בירור | קניית טאבלט עם WIFREE
-
-
@ישראל-142 זה נשמע פחות או יותר כמו טאבלט....
אגב כל זה מופיע באתר, חוץ מזה שהמצלמת סלפי היא 10MP
תכלס' פתחתי כאן נושא אחר על מצלמה אשמח שתעזור לי שם ושכאן זה יהיה על טאבלט, שכפי שכתבתי עדיין ייתכן שאני יעדיף לקנות טאבלט ואשמח להסבר איך בוחרים מכשיר -
@אנדרואיד כתב בבירור | קניית טאבלט עם WIFREE:
@asz אני עם לנובו x306x, עם וויפרי,
זה בלי בלוטות'?
ו4 ראם מספיק?
חוץ מזה שכחתי לכתוב שאני צריך משהו עמיד מאוד לטלטולים, ובקיצור עדיף לי לקנות משהו יקר וחזק שיחזיק הרבה זמן מאשר משהו זול וחלש
בעצם, אולי הטאבלט שלך כן חזק?
והעיקר, יש שם אפליקציות גוגל שעובדים תקין? -
@asz כתב בבירור | קניית טאבלט עם WIFREE:
@אנדרואיד כתב בבירור | קניית טאבלט עם WIFREE:
@asz אני עם לנובו x306x, עם וויפרי,
זה בלי בלוטות'?
ו4 ראם מספיק?
חוץ מזה שכחתי לכתוב שאני צריך משהו עמיד מאוד לטלטולים, ובקיצור עדיף לי לקנות משהו יקר וחזק שיחזיק הרבה זמן מאשר משהו זול וחלש
בעצם, אולי הטאבלט שלך כן חזק?
והעיקר, יש שם אפליקציות גוגל שעובדים תקין?לשימושים המשרדיים שכתבת, זה מספיק. אתה הרי לא הולך להעמיס עליו משחקים.. אא"כ אתה רגיל לפתוח אלף לשוניות בדפדפן במקביל...
בקטע של עמידות, אין קשר למחיר. אתה צריך מגן מסיבי, קדמי ואחורי, ואיכותי.
אפליקציות גוגל, כמו שכתבו לך לעיל, בווייפרי הן לא עובדות, אך הכל עובד דרך הדפדפן, וזה ממש נוח ובקלי קלות.
קח בחשבון שאין ווצאפ בנטפרי.
וכן, לא תוכל להתחבר לרשת שאינה של נטפרי.
ובשורה אחרונה, לא יודע אם הייתי רץ להגדיר את המכשיר שלי כ'חזק', אך גם אני משתמש בו לשימושים שכתבת, עם ניווט בדרכים וכו', והוא פצצה.
בשונה מהקשקשנים (מחילה מראש) שהחליטו שרק סמסונג. אלו שטויות במיץ. לנובו נותנים בראש כמו שצריך. -
@asz כתב בבירור | קניית טאבלט עם WIFREE:
@אנדרואיד אז אין עניין ביותר מ4 ראם?
ואחסון כמה צריך?
מה שאני מכיר בווינדוס זה שהמערכת הפעלה תופסת כמעט 3 ספרות של אחסון,
כמה אנדרואיד תופסים?
ומעבד או יותר נכון דגם הטאבלט זה לא כמו במחשב שמשהו מלפני 3 שנים נחשב למיושן?"עניין" ביותר מ4 ראם, ברור שיש. ככל שזיכרון העבודה גבוה יותר, כך מהירות המכשיר תהיה גבוהה יותר.
רק שיתפתי במה שאני מחזיק, שמספק אותי לחלוטין.