המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
יש לי מכשיר שואו וניסיתי לחדש לו גרסה הכנסתי אותו למחשב בלי בטריה והוא נכנס לבריק לא נדלק, יש מה לעשות?
-
יש לי מכשיר שואו וניסיתי לחדש לו גרסה הכנסתי אותו למחשב בלי בטריה והוא נכנס לבריק לא נדלק, יש מה לעשות?
-
@קראנץ-ונילה מאיפה הגירסא? צרבת ואז הוא לא נדלק? להוציא את הבטריה לא עזר?
@נוחעם-FM
גרסה רגילה שהוא צרב לי דרך המייל, לא צרבתי כלום רק חיברתי למחשב כשזה היה בלי בטרייה,לא עוזר להוציא בטרייה
זה נדלק לחצי דקה על אנימציית הדלקה ואח"כ נכבה -
@נוחעם-FM
גרסה רגילה שהוא צרב לי דרך המייל, לא צרבתי כלום רק חיברתי למחשב כשזה היה בלי בטרייה,לא עוזר להוציא בטרייה
זה נדלק לחצי דקה על אנימציית הדלקה ואח"כ נכבה -
@קראנץ-ונילה היבואן צרב לך מרחוק ומאז המכשיר לא נדלק?
אני מאמין שרק הוא יוכל לעזור לך כי אין קושחאות למכשיר הזה.פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!
@קראנץ-ונילה עד כמה שזכור לי כשהוא צרב לי מרחוק הוא עשה את זה בשליטה מרחוק על המחשב שלי כך שזה :
@קראנץ-ונילה כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אגב הוא שיתף אותה איתי אז יש לי את זה על המחשב..
אז ניסיתי לצרוב את הגרסה שוב לבדלא ממש יעזור לך לצרוב עוד פעם, לדעתי פשוט תנסה להשיג אותו בטלפון ושיצרוב לך משהו חדש יותר ותקול פחות... (לי הוא צרב V6 וזה היה לפני איזה שנה )
בהצלחה -
@קראנץ-ונילה עד כמה שזכור לי כשהוא צרב לי מרחוק הוא עשה את זה בשליטה מרחוק על המחשב שלי כך שזה :
@קראנץ-ונילה כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אגב הוא שיתף אותה איתי אז יש לי את זה על המחשב..
אז ניסיתי לצרוב את הגרסה שוב לבדלא ממש יעזור לך לצרוב עוד פעם, לדעתי פשוט תנסה להשיג אותו בטלפון ושיצרוב לך משהו חדש יותר ותקול פחות... (לי הוא צרב V6 וזה היה לפני איזה שנה )
בהצלחהפוסט זה נמחק! -
אשמח אם מישהו יאמר מה חדש בעדכונים v6 ו-v7
-
אשמח אם מישהו יאמר מה חדש בעדכונים v6 ו-v7
@קראנץ-ונילה האמת שאני כבר לא ממש זוכר מה היה ב V2 אבל אני ינסה לעמוד על הדברים העיקריים :
- אולי הכי חשוב וזה שיחות ב volte, (ב V7 יש בעיה בהוט וזה אמור להיות מתוקן בגירסה הבאה בתקווה שהיא תצא מתישהו)
- הממשק עצמו עבר חידוש וסידור והוא יותר נוח לשימוש.
- חנות האפליקציות חודשה וסודרה.
- אפשרות להגדרת מקשי הניווט בדף הבית.
מסתבר שיש עוד דברים אבל אני לא יודע בדיוק, אם היו לך באגים מסוימים תשאל ובל"נ אני יענה לך האם הם תוקנו או לא.