שיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!
-
@יוזבד-0 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש לי על A05 עבד מעולה, עד לפני יומיים שהפסיק לעבוד.
גרסה 0.7.7גם לחבר עם מכשיר כזה. לא עובד
-
@חכם-בלילה-1 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש לי עובד מעולה הייסנס H12
איזה אנדרואיד?
אולי שכל אחד יציין איזה אנדרואיד שנוכל לראות אם זה בגרסאות אנדרואיד מסויימות. -
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש התקנתי מחדש עם גירסה 0.7.3 ועדיין לא עובד. כשאני לוחץ לבדוק עדכונים הוא זז קצת אבל בפועל לא מעדכן
כנראה שזה שיאומי, תנסה לעדכן ידני
-
@avrasha כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש זה טאבלט סמסונג
אוקיי, מעניין שסמסונג לא מעדכן אוטומטי, אני אבדוק את זה
-
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
שלחתי עדכון, תגידו לי אם הבעייה נפטרה או לא
דבר ראשון, ממש תודה שאתה מנסה לעזור. מקווה שתצליח. (אם לא נצטרך להמתין בסבלנות עד שתצא הגרסה המלאה...)
נכנסתי ל"כלים" ולחצתי על "בדוק עדכונים", הוא מסתובב ומסתובב ונדמה לי שהוא לא מעדכן כלום. כי אם אני זוכר נכון בעבר כאשר הייתי לוחץ על הכפתור הזה הייתי מקבל הודעה שהמכשיר שלי מעודכן בגירסה האחרונה, וכעת כשאני לוחץ על עדכון הוא מסתובב ומסתובב ובסוף אני לא מקבל שום הודעה, אז כנראה שזה לא מעדכן. -
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
דבר ראשון, ממש תודה שאתה מנסה לעזור. מקווה שתצליח. (אם לא נצטרך להמתין בסבלנות עד שתצא הגרסה המלאה...)
נכנסתי ל"כלים" ולחצתי על "בדוק עדכונים", הוא מסתובב ומסתובב ונדמה לי שהוא לא מעדכן כלום. כי אם אני זוכר נכון בעבר כאשר הייתי לוחץ על הכפתור הזה הייתי מקבל הודעה שהמכשיר שלי מעודכן בגירסה האחרונה, וכעת כשאני לוחץ על עדכון הוא מסתובב ומסתובב ובסוף אני לא מקבל שום הודעה, אז כנראה שזה לא מעדכן.תנסה לעדכן ידני
-
@8438523 כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
נכנסתי ל"כלים" ולחצתי על "בדוק עדכונים", הוא מסתובב ומסתובב ונדמה לי שהוא לא מעדכן כלום. כי אם אני זוכר נכון בעבר כאשר הייתי לוחץ על הכפתור הזה הייתי מקבל הודעה שהמכשיר שלי מעודכן בגירסה האחרונה, וכעת כשאני לוחץ על עדכון הוא מסתובב ומסתובב ובסוף אני לא מקבל שום הודעה, אז כנראה שזה לא מעדכן.תנסה לעדכן ידני
עדכון ידני אכן פתר את התקלה.
גם אצלי לא עבד העדכון דרך הקיידרואיד בסמסונג a05 אנדרואיד 13 רשמי -
@אלי-TZA כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
עדכון ידני אכן פתר את התקלה.
גם אצלי לא עבד העדכון דרך הקיידרואיד בסמסונג a05 אנדרואיד 13 רשמיתודה רבה על התגובה
ישר כוח ! -
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש גם לי בסמסונג A04 אנדרואיד 13 רשמי לא עובד, איך מעדכנים ידני?
מורידים את הקובץ הזה : https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/com.kdroid.filter.0.7.9.-release.apk
ומתקינים כמו אפליקצייה רגילה -
@לא-מתייאש אולי תעשה שבעדכון הבא יהיה אפשר לעדכן
(דרך התקנה של אפליקציה מעודכנת) אפליקציות שקיימות במכשיר לדוג' מוביט וויז וקיידרואיד מעודכן וכדו'
גם למי שחסום התקנות לגמרי (וא"א לפתוח אפילו עם קוד)?
קישור -
@משה-ויס כתב בשיתוף | להכשיר (כמעט) כל אנדרואיד לוויז ומייל בלבד – קיידרואיד 0.7.4 גרסת בטא ציבורית!:
@לא-מתייאש גם לי בסמסונג A04 אנדרואיד 13 רשמי לא עובד, איך מעדכנים ידני?
מורידים את הקובץ הזה : https://github.com/kdroidFilter/KdroidUpdater/releases/download/Release/com.kdroid.filter.0.7.9.-release.apk
ומתקינים כמו אפליקצייה רגילהמישהו יכול בבקשה לעלות את הקובץ הזה ב zip או בשינוי סיומת?