בקשת מידע | אפליקציה ששמים שיר והופכת אותו לקריוקי
-
@ירוחם-לוי תודה רבה יש את זה אולי באפליקציה? או מי שיכול להפוך את האתר לאפליקציה באופן שלא יפתח בדפדפן
או שיש אפליקציה אחרת על אף שזה פצצה
עריכה למי שרוצה אני יכול להעלות שיר שערכתי שם זה עושה גם שירים ווקאליים אני יעלה תשיר המקורי את הקריוקי ואת הווקאלי! -
@הרוששיבע תלוי מה אתה מגדיר מקצועי
קשה מאוד ליצור פלייבק מושלם, אחרי שבאולפן סימפלו את כל הרצועות לרצועה אחת.
הבסיס של התוכנה (באתר הזה, ובכל אתר או תוכנה אחרת) מחלק את הרצועה לשניים: תדר סולו (זמר בדרך כלל) ותדרים אחרים (תזמורת מקהלה וכו').
תמיד יהיה חסר כלי סולו, או מקהלות ישארו כי התוכנה לא "שומעת " את השיר, רק מחסירה תדרים, אבל לפעמים יש הפתעות, והקילוף יוצא ממש טוב...
האתר הזה הוא מוצלח מאוד, אבל מי שרוצה תוכנה שיוריד מהאינדקס של הפורום את זה (קרדיט ל @KINGYOS)
זה בעברית ונוח להפעלה (אע"פ שיש תוכנות מקצועיות יותר) -
@אגסי כתב בבקשת מידע | אפליקציה ששמים שיר והופכת אותו לקריוקי:
@עזיז יש את הנגן הזה שמוריד את הקול אבל לא 100%
Maple JB.apkתודה על הקובץ!
0 מגהבית -
אשמח שתעלה את הקובץ שוב אני צריך את זה מאוד
-
-
@עם-ישראל-חיי הסבר למה?
-
@אגסי
התקנתי וראיתי מעולה להשמעה במצב פליבק אבל הבקשה למעלה היתה להפיכת שיר ולשמירתו וזה גם מה שחיפשתי ודוקא לאנדרואיד כי למחשב יש את ווירטואל די'גי ביצועים דיי מעוליםאני מחפש דוקא לאנדרואיד מי שמכיר אשמח מאוד שיעלה אני מחפש דבר כזה כמה שנים!!!
-
@עם-ישראל-חיי
נכון תודה רבה @אגסי זה עובד מעולה בעיקר עם שירים קצת רועשים כי שקטים עדיין שומעיים קצת מלל טוב אמרתה שזה לא מאה אחוז -
@עם-ישראל-חיי יש אפשרות להפוך כל אתר לאפליקציה, תנסה.
-
@עם-ישראל-חיי להפוך את האתר https://vocalremover.org/ לאפליקציה, ואז תוכל להתקין אותו באנדרואיד
-
פוסט זה נמחק!