באג | באג במחשב שפותח קבצים רבים במהירות מסחררת
-
שלום וברכה.
אתמול בלי הודעה מוקדמת המחשב נכנס לטרלול כזה שאני לא מבין מה קורה לו.
אני פותח קובץ תמונה ופתאום הוא פותח אותה עוד מאתיים פעם, כך שאני ממש נאבק עם המחשב על מנת לסגור את כל הקבצים האלו וללא הצלחה.
מה גם שפתאום הוא עושה אנטר בכל מיני מקומות שזה פשוט משגע אותי אפילו עכשיו כשאני מקליד.
השאלה: מישהו מכיר את הבעיה? ויודע איך מטפלים בה? -
שלום וברכה.
אני פותח קובץ תמונה ופתאום הוא פותח אותה עוד מאתיים פעם, כך שאני ממש נאבק עם המחשב על מנת לסגור את כל הקבצים האלו וללא הצלחה.
מה גם שפתאום הוא עושה אנטר בכל מיני מקומות שזה פשוט משגע אותי אפילו עכשיו כשאני מקליד.
השאלה: מישהו מכיר את הבעיה? ויודע איך מטפלים בה?@הבריסקע-ר אולי פשוט הבעיה במקלדת...
תנסה להחליף מקלדת ובאם מדובר במחשב נייד אז לבטל את המקלדת -
@הבריסקע-ר אולי פשוט הבעיה במקלדת...
תנסה להחליף מקלדת ובאם מדובר במחשב נייד אז לבטל את המקלדת -
@1122קובי לפני חודשיים היה לי בעיה אחרת במחשב שעושה כל הזמן כוכביות, לקחתי את המחשב לטכנאי עשה איתחול והכל עבר, מוכח א''כ שאי''ז קשור למקלדת וה''ה הכא.
@הבריסקע-ר בכלל לא בטוח חוץ מזה מלנסות לא מפסידים (אין מה להביא ראיה ממקרה למקרה)
חוץ מזה אולי אם זה מה שאתה אומר אז יש לך מלא ווירוסים במחשב השאלה איזה אתחול הוא עשה לך ?
-
איך אני מבטל את המקלדת במחשב נייד?
ואיך אפשר להחזיר אותה?
ויש לי אנטי וירוס מחובר לשרת נונסטופ.@הבריסקע-ר תעשה חיפוש גוגל אני לא יודע מה הדגם שלך וכו' אז תנסה גוגל או אנשים נוספים שיבואו לפה
-
@הבריסקע-ר תעשה חיפוש גוגל אני לא יודע מה הדגם שלך וכו' אז תנסה גוגל או אנשים נוספים שיבואו לפה
-
@הבריסקע-ר אני לא מוצא שום דבר אבל אני מנסה להבין עוד משהו מה קורה אם תצא לשולחן עבודה ותלחץ לחיצה אחת קצרה על קובץ ומיד תפסיק זה יתחיל לפתוח לך את זה הרבה פעמים ?
במחשבה שניה מה שאמרתי לא אמואר לעזור לך כי אם הבעיה היא ברווח כמו שאתה אומר שמכניס לך מלא רווחים אז למהנפתח לך מלא פעמים הקבצים הרי זה לא אמור לפתוח מקש הרווח לא עושה כלום בעיקרון
ניסית לכבות ולהדליק את המחשב ???
-
@הבריסקע-ר אני לא מוצא שום דבר אבל אני מנסה להבין עוד משהו מה קורה אם תצא לשולחן עבודה ותלחץ לחיצה אחת קצרה על קובץ ומיד תפסיק זה יתחיל לפתוח לך את זה הרבה פעמים ?
במחשבה שניה מה שאמרתי לא אמואר לעזור לך כי אם הבעיה היא ברווח כמו שאתה אומר שמכניס לך מלא רווחים אז למהנפתח לך מלא פעמים הקבצים הרי זה לא אמור לפתוח מקש הרווח לא עושה כלום בעיקרון
ניסית לכבות ולהדליק את המחשב ???
-
@הבריסקע-ר ופעמיים?
-
@הבריסקע-ר ופעמיים?
-
@1122קובי לחיצה פעמיים פותחת את הקובץ מליון פעמים, בנוסף לזה שאני נלחם עכשיו עם
כלה
אינטרים שהאו עושה לי
.@הבריסקע-ר אולי מקשים דביקים?
-
@1122קובי לחיצה פעמיים פותחת את הקובץ מליון פעמים, בנוסף לזה שאני נלחם עכשיו עם
כלה
אינטרים שהאו עושה לי
.@הבריסקע-ר נראה שהביעה נעוצה במקש האינטר
-
@הבריסקע-ר נראה שהביעה נעוצה במקש האינטר
@הבריסקע-ר תנסה לפרק אותו ולראות מה הולך שם אולי יש שם חתיכה שלוחצת עליו
-
@הבריסקע-ר תנסה לפרק אותו ולראות מה הולך שם אולי יש שם חתיכה שלוחצת עליו
-
@1122קובי חה חה חה בטח אני עכשיו מפרק את המחשב לגורמים בגלל איזה באג.
כפי שאמרתי (או לא) לא נשפך על המקלדת כלום.
ואין מקשים דביקים.
ואין שום דבר שלוחץ על האינטר.
ואני בבעיה גדולה.
ואני מבקש עזרה.@הבריסקע-ר תעשה חיפוש גוגל איך משביתים מקלדת ותנסה
-
שלום וברכה.
השאלה: מישהו מכיר את הבעיה? ויודע איך מטפלים בה?@הבריסקע-ר הייתי מציע לך לנסות לפרוק חשמל סטטי.
תוצי את הבטרייה ותלחץ לחיצה ארוכה כ 20 שניות על מקש ההפעלה.
תעדכן אם עזר -
@הבריסקע-ר הייתי מציע לך לנסות לפרוק חשמל סטטי.
תוצי את הבטרייה ותלחץ לחיצה ארוכה כ 20 שניות על מקש ההפעלה.
תעדכן אם עזר -
@הבריסקע-ר בדקת אפשרות של לכלוך?
תוכל גם לנסות לעדכן את הדרייבר, או להסיר את הדריייבר ולהפעיל מחדש את המחשב