בירור | קניית טאבלט עם WIFREE
-
אני מעוניין לקנות טאבלט וכמובן להתקין WIFREE
הטאבלט אמור להיות בשימוש בעיקר לג'ימייל, דרייב, צ'אט, דפדפן,
יש לי רכב עם מולטימדיה, כך שאני אצטרך וויז רק כשאני ישכור רכב וכדו' (אולי לדעת כבר בבית מתי הצפי להגיע....)
ואני בעיקר צריך את זה כיון שאני צריך מצלמה איכותית וקומפקטית שכשאני יוצא ואני צריך לצלם הרבה מקומות שאוכל להשתמש בטאבלט, במקום במצלמה גדולה+מחשב וגם אחר כך להוציא את הכרטיס ולהכניס אותו למחשב ומדובר על כמה פעמים ביום, ולדאוג להטעין את המצלמה שזה גם סיוט...
אולי עוד איזה אפליקציה או שניים, אבל זה בעיקר השימוש,
תכלס' אני לא כ"כ מבין בטאבלטים, והייתי רוצה לדעת דבר ראשון איזה מצלמה נקראת כבר איכותית, כמובן שמתי שיוצאים לטיול לא נצטרך לדאוג לעוד מצלמה, וגם לצילום בתוך בתים וכדו' איזה מצלמה צריך, שיוכלו לראות טוב את התמונות במחשב/סמארטפון (לא מדובר על תמונות לפיתוח, אלא כמובן אם נשתמש בזה לטיולים וכדלעיל)
ב. הבנתי שצריך רק סמסונג בזה, נכון? ואיזה דגם?
ג. מבחינת השימושים, כמה זיכרון ראם ואיזה מעבד צריך?
ואחסון כמה נשאר אחרי המערכת הפעלה, וכמה שווה להשקיע באחסון גדול?
כמובן שצריך עם קליטת סים
ובענין הגודל אין לי מושג כמה אינץ' זה נחשב לטוב וברור במכשירים כאלו, אבל אני צריך כמה שיותר קטן ושלא יבוא על חשבון מה שצריך שיהיה קריא
לעניין הוויפרי, אשמח שמישהו יעשה לי סדר מה צריך לעשות בשביל שאפליקציות גוגל יפעלו היטב, -
@asz אין לי הרבה זמן עכשיו,
בקיצור נמרץ.
א. לא תגיע בחיים עם מצלמה של טאבלט לרמה של מצלמה איכותית נורמאלית.
ב. וויפרי כמו שנראה שהבנת עובד בטאבלט בלבד ולא בסמארטפון.
ג. זה לא נכון שזה רק סאמסונג!! גם לנובו טוב.
ד. תחפש בפורום דיברו על זה בעבר.(תכתוב: מה תמליצו על רכישת וויז כשר בחיפוש)
ה. בעניין האינצ' הכי קטן זה 7 אינצ'. ברור? כל אחד לפי ערכו וראייתו.... קח בחשבון שסמארטפון יותר קטן ומיליארדי אנשים זה ברור להם..... -
@asz כתב בבירור | קניית טאבלט עם WIFREE:
לעניין הוויפרי, אשמח שמישהו יעשה לי סדר מה צריך לעשות בשביל שאפליקציות גוגל יפעלו היטב,
דרייב לא עובד, גם צ'אט בקבוצות לא עובד
חושב שצריך רוט בשביל להתחבר לאפליקציות של גוגל ואח"כ להסיר אותו בשביל להתקין את הוויפרי. לא יודע תהליך מדויק, יש על זה הרבה בפורום נטפרי -
@הרוששיבע כמו שאמרת אחד הדברים העיקריים בזה שאני צריך מצלמה נורמלית
אני מאוד מסתפק מה לקנות (יש ברשותי קנון SX700 וזה לא טוב), והציעו לי שטאבלט אמור להיות יותר קל ונוח לשימוש
אז השאלה שלי עדיין האם יש טאבלט, המחיר לא כ"כ משנה, העיקר שיהיה תמורה טובה לכסף,
האם יש כזה טאבלט עם מצלמה טובה, ומה עדיף לקנות, לנובו או סמסונג? ואיזה דגם?
מבחינת אינץ' נראה לי שאחרי שיהיה לי המלצה לאיזה חברה/סידרה, אני ילך לחנות לראות מה זה מספיק גדול ולא מידי כבד וכדו',
בקיצור, יש למישהו חוו"ד אחרת? -
@הרוששיבע תכלס' עזוב מה שכתבתי שאולי נצטרך את זה באמת לצילומים כמו בטיולים וכדו'
אני צריך את זה לצילומים פשוטים שאני צריך להעביר את התמונות הלאה, ואני יודע שבעולם משתמשים בסמארטפון, ולאו דווקא בהכי איכותיים
ובאם אני יחליט שבאמת עדיף טאבלט ולא מצלמה, לפי איזה פרמטרים אני צריך לבחור את הטאבלט?
מעבד, זיכרון, אחסון, איכות מצלמה (13MP?), דגם, ועוד דברים שקשורים לטאבלט שצריך לדעת לפני קניה -
-
אין טאבלט עם מצלמה טובה.
-
אם אתה צריך מצלמה טובה יש בסמארטפונים.
-
אין הבדל מבחינת נטפרי בין טאבלט לסמארטפון.
(אני מדבר על תעודת אבטחה. וויפרי לא ניסיתי, אבל זה אותו מערכת הפעלה בדיוק כך שלכאורה זה גם אמור לעבוד.) -
איכות של מצלמה בסמארטפונים לא נמדדת לפי MP אלא לפי הרבה נתונים אחרים ובעיקר התוכנה.
שזה אומר א. יכול להיות סמארטפון עם 50MP והוא יצלם זוועה.
ב. שאם אתה בוחר סמארטפון לפי המצלמה ואתה לא מעונין לקנות את ההכי יקר, אתה חיב חוות דעת של אנשים שיש להם את זת זה בפועל.
-
-
@דורש-טוב כתב בבירור | קניית טאבלט עם WIFREE:
בכלל אם הבעיה שלו עם סמארטפון זה החסימה אז אפשר להשתמש עם קיידרואיד
כנראה שזה בעיה עקרוניתזה לא יעבוד לו
@asz כתב בבירור | קניית טאבלט עם WIFREE:
הטאבלט אמור להיות בשימוש בעיקר לג'ימייל, דרייב, צ'אט, דפדפן,