בקשת מידע | מישהו יכול להמליץ על סינון טוב לאינטרנט למחשב (לא נטפרי)
-
@ilanmat0 כתב בבקשת מידע | מישהו יכול להמליץ על סינון טוב לאינטרנט למחשב (לא נטפרי):
מרוצה מאד מרמת ההגנה - לא פחות מנטפרי.
- זה באמת כמו נטפרי? כל תמונה עוברת בדיקה, ולא קפצה לך מעולם (כמעט...) תמונה לא מתאימה?
- כמה זמן אתה עם זה?
- מה העלות?
-
@בוגאטי כתב בבקשת מידע | מישהו יכול להמליץ על סינון טוב לאינטרנט למחשב (לא נטפרי):
@פלדה כתב בבקשת מידע | מישהו יכול להמליץ על סינון טוב לאינטרנט למחשב (לא נטפרי):
@דודי-ענהאל
למה בעצם לא נטפרי?הוא אמר שהוא רוצה וואטסאפ ולך תוציא וואטסאפ מנטפרי...
אני כתבתי להם את הצורך שלי והם פתחו לי וואצפ
הם קשובים מאוד -
@הדוד-מאמריקה נכון שהם קשובים מאוד, אבל הוואצאפ שהם מאפשרים לא כ"כ פרקטי למי שעובד עם זה.
-
@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | מישהו יכול להמליץ על סינון טוב לאינטרנט למחשב (לא נטפרי):
@הדוד-מאמריקה נכון שהם קשובים מאוד, אבל הוואצאפ שהם מאפשרים לא כ"כ פרקטי למי שעובד עם זה.
מה הכוונה?
-
@הדוד-מאמריקה תסתכל מה שכתבתי כאן (לא הכל זה בגלל נטפרי). בעיה נוספת שלא כתובה שם - שכל קבוצה צריכה אישור מנטפרי.
-
@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | מישהו יכול להמליץ על סינון טוב לאינטרנט למחשב (לא נטפרי):
@הדוד-מאמריקה תסתכל מה שכתבתי כאן (לא הכל זה בגלל נטפרי). בעיה נוספת שלא כתובה שם - שכל קבוצה צריכה אישור מנטפרי.
אם כך זה באמת לא מתאים לו
-
אתה מתכוון אלי?
@הדוד-מאמריקה כתב בבקשת מידע | מישהו יכול להמליץ על סינון טוב לאינטרנט למחשב (לא נטפרי):
לא מתאים לו
-
@הדוד-מאמריקה כתב בבקשת מידע | מישהו יכול להמליץ על סינון טוב לאינטרנט למחשב (לא נטפרי):
אם כך זה באמת לא מתאים לו
כן, כתבתי שאם אתה צריך וואצפ ולאור מה שכתבת, נטפרי באמת לא מתאים לך;
פשוט לא אחזתי שאתה גם השואל -
- לא אומר שמעולם, אבל לא שונה בהרבה מנטפרי, רק צריך לשים לב שזה מותקן היטב כי לפעמים אנטי וירוס משבש את פעילות התוכנה של אתרוג (אם אתה עושה סינון ברמת ספק אז אין את הבעיה הזו)
אני כבר כמה חודשים עם זה וממש מרוצה חוץ מהמחיר..
הפניות לתמיכה ופתיחת אתרים קצת פחות נוח מנטפרי כיוון שזה מתבצע בצ'ט באתר אתרוג ולפעמים לוקח הרבה זמן. ולא כמו מערכת הפניות של נטפרי. - 55 ש''ח לחודש לתוכנה למחשב.
אם זה ברמת ספק זה נראה לי כלול במחיר של הספק או כמעט אותו דבר - וואטספ עובד בגירסא מלאה ללא חסימות כלל ועם תמונות פרופיל וסטטוסים. (לא ניסיתי למצוא גירסא בלי פרופיל וסטטוסים, יכול להיות שקיים)
בהצלחה!!
- לא אומר שמעולם, אבל לא שונה בהרבה מנטפרי, רק צריך לשים לב שזה מותקן היטב כי לפעמים אנטי וירוס משבש את פעילות התוכנה של אתרוג (אם אתה עושה סינון ברמת ספק אז אין את הבעיה הזו)