תגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA
-
@A0533057932 תודה רבה, אכן עבד
מעניין השגיאה הייתה כי הייתה סוג של "התערבות" בסייר של ווינדוס, אחרי זה נכנסתי לWINRAR עצמו וממנו בלבד עשיתי חילוץ וזה עבד...
מעניין מה ווינדוס ראה לא טוב פה...בכל מקרה תודה רבה..
-
@אלחנןE כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
כשאני לוחץ על הקובץ run זה החלון שעולה לי מה אני אמור לעשות אלה?לא הורדת את הכל בצורה תקינה. אמור להיות לך עוד מלא דברים בתקייה זו.
קח תוריד את זה:
https://github.com/YT-Advanced/WSA-Script/releases/download/v2024-07-31/WSA_2407.40000.0.0_x64_Release-Nightly-with-magisk-27.0.27000.-stable-GApps-13.0-NoAmazon.7z -
@sapir885 כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
אני מנסה להתקין על מחשב WSA
ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה (2311)- היא הותקנה מוזר ללא האפליקציות שצריכות להיות (כמו magisk) ולא נפתח בה כלום, גם לא הקבצים של המערכת, רק התוכנה הראשית שמכבה ומפעילה את ה-WSA וכו' נפתחת.
ניסיתי להסיר ולהתקין גירסה ישנה יותר (2308)- גם לא עובד, אותו דבר, למרות שבמחשב אחר עם אותה החומרה בדיוק- הWSA הותקן יפה ועובד מצויין
מה יכולה להיות הבעיה?@A0533057932 אני גם קרה לי אותו דבר התקנתי הופעל המערכת אבל הוא מראה לי שאין אפליקציות ואני לא מצליח לפתוח כלום יש דרך לסדר את זה?
אשמח לעזרה!
(התקנתי את WSA_2407.40000.0.0_x64_Release-Nightly-Gapps-13.0-NoAmazon). -
@הבל-הבלים כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
@sapir885 כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
אני מנסה להתקין על מחשב WSA
ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה (2311)- היא הותקנה מוזר ללא האפליקציות שצריכות להיות (כמו magisk) ולא נפתח בה כלום, גם לא הקבצים של המערכת, רק התוכנה הראשית שמכבה ומפעילה את ה-WSA וכו' נפתחת.
ניסיתי להסיר ולהתקין גירסה ישנה יותר (2308)- גם לא עובד, אותו דבר, למרות שבמחשב אחר עם אותה החומרה בדיוק- הWSA הותקן יפה ועובד מצויין
מה יכולה להיות הבעיה?@A0533057932 אני גם קרה לי אותו דבר התקנתי הופעל המערכת אבל הוא מראה לי שאין אפליקציות ואני לא מצליח לפתוח כלום יש דרך לסדר את זה?
אשמח לעזרה!
(התקנתי את WSA_2407.40000.0.0_x64_Release-Nightly-Gapps-13.0-NoAmazon).לא התקנת את הגירסא הנכונה.
תתקין את השני מהסוף.
וכמו שכבר כתבתי פה:
https://mitmachim.top/post/862852
שצריך gappsתמחק את הקודם מהגדרות אפלי'. תוריד את ההוא , תחלץ עם 7zip , תפתח קובץ באט והכל אמור לעבוד.
-
@הנני-העני
עכשיו התקנתי את זה (WSA_2407.40000.0.0_x64_Release-Nightly-with-magisk-27.0.27000.-stable-GApps-13.0-NoAmazon) השני מהסוף וזה גם לא נותן לי.
מצרף הסרטת מסך _00_47.mp4 -
@הנני-העני @A0533057932
מישהו יודע לעזור? -
@zzev כתב בתגובה | תגובות למדריך התקנת גוגל פליי ורוט לWSA:
מה עושים במצב כזה?
גם לי יש את הבעיה הזו.
חילצתי עם 7Z עדכני, הפעלתי בתכונות ווינדוס את כל מה שצריך והפעלתי מחדש, וירטואליזציה זמינה, מה עוד יכול להיות?
עריכה: עכשיו אני רואה שזה מעבד AMD ולא אינטל. זה משנה משהו לקובץ התקנה שאני צריך לבחור?