בירור | Airpods פרו 2 - מהבהב אור ירוק מדי פעם
-
שלום לכולם
יש לי אוזניות Airpods פרו 2
לפני כמה ימים חיברתי אותם לפלאפון של אפל כדי להגדיר כמה דברים ומאז התחיל להיות משהו די מוזר
מדי פעם אין לי מושג למה כשאני מחזיק את האוזניות ביד הנורה מתחילה להבהב באור ירוק משהו מוזר
מישהו יודע מה זה ולמה זה ?
עריכה - חיפשתי הרבה במרשתת האם יש איזכור לדבר הזה אך לא מצאתי כלום ...
מאידך דיברתי עם כמה מכרים שנושאים ג"כ Airpods פרו 2, ושלוש מתוך חמש אמרו לי שאצלם ג"כ לאחר החיבור לאפל התחיל אותו דבר -
פ פרוזי סימן נושא זה כשאלה ב
-
@פרוזי כתב בבירור | Airpods פרו 2 - מהבהב אור ירוק מדי פעם:
אני מדבר על סידרה של הבהובים עם צליל מוזר גם (שזה אין לי שמץ מה זה)
גם אצלי זה קורה, ומחיפוש קל תוכל לראות שעוד המון המון אנשים נתקלו בבעיה
https://www.google.com/search?q=AirPods+Pro+2+case+will+randomly+make+a+sound
נראה שהבעיה קשורה לFind My, תנסה למצוא את ההוא שהתחברת לאייפון שלו ושינתק אותך מהFind My שלו -
שלום לכולם
יש לי אוזניות Airpods פרו 2
לפני כמה ימים חיברתי אותם לפלאפון של אפל כדי להגדיר כמה דברים ומאז התחיל להיות משהו די מוזר
מדי פעם אין לי מושג למה כשאני מחזיק את האוזניות ביד הנורה מתחילה להבהב באור ירוק משהו מוזר
מישהו יודע מה זה ולמה זה ?קורה עוד משהו חוץ מזה? איזה תקלה כלשהיא?
אם לא, אז אולי הם פשוט התעדכנו כשחיברת אותם לאפל
סתם, לא בטוח...
סתם רעיון פרוע -
@עם-ישראל-חיי כתב בבירור | Airpods פרו 2 - מהבהב אור ירוק מדי פעם:
@פרוזי
מה היבהב הקופסה?
ואם כן הבנתי שברגע שמתחברים לאפל האוזניות סוג של מקבלות את כול היכולות כמו למשל החלפת מצב ממצב שמיעה אטום לפתוח בלחיצה ארוכהלא הבנתי כ"כ את תשובתך מה פשר האורות...
אבל בכל אופן גם לפני שמחברים את האוזניות לאפל אפשר להחליף מצבים ע"י לחיצה ארוכה -
@פרוזי
אז יכול להיות שזה אחד מהאופציות המוזרות שנפתחו
||שכמובן אין לי מושג מה זה(יכול להיות שיש חישן נגיעה)||דבר ראשון תודה על התגובה
ב - אני גם חשבתי כך אבל אני לא מצליח להבין מתי זה קורה ומתי לא (ולכן לא נראה לי שזאת הסיבה) -
מדי פעם אין לי מושג למה כשאני מחזיק את האוזניות ביד הנורה מתחילה להבהב באור ירוק
אתה בטוח שזה התחיל אז או שרק אז שמת לב לזה?
יש לאייר פודס נטיה מסויימת שיש בעיה אחרי הרבה שימושים במגעים של האוזנייה בחור הטעינה וצריך מעט למשוך החוצה את הפינים של הטעינה תנסה לשים לב האם יש אוזניה שכאשר את המכניס אותה לא מהבהב האור כאילו האוזנייה לא נכנסה אם כן אז זאת הבעיה ככל הנראה
אפשרות נוספת היא שבפלאפון שאיתו הגדרת היה מוגדר טעינה אופטימלית לשמירה על הסוללה ואז כל פעם שהוא מגיע ל80 אחוז הוא עוצר את הטעינה ויש הבהוב -
@emusic802 כתב בבירור | Airpods פרו 2 - מהבהב אור ירוק מדי פעם:
אתה בטוח שזה התחיל אז או שרק אז שמת לב לזה?
