בקשת מידע | איך פותחים מייל חדש בלי צורך באימות טלפוני?
-
מאחר שזה לא קבוע - פעמים שמצריכים אימות טלפוני ופעמים שאינם מצריכים, פירוש הדבר שיש אופן כנראה לפתוח בלי אימות טלפוני [אין לי אופציה כזו בטלפון הכשר].
מחכה לסיוע עצה ועזרה, בתודה מראש.
@שמעיה כתב בבקשת מידע | איך פותחים מייל חדש בלי צורך באימות טלפוני?:
מאחר שזה לא קבוע - פעמים שמצריכים אימות טלפוני ופעמים שאינם מצריכים, פירוש הדבר שיש אופן כנראה לפתוח בלי אימות טלפוני [אין לי אופציה כזו בטלפון הכשר].
אאל"ט, זה לא נראה לי משהו קבוע, אלא איך תקופה פעם צריך ופעם לא, תנסה מידי תקופה...
-
-
@שמעיה זה תלוי בהחלטה של גוגל.
זה בדרך כלל משתנה על ידי תנועה מכתובת דומות/זהות וכו',כלומר, אם תקח מחשב ותפתח ממנו חשבון, וזה יתן לך בלי אימות, אחרי 2-3 חשבונות שתפתח זה כן יבקש אימות, וכן על זה הדרך.
@שמואל כתב בבקשת מידע | איך פותחים מייל חדש בלי צורך באימות טלפוני?:
זה בדרך כלל משתנה על ידי תנועה מכתובת דומות/זהות וכו',כלומר, אם תקח מחשב ותפתח ממנו חשבון, וזה יתן לך בלי אימות, אחרי 2-3 חשבונות שתפתח זה כן יבקש אימות, וכן על זה הדרך.
דומה למה שחשבתי...
-
אאל"ט, זה לא נראה לי משהו קבוע, אלא איך תקופה פעם צריך ופעם לא, תנסה מידי תקופה...
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | איך פותחים מייל חדש בלי צורך באימות טלפוני?:
משונה ... חברה בסדר גודל כזה ... לא עקביים ... קשה להאמין ...
-
@יוסף-אלחנן כתב בבקשת מידע | איך פותחים מייל חדש בלי צורך באימות טלפוני?:
משונה ... חברה בסדר גודל כזה ... לא עקביים ... קשה להאמין ...
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | איך פותחים מייל חדש בלי צורך באימות טלפוני?:
ועם אתה מסתבך להסיג מחשב אחר אפ' לעלות לינוקס מהבוט ולנסות משם
אתה יכול לנסות בחלון אנונימי/ אורח
הרבה פעמים זה עובד עליו יופי יופי!! -
@שמואל אה ... זה הכיוון שהתחלתי לחשוב עליו.
לא מזמן הכנסתי כמה כתובות במחשב חדש, ובאמת הצלחתי עד שלב מסויים.
ברוך שכיוונתי.כמה שאלות:
1 אם אני אוריד מהמחשב את הסנכרון של כל המיילים שיש עליו. אז אוכל להירשם ללא אימות טלפוני?
2 אם הנ"ל נכון, ואני מחליט להוריד את כל הסנכרון, ואח"כ מחזיר, חוזר כל המידע בדיוק כמו שהיה בעבר?3 למה הם מתנהלים כך? דהיינו - מה עומד מאחורי החלטה זו? למה משתנה אחרי כמה כתובות?
בהערכה עצומה למנהל היקר, למנהל היקר, @שמואל, על כל הסיוע בעבר, וגם בפעם הזו. יהי רצון שיהיה לפתרון טוב וסופי לעניין המעיק הנ"ל.
-
@שמואל אה ... זה הכיוון שהתחלתי לחשוב עליו.
לא מזמן הכנסתי כמה כתובות במחשב חדש, ובאמת הצלחתי עד שלב מסויים.
ברוך שכיוונתי.כמה שאלות:
1 אם אני אוריד מהמחשב את הסנכרון של כל המיילים שיש עליו. אז אוכל להירשם ללא אימות טלפוני?
