שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!
-
@שניאור-שמח תודה. כבר עשיתי איפוס.
האם אפליקציה שלא צריכה חיבור לרשת (כמו למשל אפליקציית קוברה קי להפעלת רכב במקום השלט) יכולה לעבוד?@מחפש1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
האם אפליקציה שלא צריכה חיבור לרשת (כמו למשל אפליקציית קוברה קי להפעלת רכב במקום השלט) יכולה לעבוד?
כן
כמובן אם היא לא צריכה לגמרי רשת -
@אפרים-ד אתה חושב שיעזור לי אולי להתקין ADB APPCONTROL ולהשבית אפליקציות כולל אפליקציות מערכת?
-
@noname תנסה..
נ.ב. בעיקרון הסקריפט שלי אמור למצוא את כל האפליקציות הבעיתיות ולהשבית אותם (חוץ מחשבון סמסונג שצריך להסיר..) אבל אולי זה פספס משהו.
הבעיות שמפריעות בדרך כלל ל mdm
1 חשבונות
2 משתמשים
3 כבר מוגדר עם ניהול אחר אולי קנוקס של סמסונג... -
@יודע-ספר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
האם יש פתרון למגבלה בשינוי תאריך ושעה לאחר התקנת קיידרואיד?
להכניס סים ואז השעה מתכוונת אוטומטית…
-
@יודע-ספר כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.9.8 גרסת בטא ציבורית!:
האם יש פתרון למגבלה בשינוי תאריך ושעה לאחר התקנת קיידרואיד?
להכניס סים ואז השעה מתכוונת אוטומטית…
@שניאור-שמח אבל יש לי נגן לא פלאפון
-
אז האופציה היחידה (עד הגרסה הבאה) זה להסיר את קיידרואיד ולכוון ידני את השעה, ולהקפיד לא לכבות את הנגן..
-
@אפרים-ד או מי שמבין בזה...
יש אפשרות להתקין קיידרואיד ע"י קוד QR אחרי איפוס?
כי בנתיים כל הדרכים האחרות נכשלו לי