בקשת מידע | אני צריך מדריך מלא להתקנת מערכת מולטימדיה מישהו יוכל לעזור לי
-
@אני-אני-אני לא מפחיד לפתוח דבר כזה?
איך פותחים? -
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | אני צריך מדריך מלא להתקנת מערכת מולטימדיה מישהו יוכל לעזור לי:
אולי לעיין בפורומים על דיאגנוסטיקת החשמל
היכן יש מידע בפורום על זה באיזו קטגוריה?
-
@אני-אני-אני כתב בבקשת מידע | אני צריך מדריך מלא להתקנת מערכת מולטימדיה מישהו יוכל לעזור לי:
לזכור איך היו מחוברים החוטים לקונקטור שחתכת
מה שחתכתי מהקודמת - לא זוכר!
אבל יכול לומר לך שיש שם - 8 רמקולים, שחור וצהוב שחיברתי, ו-כתום אדום וכחול -
@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | אני צריך מדריך מלא להתקנת מערכת מולטימדיה מישהו יוכל לעזור לי:
[יש מצב שאתה או מישהו עוזר לי: לגבי משהו אחר שפתאום קרה לי ברכב - נורת ההנד-הברקס דולקת גם כשהוא לא מורם, פשוט לא יודע אם ניתן לפתוח על זה נושא בפורום הזה]
זה לא נורת הנד ברקס, זו נורה שמעידה על בעיה בברקסים, כשה"בעיה" הכי נפוצה היא שבלם יד מורם. אבל אם זה דולק לך גם בנסיעה זה מעיד על בעיה בברקס, לך דחוף למוסך לבדיקה, ואל תיסע עד שתטפל בזה! עדיף שתיסע במונית, מצבה עולה יותר...
-
@EBA כתב בבקשת מידע | אני צריך מדריך מלא להתקנת מערכת מולטימדיה מישהו יוכל לעזור לי:
גם בנסיעה זה מעיד על בעיה בברקס, לך דחוף למוסך לבדיקה, ואל תיסע עד שתטפל בזה!
צריך לבדוק , כן
עד כדי התיאור שכתבת , לא חושב
במקסימום זה אומר שהברקסים האחוריים נעולים ולא ירדו (מה שלא מסתבר אם הוא מצליח לינסוע באופן נורמלי ואין מה "שעוצר" אותו) והם ישחקו וישחקו גם את הצלחות
חוץ מזה שבדר"כ זה רק בעיה בחיישןאגב לא שמתי לב לפני כן שכתבת את זה רק עכשיו אז... -
@אני-אני-אני
@EBA
תודה על היעוץ בענין האמברקס
אבל זה כבר נכבה לי - אין לי מושג מה קרה שם.. -
@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | אני צריך מדריך מלא להתקנת מערכת מולטימדיה מישהו יוכל לעזור לי:
@אני-אני-אני
@EBA
תודה על היעוץ בענין האמברקס
אבל זה כבר נכבה לי - אין לי מושג מה קרה שם..אבל עדיין עדיף שתלך למוסך מוסמך וספר לו על זה.
כל מכלולי הרכב הם העדפות חוץ מצמיגים וברקסים שהם חיים ומוות. -
@מיישה היקר!
אשמח לעזרתך בנוגע לחסימת המערכת:
ניסיתי היום להתחיל עם הקידס פלייס:- זה מוצג לי חתוך במערכת כך שכבר בחלון הראשון אני לא רואה את ה -'דלג' ולא יכול ללחוץ עליו, גם אם אני מושך את המסך עם האצבע.
- בחלון השני הצלחתי לדלג. אבל בחלון השלישי של קוד ה- PIN - לא מצליח להקליד כלום ניסיתי כמה פעמים ופשוט לא נכתב כלום!
אשמח מאוד לעזרתך תודה!
-
@yakovbei
תשאל כאן
https://rechavimzelaze.ovh/