בברור זה התחיל רק אחרי שחיברתי את זה
וכמו שאמרתי אני מכיר עוד כמה שזה קרה להםיש לאייר פודס נטיה מסויימת שיש בעיה אחרי הרבה שימושים במגעים של האוזנייה בחור הטעינה וצריך מעט למשוך החוצה את הפינים של הטעינה תנסה לשים לב האם יש אוזניה שכאשר את המכניס אותה לא מהבהב האור כאילו האוזנייה לא נכנסה אם כן אז זאת הבעיה ככל הנראה
זה לא נראה לי קשור כי זה קורה גם אם לא הכנסתי את האוזניות אלא סתם אם אני פתאום הרמתי את הקופסה
אפשרות נוספת היא שבפלאפון שאיתו הגדרת היה מוגדר טעינה אופטימלית לשמירה על הסוללה ואז כל פעם שהוא מגיע ל80 אחוז הוא עוצר את הטעינה ויש הבהוב
באמת הגדרתי ככה אבל זה גם לא קשור כי כפי שאמרתי זה מהבהב בלי קשר לטעינה
אבל תודה בכל אופן. -
זה לא נראה לי קשור כי זה קורה גם אם לא הכנסתי את האוזניות אלא סתם אם אני פתאום הרמתי את הקופסה
אם לא שהיית בטוח שזה התחיל אחרי אז זה כם יכול להיות קשור כיון שיש בעיה במגעים כל פעם שיש תזוזה הוא נוגע ומהבהב ירוק זה מה שקרה אצלי בכל אופן
אם זה ממש מטריד אותך תנסה לשאול בתמיכה של אפל -
@emusic802 כתב בבירור | Airpods פרו 2 - מהבהב אור ירוק מדי פעם:
אם זה ממש מטריד אותך תנסה לשאול בתמיכה של אפל
תאמין לי שאם הייתי יודע עם מי אפשר לדבר שם הייתי עושה את זה...
-
@פרוזי לא ברור ממה שכתבת איזה הבהוב בדיוק, אבל הבהוב ירוק פעם אחת פירושו שהאוזניות או הקופסה (תלוי אם האוזניות בתוכה או לא) דיי מלאים, אני שמתי לב בעבר שכשאני מוזיז את האוזניות אחרי שהנחתי אותם להיטען זה מהבהב כאילו זה זיהה את התנועה שלי אבל לא ברור לי שזה קשור למקרה שלך. בכל אופן אני מעולם לא חיברתי למכשיר של אפל.
-
@Harwona כתב בבירור | Airpods פרו 2 - מהבהב אור ירוק מדי פעם:
@פרוזי לא ברור ממה שכתבת איזה הבהוב בדיוק, אבל הבהוב ירוק פעם אחת פירושו שהאוזניות או הקופסה (תלוי אם האוזניות בתוכה או לא) דיי מלאים, אני שמתי לב בעבר שכשאני מוזיז את האוזניות אחרי שהנחתי אותם להיטען זה מהבהב כאילו זה זיהה את התנועה שלי אבל לא ברור לי שזה קשור למקרה שלך. בכל אופן אני מעולם לא חיברתי למכשיר של אפל.
תודה
אבל אני מדבר נראה לי על מקרה אחר...
אתה מדבר על הבהוב אחד (שאת זה אני מכיר כמובן)
אני מדבר על סידרה של הבהובים עם צליל מוזר גם (שזה אין לי שמץ מה זה) -
@פרוזי
בכל אופן אני מעולם לא חיברתי למכשיר של אפל.ויש לך אפשרות שינוי מצבים?
-
@פרוזי
בכל אופן אני מעולם לא חיברתי למכשיר של אפל.ויש לך אפשרות שינוי מצבים?
לי ולמכרי היה לפני שחיברתי
-
@עם-ישראל-חיי ברור, יש את כל הפונקציות
-
@Harwona
לי עדין אין צריך חיבור פעם אחת לאפל ואז כל האפשרויות נפתחות
כך אמר לי חבר שהיה אצלו וכך גם ראו עיניאיזה אוזניות יש לך
(איזה דגם) ??