מדריך | תוכנת FileConverter להמרת קבצים - בעברית
-
הורדת התוכנה
X64
X32
אין לה בדיוק ממשק ראשי, רק קליק ימני על הקובץ וfile converter ולבחור סוג קובץ
לצערי התרגום לא מושלם - חלק מהסטרינגים לא נמצאים בקובץ השפה הראשי (גם כשמעבירים לדוגמא לצרפתית, שזה יש במאגר הרשמי של התוכנה - הם נשארים באנגלית...)
היתרון שהיא לא גונבת נתונים וכו' כמו Format Factory.
אני תרגמתי, @נעזר1000 קימפל את קובץ הסטרינגים.
אז איך להוסיף עברית?
להוריד את הקובץ הזה
לפתוח את הנתיבC:\Program Files\File Converter\Languages
וליצור תיקיה בשם he-IL. (למרות ששאר השפות מופיע רק קיצור השפה ולא המדינה [en ולא en-US) כאן, אם נשים רק he זה לא יעבוד. לאידע למה...
בתוך התיקיה הזו נשים את הקובץ שהורדנו.
נפתח במחשב את התוכנה FileConverter settings ויפתח חלון כזה
נלך ללשונית השניה (Application)
ונראה ככה, נבחר את התפריט המסומן ובתוכו נבחר עברית (ישראל)
ואז בפינה השמאלית למטה Save... ו... זהו!
ו...
תודה ל @האדם-החושב ששיפר את התרגום + יצר קבצים להרצה אוטומטית להתקנת קבצי התרגום!
1.exe
2.exe
(יש להריץ קבצים אלו רק לאחר התקנת התוכנה ולפי הסדר, ואח"כ כל השלבים הנ"ל לא נדרשים, חוץ מפתיחה של התוכנה ולחיצה על "שמור") -
-
@EBA כתב במדריך | תוכנת FileConverter להמרת קבצים - בעברית:
מה פספסתי?
תשאל את עצמך
מה לא בעברית? כל התוכנה? או שממשק ההגדרות כן בעברית?
@EBA כתב במדריך | תוכנת FileConverter להמרת קבצים - בעברית:אגב, אצלי זה היה בתיקייה C:\Program Files (x86) ולא ב C:\Program Files
תתקין את הגרסא של X64.
-
יצרתי קובץ חילוץ אוטומטי לקבצי התרגום, כך שצריך להתקין את התוכנה ואז להריץ את קובץ הexe שיצרתי
אגב שמתי לב שניתן לשנות ידנית את הטקסט שמופיע בתפריט ההקשר, כך שניתן לשנות את הכיתוב מאנגלית לעברית [במקום to mp4 לכתוב ל mp4 וכן ע"ז הדרך]
ניסיתי לחפש באיזה קובץ זה נשמר כדי שיהיה אפשר להעביר את זה מממחשב למחשב, בינתיים ללא הצלחה
he-IL.exe -
@האדם-החושב כתב במדריך | תוכנת FileConverter להמרת קבצים - בעברית:
ניסיתי לחפש באיזה קובץ זה נשמר כדי שיהיה אפשר להעביר את זה מממחשב למחשב, בינתיים ללא הצלחה
אני יודע איזה קובץ, אבל מניסיוני עריכה שלו כנראה לא משנה רק את התצוגה, אלא גם את מה שהתוכנה מקבלת - וממילא שגיאה...
-
@מישהו12 כתב במדריך | תוכנת FileConverter להמרת קבצים - בעברית:
היתרון שהיא לא גונבת נתונים וכו' כמו Format Factory.
א. אני מבין מכך ש: או שהיא טובה כמו פקטורי, (כמובן גם באיכות, וגם בפונקציות.) ויש לה עוד מעלה
או שהיא פחות טובה, אבל עדיפה מחמת הסיבה הנ''ל.
סמן את אחד משני האפשרויות.
ב. עיין בפורום, ודובר בזה רבות שפקטורי כבר אינה 'גונבת' מידע ע''י ביטול האפשרות הזו בהגדרות, אתה חולק על זה? -
@הרוששיבע כתב במדריך | תוכנת FileConverter להמרת קבצים - בעברית:
א. אני מבין מכך ש: או שהיא טובה כמו פקטורי, (כמובן גם באיכות, וגם בפונקציות.) ויש לה עוד מעלה
או שהיא פחות טובה, אבל עדיפה מחמת הסיבה הנ''ל.
סמן את אחד משני האפשרויות.לשימוש בסיסי של המרת קבצים אותו דבר בערך.
לכל מיני "אקסטרא" (סימני מים וכדו') פורמט פקטורי טובה יותר.@הרוששיבע כתב במדריך | תוכנת FileConverter להמרת קבצים - בעברית:
ב. עיין בפורום, ודובר בזה רבות שפקטורי כבר אינה 'גונבת' מידע ע''י ביטול האפשרות הזו בהגדרות, אתה חולק על זה?
תוכנה שבהתחלה הייתה משתמשת לכאורה בלי אישור במשאבי המחשב, עד שכל האנטי וירוסים כעסו עליה, ואז התחילה לכרות ביטקויין בצורה רשמית, ואחר כך עברה לאיסוף נתונים....
אני מפקפק כבר במהימנות שלה.
למרות שבהחלט יתכן שהיום היא נקיה, אין לי שום הוכחה נגד, אני לא רוצה אותה על המחשב שלי. -
לשימוש בסיסי של המרת קבצים אותו דבר בערך
כולל כל הקבצים? וורד פי די אף וכו'?
אני מפקפק כבר במהימנות שלה.
נראה לי שכל עוד אינני עובד במוסד או בשב''כ, מה כבר הם יכולים לעשות? פעם קרה לאדם הפשוט נזק מהם? אז הואט המחשב, ומחקו את התוכנה והכל הסתדר....
ב. יש גירסה בפורום (אין לי זמן לחפש עכשיו) שכבר דשו בה רבים, ואין תלונות, פשוט לא לעדכן גירסה חדשה לפני בדיקת ה'מתמחים'. -
כולל כל הקבצים? וורד פי די אף וכו'?
כן.
ומחקו את התוכנה והכל הסתדר....
ברגע שתוכנה לא מהימנת בעיני, אני גם לא סומך על זה שהסרה שלה תמחק את כל העקבות. וד"ל.
-
@מישהו12
יצרתי קובץ חילוץ עצמי לקובץ ההגדרות אם כי עדיין צריך לבחור "שמור" כדי שהשינויים בתפריט ההקשר יכנסו לתוקף (אם כי השפה היא בעברית באופן אוטומטי)
Settings.user.exe
צריך להריץ את הקובץ הזה אחרי התקנת התוכנה והרצת התוכנה שהעליתי מוקדם יותר
אני חושב שאולי אם נשנה את הטקסט הקיים בקובץ Settings.default.xml שבנתיב C:\Program Files\File Converter לטקסט שקיים בקובץ ההגדרות אולי זה יהיה אוטומטי, גם בלי לחיצה על שמור -
-
-
@מישהו12
האם הקובץ בעברית הוא דווקא לגירסא שהבאת כאן למעלה [גירסא - 1.2.3-x64], או לאו דווקא. כי היום יש כבר גירסא חדשה יותר מספר - 2.0.1-x64 -
@יום-חדש-מתחיל תנסה. לא בדקתי.