דרייברים במחשב דל ווסטרו 1015 בעייתי
-
@chv אמר בבלוטוס במחשב בעייתי:
@פישל דרייבריםם כמובן. מאתר היצרן
או מקוואלקום עצמם לפי דגם (לפעמים יש באתר שלהם להורדה דרייברים)כבר הורדתי לפני חצי שעה קובץ RAR bt-10.0.3.14-win1064 הסרתי את ההתקן והתקנתי מחדש עבד עכשיו לא יודע מה קרה זה עובד אך כשאני מנסה להתחבר למכשיר הוא כותב לי הפעל בלוטוס בזמן שזה דלוק אני באמצע לנסות לראות פה מה הולך נראה לי שכל הדרייברים פה דפוקים...
-
תראה
כמעט בטוח שהקוואלקום הזה הוא לא המתאם בלוטוס המקורי של המחשב (כלומר בטוח שלא). המתאם המקורי הוא משהו עם שם כזה R288378 בקיצור זה בכלל לא בטוח שמי ששם את זה בדק אם זה מתאים ללוח ם
בדל יש המון חסימות על לוחות אם, אולי הו בכלל חסום להתקן הזה? כלומר אולי יש לו רשימה לבנה של התקנים וזה לא בתוכה כמובן? צריך לבדוק.
אמרת שזה עבד לך בהתחלה? -
https://www.ath-drivers.eu/qualcomm-atheros-download-drivers-nr-352-with-code-2541.html
תנסה להתקין את הדרייבר הזה -
@פישל קיצר אין מה לעשות תכלס כל מחשב בא יומו.. תעריך את דל שמחשב שלהם שרד 10 שנים ככה זה הזוי בחברות אחרות בחיים לא תראה כזה דבר
תתקין את הדרייבר למעלה (אתה יודע איך צמתקינים כזה דבר? לוחצים על ההתקן המבוקש במנהל ההתקנים > עדכון מנהל התקן > בחירה מתוך תיקייה וכו')
-
@chv אמר בבלוטוס במחשב בעייתי:
@פישל קיצר אין מה לעשות תכלס כל מחשב בא יומו.. תעריך את דל שמחשב שלהם שרד 10 שנים ככה זה הזוי בחברות אחרות בחיים לא תראה כזה דבר
תתקין את הדרייבר למעלה (אתה יודע איך צמתקינים כזה דבר? לוחצים על ההתקן המבוקש במנהל ההתקנים > עדכון מנהל התקן > בחירה מתוך תיקייה וכו')
בקיצור זה מה שרצית לדעת אין מה לעשות שיעריך את זה שזה חי נושם ובועט