Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@hujbi11 כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
@דאנציג מחקתי לא עובד
איזה דור מעבד? אם זה דור 11, יש דרייברים שצריכים להוריד תוך כדי התקנה ניתן גם להוסיף אותם לכונן לאחר צריבת הקובץ ISO, לאותו כונן.
זה מה שעכשיו מופיע לי במחשב האם אם אני מתקין את זה נמחק לי כל החומר שלי ?
למה זה נהיה שגיאה
@חסיד-פשוט עיין לעיל ישנם כמה פוסטים בנושא עדכון לווינדוס 11 על ידי הקובץ הזה, למעשה יצא שהוא עובד בעיקר בהתקנה נקיה, ובכל מקרה חייבים גיבוי לקבצים חשובים...
@NH-LOCAL כתב בלהורדה | קובץ iso של ווינדוס 11 23H2 + אופיס, wsa ומקבץ תוכנות מומלצות:
23H2
תודה על הקובץ המדובר אולי תעשה של 24H?
@המתעניין1 חיכיתי שמישהו יבקש... אני מחכה שתצא גרסה יציבה סופית וגם צריך למצוא זמן לזה
מומלץ לאחר התקנת הקובץ להתקין שוב את הגירסה הרישמית של ווינדוס ללא מחיקת קבצים, מנסיון הדבר מנטרל את רוב הבאגים
@ARISH הכוונה עדכון עם ISO רגיל על גבי מערכת ההפעלה?
כן, אני אישית צרבתי את זה לפני כן עם רופוס אבל כנראה אפשר גם בלי זה
@NH-LOCAL תודה רבה! רציתי לקחת קובץ ISO של 24H רגיל ולשדרג תוך שמירה על הנתונים אבל גם שמעתי שהיו כמה באגים ב24H