שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@אביגדור-ברמן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח אז למי שרוצה נטפרי הפתרון הוא רק התוכנה של נטפרי?
כנראה
אני דיברתי על קיידרואיד
אין לי מושג על דברים אחרים -
@שניאור-שמח לא אמרתי שזה קשור
פשוט שאם זה אפשרי שיוסיף אפשרות כזו/את התעודה
יש לו מספיק שכל לדעת איך לעשות את זה
אני לא ממש מבין בזה... -
@אביגדור-ברמן כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח לא אמרתי שזה קשור
פשוט שאם זה אפשרי שיוסיף אפשרות כזו/את התעודה
יש לו מספיק שכל לדעת איך לעשות את זה
אני לא ממש מבין בזה...זהו, שהוא לא יכול לעשות את זה
זה לא בשליטתו -
@שניאור-שמח חבל
-
@אביגדור-ברמן
גם האפליקציה של נטפרי לא שמה תעודות אבטחה במערכתאלא יש שם חנות אם אפליקציות ערוכות כדי שיסמכו על התעודה שמותקנת ברמת משתמש
-
@בן-ציון לא קשור לכאן אבל אשמח שתעזור לי להשיג אפליקציה ערוכה למייל
תפתח נושא חדש, זה סטייה מהנושא
-
למה לא תשים תעודת אבטחה ברמת משתמש ואז עם המודל של סיון22 זה פועל גם באפליקציות (כגון מייל)
@שניאור-שמח צודק, אם זה לא קשור לנושא אסור שזה יהיה כאן, תמשיך הלאה בנושא חדש. -
@אזולאי אוקיי פתחתי נושא חדש
תוכל להגיב לי כאן: https://mitmachim.top/topic/81959/עזרה-אפליקציות-ערוכות-לנטפרי-באנדרואיד
ותסביר לי על מה שאמרת על@אזולאי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
המודל של סיון22 זה פועל גם באפליקציות (כגון מייל)
-
@אזולאי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
למה לא תשים תעודת אבטחה ברמת משתמש ואז עם המודל של סיון22 זה פועל גם באפליקציות (כגון מייל)
@שניאור-שמח צודק, אם זה לא קשור לנושא אסור שזה יהיה כאן, תמשיך הלאה בנושא חדש.מי אמר שיש לו רוט?
-
שאלה חשובה
אני מנסה להתקין דרך המחשב את קיידרואיד על הטאבלט
והתוכנה של קיידרואיד מזהה כאילו שמחוברים שני מכשירים - מחובר רק הטאבלט
וגם כשהוא לא מחובר - התוכנה מהבהבת - שנייה - אין מכשירים מחוברים
ושנייה - יש מכשיר (אין לו שם - למכשיר שהוא מזהה)
יש פתרון? -
התקנתי עכשיו קידרואיד - במסלול ניווט ומייל על סמארטפון - והוא נותן לי גישה לוייז בלבד, ולא נותן לי גישה למייל!
למה?
ומה עושים?
אשמח לעזרתכם! -
@דודי-ענהאל חסמת הרמטית? יכול להיות שהאפליקציה של המייל לא הכי מעודכנת.