שיתוף | תגובות למדריך יצירת אפליקציה מאתר
-
@צדיק-תמים אני מנסה ליצור אפליקציה באתר לאתר בעצמו...
וקופצת שגיאה פעולה זו אינה מורשית.. -
בכל אופן אשמח יהיה למישהו פתרון לייצור APK כולל פתיחת קישורים כמו מצלמה וויז, ושזה ייפתח באפליקציה משלהם.
תודה -
בכל אופן אשמח יהיה למישהו פתרון לייצור APK כולל פתיחת קישורים כמו מצלמה וויז, ושזה ייפתח באפליקציה משלהם.
תודה@שרגא-תכנות כתב בשיתוף | תגובות למדריך יצירת אפליקציה מאתר:
תודהלמה זה נצרך?
מצלמה זה ודאי לא קישור, אולי זה נצרך לקישורים לווצאפ -
נוספה אפשרות מתקדמת לזיוף User Agent כדי שיהיה אפשר להתחבר לחשבון גוגל - זה אסור רשמית על ידי גוגל, השימוש באחריות המשתמש
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | תגובות למדריך יצירת אפליקציה מאתר:
נוספה אפשרות מתקדמת לזיוף User Agent כדי שיהיה אפשר להתחבר לחשבון גוגל

-
@צדיק-תמים כתב בשיתוף | תגובות למדריך יצירת אפליקציה מאתר:
נוספה אפשרות מתקדמת לזיוף User Agent כדי שיהיה אפשר להתחבר לחשבון גוגל

-
-
@עניו-כמשה כתב בשיתוף | תגובות למדריך יצירת אפליקציה מאתר:
אליפות עולם
שוב,, ניסתי ליצור אפליקציה לאתר "הגיזרה", ואכן אפשר להתחבר לחשבון גוגל, אבל עדיין יש את הבעיה שהפרסומת שאמורה להיות בצד מכסה את כל המסך ולא רואים שום דבר חוץ ממנה.
-
אליפות עולם
שוב,, ניסתי ליצור אפליקציה לאתר "הגיזרה", ואכן אפשר להתחבר לחשבון גוגל, אבל עדיין יש את הבעיה שהפרסומת שאמורה להיות בצד מכסה את כל המסך ולא רואים שום דבר חוץ ממנה.
@EBA כתב בשיתוף | תגובות למדריך יצירת אפליקציה מאתר:
אליפות עולם
כתבת כבר על הבעיה הזאת
הפרויקט קוד פתוח, מי שרוצה מוזמן לתרום תיקונים -
@שרגא-תכנות כתב בשיתוף | תגובות למדריך יצירת אפליקציה מאתר:
תודהלמה זה נצרך?
מצלמה זה ודאי לא קישור, אולי זה נצרך לקישורים לווצאפ@צדיק-תמים יש לי אתר, שאני צריך לצלם מסמכים כמו קבלות.
ואני צריך קישור לוויז. וכו'