2 אם הנ"ל נכון, ואני מחליט להוריד את כל הסנכרון, ואח"כ מחזיר, חוזר כל המידע בדיוק כמו שהיה בעבר?3 למה הם מתנהלים כך? דהיינו - מה עומד מאחורי החלטה זו? למה משתנה אחרי כמה כתובות?
בהערכה עצומה למנהל היקר, למנהל היקר, @שמואל, על כל הסיוע בעבר, וגם בפעם הזו. יהי רצון שיהיה לפתרון טוב וסופי לעניין המעיק הנ"ל.
@שמעיה עניין של אבטחה
אם נראה להם שאתה פותח הרבה מיילים ממחשב אחד זה מעלה את החשד לספאמר
אגב בנטפרי לפעמים יש יותר דרישות לאימות טלפוני כי הסינון גורם למערכת לחשוד יותר -
@שמעיה עניין של אבטחה
אם נראה להם שאתה פותח הרבה מיילים ממחשב אחד זה מעלה את החשד לספאמר
אגב בנטפרי לפעמים יש יותר דרישות לאימות טלפוני כי הסינון גורם למערכת לחשוד יותר@קינג-קומפיוטר יש ענין לספאמר לפתוח כמה כתובות מיותרות?
ובכל אופן, מה לגבי שאר השאלות ששאלתי לעיל?
אם אני אוריד את כל הכתובות מהמחשב זה יעזור? -
@קינג-קומפיוטר יש ענין לספאמר לפתוח כמה כתובות מיותרות?
ובכל אופן, מה לגבי שאר השאלות ששאלתי לעיל?
אם אני אוריד את כל הכתובות מהמחשב זה יעזור?@שמעיה לא נראה לי שזה קשור לחשבונות פתוחים
זה קשור לכתובת IP ומחשב מזוהה -
@שמעיה לא נראה לי שזה קשור לחשבונות פתוחים
זה קשור לכתובת IP ומחשב מזוההכנראה, אין ברירה, אלא לנסות ...
ומה לגבי השאלה לעיל:
2 אם הנ"ל נכון, ואני מחליט להוריד את כל הסנכרון, ואח"כ מחזיר, חוזר כל המידע בדיוק כמו שהיה בעבר?
-
כנראה, אין ברירה, אלא לנסות ...
ומה לגבי השאלה לעיל:
2 אם הנ"ל נכון, ואני מחליט להוריד את כל הסנכרון, ואח"כ מחזיר, חוזר כל המידע בדיוק כמו שהיה בעבר?
@שמעיה אם כל המידע מסונכרן לא תהיה בעיה
תבדוק כאן שהסנכרון מופעל בהכל
chrome://settings/syncSetup/advanced -
@שמעיה אם כל המידע מסונכרן לא תהיה בעיה
תבדוק כאן שהסנכרון מופעל בהכל
chrome://settings/syncSetup/advancedכוונתך לומר - שאם הכל מסונכרן - לפני שאני מסיר [לגמרי] את כל הכתובות מהמחשב - אז אין בעיה?
והסיבה לכך היא - כי אם יש סנכרון, אז גם אם אני אמחק מהמחשב את כל הכתובות, כשאכנס שוב לאותן הכתובות, הכל יחזור כשהיה לפני ההסרה? [כתובות, סרגל סימניות, קודים וכו']?
הבנתי נכון?
-
כוונתך לומר - שאם הכל מסונכרן - לפני שאני מסיר [לגמרי] את כל הכתובות מהמחשב - אז אין בעיה?
והסיבה לכך היא - כי אם יש סנכרון, אז גם אם אני אמחק מהמחשב את כל הכתובות, כשאכנס שוב לאותן הכתובות, הכל יחזור כשהיה לפני ההסרה? [כתובות, סרגל סימניות, קודים וכו']?
הבנתי נכון?
@שמעיה כן
-
@שמעיה כן
אנסה בעזרהי"ת. יהי רצון שאצליח.
-
אנסה בעזרהי"ת. יהי רצון שאצליח.
-
@דוד-משה-1 כתב בבקשת מידע | איך פותחים מייל חדש בלי צורך באימות טלפוני?:
ועם אתה מסתבך להסיג מחשב אחר אפ' לעלות לינוקס מהבוט ולנסות משם
אתה יכול לנסות בחלון אנונימי/ אורח
הרבה פעמים זה עובד עליו יופי יופי!!