המלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן
-
משהו יכול להסביר מדוע רכשתי מכשיר כתומך בדור 4 וכעת צריך לשלם עוד כסף כדי לקבל תמיכה בזה?
זה לא הטעייה? -
משהו יכול להסביר מדוע רכשתי מכשיר כתומך בדור 4 וכעת צריך לשלם עוד כסף כדי לקבל תמיכה בזה?
זה לא הטעייה? -
@נוחעם-FM אני קניתי לפני יומיים בחנות בירושלים טלפון הביאו לי עם גירסה 4 והיו מוכנים לעדכן את זה רק לגירסה 6 או שאשלם 30 ש"ח
-
@ezerphone קנית לפני יומיים וזה בלי דור 4?
בחנות היבואן ?
כמה שידוע לי מוכרים רק את גירסא 7 כבר כמה חודשים למרות שהיא עוד לא הושקה רשמית. -
@ezerphone כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
ודיברתי עם היבואן וכנ"ל
לא נשמע הגיוני, אני מכיר אותו.
025011386 זה המספר של החנות של היבואן. -
ודיברתי עם היבואן וכנ"ל
לא נשמע הגיוני, אני מכיר אותו.
025011386 זה המספר של החנות של היבואן. -
ולדעתי לכן מותר להעתיק את הגירסה בלי לשלם
אתה ככה רץ להתיר ממון של חברך על בסיס תחושה אישית?
ועוד "להמליץ" לאחרים? -
@sh.w שים לב שככל הנראה הסוללה היא סוללה מהסוג הישן ולא מהסוג הגרמני החזק שנמכר בעבר
אם תצליח ליצור קשר עם המוכר, תוכל בבקשה לברר ממנו במדויק אילו תדרי LTE (4G) המכשיר תומך - ובפרט האם הוא תומך בתדרים הנהוגים בישראל: Band 3 (1800MHz), Band 7 (2600MHz), Band 1 (2100MHz) ו-Band 28 (700MHz)?
כל הפניות שלי אליו עד כה לא נענו@jack כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אם תצליח ליצור קשר עם המוכר, תוכל בבקשה לברר ממנו במדויק אילו תדרי LTE (4G) המכשיר תומך - ובפרט האם הוא תומך בתדרים הנהוגים בישראל: Band 3 (1800MHz), Band 7 (2600MHz), Band 1 (2100MHz) ו-Band 28 (700MHz)?
אגב, גם band 5 נצרך בישראל למיטב זכרוני.
-
זה לא הטעייה?@שמואל-ב כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
זה לא הטעייה?לדעתי לא ממש, מכרו בתקופת ההשקה המון מכשירים תומכי דור 4-לא כולל שיחות,
וברוב מפרטי המכשירים הנמכרים (לפחות בציבור שלנו) כתוב במפורש "תומך VoLTE"
והמכשיר הזה, תומך 4G גם אחרי שיסגרו הרשתות הישנות,
רק שהיבואן עשה עבודת שטח יסודית לאפשר גם VoLTE ועבור זה
הוא דורש תשלום סמלי, לא אתפלא שביום בהיר גם Escolls יתחיל לגבות כסף על קרדיטים (זכורני יש בתוכנה שלו משהו כזה) עבור עדכונים למכירים שנמכרו לפני כמה שנים..@ezerphone כתב בהמלצה | גרסה חדשה לפלאפון תומך כשר שואו SHOW F2 4G - מתעדכן:
אני קניתי לפני יומיים בחנות בירושלים טלפון הביאו לי עם גירסה 4 והיו מוכנים לעדכן את זה רק לגירסה 6 או שאשלם 30 ש"ח
זה כבר משהו אחר, מכשיר שנקנה בתוך תקופת הסגירה והחיוב בשימוש ברשת 4G, זה כבר לא לעניין. אלא אם כן נאמר לך בפירוש בזמן המכירה שהוא "עולה יותר" (בתוספת סכום העדכון)
רוב המכשירים שנמכרו בחודשים האחרונים מעודכנים לגירסה תומכת VOLTE. ואלו שנמכרו מוקדם יותר, אף אחד לא הבטיח כלום, ותכל'ס, מי שקנה מוקדם יותר (כמוני-ב2023) לא הוטרד מזה שאין VoLTE אלא ציפינו שיהיה בתור שדרוג נחמד.ואגב, עדיין לא קורה כלום, ואני פוגש אנשים שמגדירים ידנית (לפעמים גם אני) 3G לביצועי שיחה אמינים יותר! אז בינתיים (כמעט) הכל דיבורים.