שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@iosi-poli נראה לי שאין טעם בתגובה הזאת, בגלל שהוא נראה לי השתיק את הנושא 🫣

ואולי גם עזב את הפרויקט
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
נראה לי שאין טעם בתגובה הזאת, בגלל שהוא נראה לי השתיק את הנושא 🫣
ואולי גם עזב את הפרויקט@לא-מתייאש אבדה תקוותנו ?
-
@שניאור-שמח כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
נראה לי שאין טעם בתגובה הזאת, בגלל שהוא נראה לי השתיק את הנושא 🫣
ואולי גם עזב את הפרויקט@לא-מתייאש אבדה תקוותנו ?
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
צ'אט פרטי ל@לא-מתייאש .
(אני מוכן להתנדב לדבר אם חייב, לא מעוניין כי עזבתי.) -
@עם-ישראל-חיי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
צ'אט פרטי ל@לא-מתייאש .
(אני מוכן להתנדב לדבר אם חייב, לא מעוניין כי עזבתי.)@iosi-poli לא הבנתי. אתה כתבת ללא-מתייאש שאתה מוכן להתנדב והוא ענה לך שהוא לא מעוניין כי הוא עזב? זה הפירוש?
-
@iosi-poli לא הבנתי. אתה כתבת ללא-מתייאש שאתה מוכן להתנדב והוא ענה לך שהוא לא מעוניין כי הוא עזב? זה הפירוש?
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
-
אני מעדיף לא לדבר על קיידרואיד, מי שמבין שהתייאשתי זה זכותו, אבל אחרי העומס של הודעות שקבלתי, העדפתי לשתוק את הנושא.
מה שאני כן יכול לומר, שקיידראויד בתוך פרוייקט לא נועד להיות חסימה אלא מתחרה אמיתי לנטפרי, רימון וכו, והרבה פונקציות מ-nucleus נבנו עבור קיידרואיד למחשב, ואני חושב שאפשר להבין את זה דיי בקלות כשרואים מה עשיתי ומה נשאר לי לעשות.
למה עשיתי את זה גם למחשב ? כי אני לא מרוצה מהפטורונות הקיימות בשוק ואין לי סמארטפון, אם זה לא יהיה בשבילי, אז אין לי כוחות לעשות את זה, לכן אחרי שנהיה מומחה עולמי בhigh level abstraction, החלטתי לעשות את זה גם בדסקטופ עם רמת שיתוף של קוד בין אנדרואיד לדסקטופ קרוב ל90% (אם לא מחשבים את הקוד של nucleus שהוא נטו לדסקטופ).אני כבר נמאס לי מהוויכוחים שהיו פעם על הבחירות שלי, למה אני לא עושה את זה כך, וכו, אני חושב שאני יודע מה אני עושה
-
@אלוף-העולם-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
לא מבין למה עדיין תקועים עם הסינון הזה?
כיום יש הרבה חלופות יותר אמינות ועם יותר עדכונים...מעניין אני עוד לא מצאתי תוכנה שחוסמת פלאפון לגמרי כמו קיידרואיד אני באמת ישמח אם תפנה אותי לתוכנות כאלו כי התקנתי לי ולעוד כמה במשפחה קיידרואיד על גלי סטאר וזה טוב אבל יש כמה דברים מעצבנים אז הייתי רוצה לבדוק אם יש משהו אחר תודה רבה (ומה שהפנת לאפרים ד לא ראיתי אצלו איזה סינון ) ואני מתכוון גם בלי רוט רק על ידי תוכנה כמו קיידרואיד
@המתקין כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
מעניין אני עוד לא מצאתי תוכנה שחוסמת פלאפון לגמרי כמו קיידרואיד אני באמת ישמח אם תפנה אותי לתוכנות כאלו כי התקנתי לי ולעוד כמה במשפחה קיידרואיד על גלי סטאר וזה טוב אבל יש כמה דברים מעצבנים אז הייתי רוצה לבדוק אם יש משהו אחר תודה רבה (ומה שהפנת לאפרים ד לא ראיתי אצלו איזה סינון ) ואני מתכוון גם בלי רוט רק על ידי תוכנה כמו קיידרואיד
יש את זה(אומנם זה נסיוני אבל עם עדכונים שותפים לפי ההתאמה של המשתמשים)