שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@סטלה-דקדושה תחפש בגיטהב שלו
וההבדל בגרסאות זה תיכוני באגים ושיפורים..@שניאור-שמח אפשר קישור לגיטהאב?
לא מוצא
תודה רבה -
@שניאור-שמח אפשר קישור לגיטהאב?
לא מוצא
תודה רבה -
יש צפי מתי @לא-מתייאש ישלים את הסינון ?
אנחנו מחכים בציפיה לבשורה שתעיף את שוק הסינון קדימה! -
יש צפי מתי @לא-מתייאש ישלים את הסינון ?
אנחנו מחכים בציפיה לבשורה שתעיף את שוק הסינון קדימה! -
@הרשוש מזל״ט על פוסט ה6,000 לנושא של קיידרואיד!🥳
הנושא עם הכי הרבה תגובות! -
@הרשוש מזל״ט על פוסט ה6,000 לנושא של קיידרואיד!🥳
הנושא עם הכי הרבה תגובות!@שניאור-שמח ?
687. -
@שניאור-שמח ?
687. -
@סטלה-דקדושה תחפש בגיטהב שלו
וההבדל בגרסאות זה תיכוני באגים ושיפורים..@שניאור-שמח אפשר בבקשה את הגירסה האחרונה בapk תודה
-
@שניאור-שמח אפשר בבקשה את הגירסה האחרונה בapk תודה
-
@שניאור-שמח תודה
-
@שניאור-שמח תודה רבה על ההסבר על העדכון
יש לי בעיה נוספת (גרסה 0.9.9 ,נגן M36) אם השתנה השעה והתאריך (למשל כשאין בטריה בנגן ליום יומיים) אי אפשר לשנות חזרה לתאריך הנכון כי קיידרואיד חוסם והוא תמיד חוזר ל11/03/2025 ומתחיל לספור משם , יש מה לעשות עם זה ? תודה מראש -
@שניאור-שמח תודה רבה על ההסבר על העדכון
יש לי בעיה נוספת (גרסה 0.9.9 ,נגן M36) אם השתנה השעה והתאריך (למשל כשאין בטריה בנגן ליום יומיים) אי אפשר לשנות חזרה לתאריך הנכון כי קיידרואיד חוסם והוא תמיד חוזר ל11/03/2025 ומתחיל לספור משם , יש מה לעשות עם זה ? תודה מראש@נתן-מ כרגע לא,
רק להסיר ולהתקין מחדש. -
@נתן-מ כרגע לא,
רק להסיר ולהתקין מחדש.@שניאור-שמח אם מסירים בתוך הנגן אפשר להתקין שוב בלי מחשב ותוכנה?
-
@שניאור-שמח אם מסירים בתוך הנגן אפשר להתקין שוב בלי מחשב ותוכנה?
@נתן-מ לא!
זה מצריך פקודת mdm חדשה! -
@שניאור-שמח אם מסירים בתוך הנגן אפשר להתקין שוב בלי מחשב ותוכנה?
-
@שניאור-שמח סליחה ,לא כ"כ הבנתי אשמח להסבר על הבאג
-
@נתן-מ אם מותקן לך חסימת mdm כמו קיידרואיד וכו׳, אז בשביל להסיר אותה לגמרי תצטרך לבצע איפוס למכשיר.
בגלל שיש באג שנשאר שאריות מהחסימה וההסרה לא היא לא 100% -
@נתן-מ אם מותקן לך חסימת mdm כמו קיידרואיד וכו׳, אז בשביל להסיר אותה לגמרי תצטרך לבצע איפוס למכשיר.
בגלל שיש באג שנשאר שאריות מהחסימה וההסרה לא היא לא 100%@שניאור-שמח גם אם אני רוצה להתקין אותה שוב אח"כ ,או שרק במקרה שאני רוצה להחליף או לבטל לגמרי?
-
@נתן-מ קיצר לא ממליץ לך להסיר בישביל תאריך ושעה...
-
@שניאור-שמח גם אם אני רוצה להתקין אותה שוב אח"כ ,או שרק במקרה שאני רוצה להחליף או לבטל לגמרי?
@נתן-מ כנראה גם אם תרצה להתקין אותה שוב אחר כך..
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות