוסופט לתיקון, כרגע עדיין לא עובד -
@דוד-משה-1 כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
אני רואה שיש אנשים שמסכימים איתך. מוזר כי אני ניסיתי להתקין על שני מחשבים חדשים כמה פעמים ופשוט הוינדוס נתקע כל הזמן גם בעת התקנת אדובי אבל לא רק. כנראה שזה קשור לחומרה שהם לא תומכים בכל המעבדים, לי יש מעבד I4 דור 14.
-
בשדרוג יש פחות באגים. -
פ פלמנמוני התייחס לנושא זה
-
-
@כוסף-לדעת
את מה?
מה השגיאה שהוא נותן לך? -
@כוסף-לדעת כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
לא מצליח להוריד. מה אפשר לעשות?
יכולות להיות כמה סיבות.
אם הכוונה שאין לך הרשאת גישה, אתה צריך לפעול לפי ההודעה האוטומטית שאתה מקבל במייל.
יתכן גם שההורדה נכשלת בגלל שמדובר בקובץ מאוד גדול והאינטרנט שלך לא מספיק חזק. הפתרון הוא להוריד בחדר מחשבים וכדומה עם אינטרנט יציב.
אפשרות שלישית היא שהקובץ נחסם על ידי האנטי וירוס. במקרה כזה פשוט תכבה את האנטי וירוס לפני שאתה מתחיל את ההורדה