שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@יודע-ספר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
האם יש פתרון למגבלה בשינוי תאריך ושעה לאחר התקנת קיידרואיד?
להכניס סים ואז השעה מתכוונת אוטומטית…
-
@יודע-ספר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
האם יש פתרון למגבלה בשינוי תאריך ושעה לאחר התקנת קיידרואיד?
להכניס סים ואז השעה מתכוונת אוטומטית…
@שניאור-שמח אבל יש לי נגן לא פלאפון
-
אז האופציה היחידה (עד הגרסה הבאה) זה להסיר את קיידרואיד ולכוון ידני את השעה, ולהקפיד לא לכבות את הנגן..
-
@אפרים-ד או מי שמבין בזה...
יש אפשרות להתקין קיידרואיד ע"י קוד QR אחרי איפוס?
כי בנתיים כל הדרכים האחרות נכשלו לי -
יש לי סמסונג גלקסי A06, עם קיידרואיד הכי עדכני 0.9.9
בכלים הוא כותב לי שצריך עדכון לג'ימייל.
וכשאני מוריד ג'מייל מהחנות של קיידרואיד, הוא מוריד עד הסוף, ואז הוא כותב לי שיש שגיאה בהתקנה או משהו כזה, כל פעם עם מספר שונה,
מצורף צילו"מ.
ניסיתי גם לכבות גוגל פליי פרוטקט, וכן את הסריקה של המכשיר בהתקנה חדשה, וזה לא עזר. וכמובן יש לקיידרואיד הרשאה להתקנת אפליקציות.
מה יכולה להיות הבעיה?
@לא-מתייאש @שניאור-שמח או כל צדיק אחר...

-
יש לי סמסונג גלקסי A06, עם קיידרואיד הכי עדכני 0.9.9
בכלים הוא כותב לי שצריך עדכון לג'ימייל.
וכשאני מוריד ג'מייל מהחנות של קיידרואיד, הוא מוריד עד הסוף, ואז הוא כותב לי שיש שגיאה בהתקנה או משהו כזה, כל פעם עם מספר שונה,
מצורף צילו"מ.
ניסיתי גם לכבות גוגל פליי פרוטקט, וכן את הסריקה של המכשיר בהתקנה חדשה, וזה לא עזר. וכמובן יש לקיידרואיד הרשאה להתקנת אפליקציות.
מה יכולה להיות הבעיה?
@לא-מתייאש @שניאור-שמח או כל צדיק אחר...

@יוזבד-0 אולי קשור לאחד הספריות של @לא-מתייאש, אז כנראה שרק הוא יוכל לסדר את זה..
-
@יוזבד-0 אולי קשור לאחד הספריות של @לא-מתייאש, אז כנראה שרק הוא יוכל לסדר את זה..
@שניאור-שמח אולי.
נחכה ל @לא-מתייאש
העניין הוא שזה לא קורה בזמן ההורדה, אלא כשלוחצים על זה הוא כותב "מאתר קישור להורדה" "מוריד", ורק בסוף ההורדה זו התוצאה.
כך שיותר נראה שזה קשור איכשהו למכשיר.
אך נחכה ונראה... -
@אפרים-ד התקנתי ADB APPCONTROL והשבתתי הכל כולל אפליקציות מערכת הבעיה שהוא פשוט נכבה ולא מצליח לאתחל בלי איפוס יצרן ושוב חוזרים לאותו סיפור מה אתה אומר?