שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@לא-מתייאש התקנתי את החסימה על גלאקסי s9+ ופשוט זה אוכל לי את הסוללה כלומר שגם אם אני עם מטען תוך מספר דקות הטלפון יכבה ובנוסף לא הצלחתי להתחבר למיילים אשמח לעזרה
-
@מומי11 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש התקנתי את החסימה על גלאקסי s9+ ופשוט זה אוכל לי את הסוללה כלומר שגם אם אני עם מטען תוך מספר דקות הטלפון יכבה
לפני שהתקנת את קיידרואיד הסוללה היתה בסדר?
ובנוסף לא הצלחתי להתחבר למיילים אשמח לעזרה
תנסה הפעלה מחדש או להיכנס ל"כלים" בשלוש נקודות באפליקציה וללחוץ "להפעיל שירותים מחדש" וגם תבדוק אם אין שם שגיאה שצריך עידכון למייל או משהו כזה..
-
@שניאור-שמח יכול מלהיות שהטעינה קצת איטית אבל בדקתי שבלי האפליקציה הטלפון מטעין ועם האפליקציה הוא לא מצליח
-
-
@מומי11 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@שניאור-שמח יכול מלהיות שהטעינה קצת איטית אבל בדקתי שבלי האפליקציה הטלפון מטעין ועם האפליקציה הוא לא מצליח
זה נשמע מוזר, כי קיידרואיד בקושי משפיע על זה..
-
@שניאור-שמח בדקתי יותר מפעם אחת ואני רואה מהתגובות של אנשים כמה היא עובדת טוב ואני בעצמי מאד מתרגש ומעריך את כל מה ומי שעומד מאחוריה רק שמצאתי כנראה באג יכול להיות אצלי ויכול להיות שבתוכנה (אגב בנוסף כמה פעמים התוכנה קפצה כמו הפרסומות של כשרפליי.. אולי זה קשור?!)
-
@שניאור-שמח בדקתי יותר מפעם אחת ואני רואה מהתגובות של אנשים כמה היא עובדת טוב ואני בעצמי מאד מתרגש ומעריך את כל מה ומי שעומד מאחוריה רק שמצאתי כנראה באג יכול להיות אצלי ויכול להיות שבתוכנה
איזה באג?
נ.ב זה לא תוכנה אלה אפליקציה..(אגב בנוסף כמה פעמים התוכנה קפצה כמו הפרסומות של כשרפליי.. אולי זה קשור?!)
אחרי שאתה מפעיל מחדש את הטלפון מחדש קיידרואיד נפתח ישר אבל אחרי זה הוא לא נפתח יותר רק אחרי שאתה מפעיל מחדש את הטלפון..
-
@שניאור-שמח באג- כוונתי לבעיה שיש לי
תוכנה- התכוונתי לאפליקציה
והקיידרואיד נפתח לי עוד פעם פתאום
בכל מקרה אם יש לך איזו דרך לעזור לי אשמח מאד עכשיו הטלפון שלי בלי חסימה וזה ממש לא נוח לי והייתי שמח לחסימה עם האפליקציה החשובה הנ"ל
-
והקיידרואיד נפתח לי עוד פעם פתאום
מתי בדיוק?
אולי אחרי שאתה סוגר אותו? -
@לא-מתייאש התקנתי את החסימה על גלאקסי s9+ ופשוט זה אוכל לי את הסוללה כלומר שגם אם אני עם מטען תוך מספר דקות הטלפון יכבה ובנוסף לא הצלחתי להתחבר למיילים אשמח לעזרה
שלחתי עדכון (0.7.5), תבדוק אם זה עוזר
-
@אבירוביץ כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש האם העדכון זמין לכולם להורדה?
כן, זה אוטומטי
-
@לא-מתייאש איך מעדכנים? כלומר איפה מורידים?
כמו שהוא רשם
@לא-מתייאש האם העדכון זמין לכולם להורדה?
כן, זה אוטומטי
ואם זה לא התעדכן אז תלך ל"כלים" ואז "בדוק עידכונים"
כמובן שזה דורש אינטרנט.. -
@שניאור-שמח ואם אין לי אינטרנט פתוח אלא רק נט פרי?
-
@שניאור-שמח ואם אין לי אינטרנט פתוח אלא רק נט פרי?
אם זה חסום תוכל לקחת קובץ apk..
אני יבדוק אם יש לי.. -
@שניאור-שמח אפשר לעדכן דרך התוכנה במחשב? או רק דרך האפליקציה במכשיר?
-
התקנתי את קיידרואיד, וניסיתי להסיר אותה, כמובן הקוד היה נכון, ומשום מה הוא לא הוסר לגמרי, אלא ממשיך לחסום את הפלאפון למחצה.
אשמח לעזרה בבקשה.
תודה. -
@אליעזר-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
התקנתי את קיידרואיד, וניסיתי להסיר אותה, כמובן הקוד היה נכון, ומשום מה הוא לא הוסר לגמרי, אלא ממשיך לחסום את הפלאפון למחצה.
אשמח לעזרה בבקשה.
תודה.האפליקציה ברשימת האפליקציות מותקנות
-
@אליעזר-לוי כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@נחמן-פלח לא הבנתי, אתה שואל? כן, היא ברשימת האפליקציות המותקנות.
אז היא לא הוסרה...