עזרה | בקשת אפליקצייה
-
@חיים-ש
קצת מוזר לי. זאת אפליקציה שמיועדת למכשירים של LG, אז א' יכול להיות שזה לא יעבוד בכלל בשיומי, ב' מה מיוחד בה?
לענייננו, אני אשלח עכשיו מה שערכתי, אולי זה יעזור.
בשבילך, אתה צריך מישהו עם המכשיר שלך שיש לו גוגל פליי והוא יוריד את האפליקציה (במקרה שהיא אכן קיימת), ויעביר לך.
אפשרות נוספת, לחפש באתרים כמו APKPure, apkcombo, apkmiror וכדומה, גירסאות ישנות של האפליקציה.
אני סקרן לדעת אז תעדכן בבקשה מה הצליח... -
@חיים-ש
לגבי Qin s 1 -
אני מזכיר שאני לא באמת יודע לערוך אז הגיוני שזה לא יעבוד בכלל.
אמנם, אני יכול לחשוב שזה רק בגלל שהאפליקציה הראשונה של LG שהתקנת, לא הוסרה מהמכשיר וזה גורם להתנגשות. אז תסיר בצורה יסודית את מה שהתקנת ורק אז תנסה להתקין את החדשות...
לגבי Qin F21 Pro זה קל יותר -
אתה פשוט צריך אפליקציה עדכנית, ממישהו עם מכשיר כזה. בקש ממישהו, או בהזדמנות אני יביא. -
@מישהו12
תוכל בבקשה ללמד מהניסיון העשיר שלך, האם אפשר באמת להתאים אפליקציה מאנדרואיד גבוה לנמוך?
ואם באמת אפשר, איך עושים את זה?
עוד דבר
פורסם כבר שגוגל כבר לא תומכת באנדרואיד 4, מה זה אומר?
על וואטסאפ אמרו כאן הרבה שאין סיכוי, אני רוצה להבין למה,
האם מי שיש לו מכשיר כזה, אין לו גוגל פליי?
או שיש אבל הם לא מתחייבים לעדכן את האפליקציות? -
@אזולאי כתב בעזרה | בקשת אפליקצייה:
תוכל בבקשה ללמד מהניסיון העשיר שלך, האם אפשר באמת להתאים אפליקציה מאנדרואיד גבוה לנמוך?
לא ניסיתי כל כך.
מה שצריך לעשות זה לערוך את האפליקציה ולהוריד את הSDK בהתאמה. יש פה מדריך איפשהוא במרחבי הפורום.
אבל סביר להניח שזה לא יעבוד (שהאפליקציה תקרוס)@אזולאי כתב בעזרה | בקשת אפליקצייה:
אין לי מושג
-
@מישהו12 כתב:
מה שצריך לעשות זה לערוך את האפליקציה ולהוריד את הSDK בהתאמה.
אכן זה מה שעשיתי, עם אפליקציה בשם APK Tool M. הורדתי בשתי השורות - אני מצפה לשמוע ממנו אם זה הועיל. ככה: שינמוך אפליקציה לדוגמא
אין לי מושג
הייתי מעוניין לנסות עם מכונה וירטואלית על המכשיר שלי,
יש אפליקציה שאתה ממליץ עליה?
אני צריך אנדרואיד על אנדרואיד ושהמערכת תאפשר לי לבחור את רמת האנדרואיד שאני רוצה,
תודה -
פוסט זה נמחק!