בקשת מידע | הסרת חנות ואופציה להתקנות
-
@שניאור-שמח כתב בבקשת מידע | הסרת חנות ואופציה להתקנות:
@אלעזר-כהן אתה מחקת את מה שאמרתי לך?
לא מחקתי כי לא מצאתי את זה
@אלעזר-כהן למה אבל הכנסת לסיסתם?
כי רציתי אחרי זה לעשות איפוס למכשיר ושכל מה שאני צריך יהיה אפליקציית מערכת
@אלעזר-כהן מה את מתכון לעשות?
-
@אלעזר-כהן מה את מתכון לעשות?
@שניאור-שמח לא יודע המכשיר מת כרגע
יש פה גירסה לצריבה בפורום? -
@שניאור-שמח לא יודע המכשיר מת כרגע
יש פה גירסה לצריבה בפורום?@אלעזר-כהן אתה יכול לשאוב אולי את הגרסה שלך וע"י תוכנה נראה לי קוראים לה zip 7 אתה יכול לערוך את הגרסה מהמחשב..
-
@אלעזר-כהן אתה יכול לשאוב אולי את הגרסה שלך וע"י תוכנה נראה לי קוראים לה zip 7 אתה יכול לערוך את הגרסה מהמחשב..
@אלעזר-כהן אתה יכול לשאוב אולי את הגרסה שלך וע"י תוכנה נראה לי קוראים לה zip 7 אתה יכול לערוך את הגרסה מהמחשב..
זה מסובך לשאוב?
-
זה מסובך לשאוב?
@אלעזר-כהן במצב הזה אולי טיפה יש׳ך פה מדריכים מצוינים השאלה אם אפשר במצב הזה.
-
שלום וברכה אני מעוניין להסיר את החנות גוגל פליי מהמכשיר שלי וגם לחסום התקנות מבחוץ האם יש אפשרות לעשות את זה לבד או שצריך ללכת לצורב גירסאות שיעשה את זה?
וא"כ כמה עולה? תודה רבה שבוע טוב בשורות טובות!!@אלעזר-כהן אצלי עולה צריבה 90 ש''ח, אבל יש לך גרסה בחינם אצל @מישהו12 תבדוק אם היא עונה לצרכיך
-
@אלעזר-כהן אצלי עולה צריבה 90 ש''ח, אבל יש לך גרסה בחינם אצל @מישהו12 תבדוק אם היא עונה לצרכיך
@Ykingsmart אתה יודע אם הוא יכול לשאוב עכשיו?
-
@אלעזר-כהן אצלי עולה צריבה 90 ש''ח, אבל יש לך גרסה בחינם אצל @מישהו12 תבדוק אם היא עונה לצרכיך
@Ykingsmart כתב בבקשת מידע | הסרת חנות ואופציה להתקנות:
אתה צורב מרחוק?
-
@Ykingsmart כתב בבקשת מידע | הסרת חנות ואופציה להתקנות:
אתה צורב מרחוק?
@אלעזר-כהן לא. אבל מאיפה אתה... אולי אתה קרוב, תעבור למייל או לצ'אט כדי לא להספים את השרשור
-
@אלעזר-כהן לא. אבל מאיפה אתה... אולי אתה קרוב, תעבור למייל או לצ'אט כדי לא להספים את השרשור
@Ykingsmart תעדכנו אותי מה יצא..