שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
דבר שני... אני רואה שאתה הרבה זמן בפורום אבל בכל זאת מוזר שעוד לא אמרו לך שמחוקי הפורום אסור שמות פוליטים
מה יש לך מי אמר לך שלא קוראים לו ככה?
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@חייא-שיאומי במקרה אני כן קראתי את רוב השרשור
ואני עוקב אחריו מאז...
פספסתי כמה הודעות בודדות מחילה...
ולגבי השם
פעם ראשונה שמישהו קישר בין השם שלי אליו
לא רוצה שום קשר לעוכר ישראל הזה -
עזרה חשובה:
בקצרה ממש.
אני רוצה להתקין את זה למכשיר אנדרואיד, רק בשביל אפליקציה אחת שתעבוד, לא וואטסאפ, לא מייל, ולא שום דבר אחר באינטרנט - הרמטי לחלוטין, רק אפליקציה אחת של העבודה - אפשרי או לא?@ישראל1212 אם האפליקציה שאתה מדבר עליה לא צריכה אינטרנט בשוטף, זה אמור לעבוד.
אבל כדאי שתבדוק על החסימות החדשות יותר כאן בפורום שעדיין מתעדכנות. -
עזרה חשובה:
בקצרה ממש.
אני רוצה להתקין את זה למכשיר אנדרואיד, רק בשביל אפליקציה אחת שתעבוד, לא וואטסאפ, לא מייל, ולא שום דבר אחר באינטרנט - הרמטי לחלוטין, רק אפליקציה אחת של העבודה - אפשרי או לא?עזרה חשובה:
בקצרה ממש.
אני רוצה להתקין את זה למכשיר אנדרואיד, רק בשביל אפליקציה אחת שתעבוד, לא וואטסאפ, לא מייל, ולא שום דבר אחר באינטרנט - הרמטי לחלוטין, רק אפליקציה אחת של העבודה - אפשרי או לא?לא, בקיידרואיד יש רק אפליקציות של ניווט מייל וזינג, זהו.
-
@ישראל1212 אם האפליקציה שאתה מדבר עליה לא צריכה אינטרנט בשוטף, זה אמור לעבוד.
אבל כדאי שתבדוק על החסימות החדשות יותר כאן בפורום שעדיין מתעדכנות. -
@ישראל1212 למשל, אבל אני לא התעמקתי בחסימות האחרות, רק יודע שהם קיימות, תעשה חיפוש בפורום...
-
עזרה חשובה:
בקצרה ממש.
אני רוצה להתקין את זה למכשיר אנדרואיד, רק בשביל אפליקציה אחת שתעבוד, לא וואטסאפ, לא מייל, ולא שום דבר אחר באינטרנט - הרמטי לחלוטין, רק אפליקציה אחת של העבודה - אפשרי או לא?@ישראל1212 אם אתה רוצה השאפליקציה תעבוד עם אינטרנט קיידרואיד הוא לא הפיתרון אלא טריפל יו אבל אם האפליקציה שאתה רוצה היא אופליין אז זה הפיתרון המושלם
-
עזרה חשובה:
בקצרה ממש.
אני רוצה להתקין את זה למכשיר אנדרואיד, רק בשביל אפליקציה אחת שתעבוד, לא וואטסאפ, לא מייל, ולא שום דבר אחר באינטרנט - הרמטי לחלוטין, רק אפליקציה אחת של העבודה - אפשרי או לא?@ישראל1212 אפשר גם עם אייבלוק (Abloq) במצב קיוסק.
או אפילו לא במצב קיוסק, ע"י חסימה של שאר האפליקציות.
אני עצמי השתמשתי עם זה לחסום לחבר מכשיר שיהיה לו רק יוטיוב מיוזיק, ולא שום דבר אחר (אפילו לא מחשבון).
רק שים לב שאם אתה לא משתמש שם עם VPN, חשוב לחסום גם אפליקציות מערכת מסויימים, כמו דפדפן פנימי (WebView) לדוגמא. וכן לדוגמא תבדוק אם אי אפשר להגיע דרך מקלדת גוגל לחיפוש גוגל או לגיפים בעייתיים.
אבל גם צריך להיזהר לא לחסום אפליקציות מערכת מסוימות שנצרכות לפעילות המכשיר.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות